Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wellingtonu kackere izlediniz? (Youtube videosu deme bana yalniz :D)

daha gecen coinrtihias macinda izledim. yotubeye göre baris özbek bile dünyanin en iyilerinden sayilir. yani orda eksiklerini göstermiyorlar. mrak etme futbolcu dan az cok anliyorum :)

kötüde demedim wellingtona ayrica ama hazir degil. en az 2 sene pismesi gerekir sonra muthis oyuncu olma potansiyeli var yine sakatlik gecmirsze tabiki.

ön libero gibi bir mevki icin ama 2 sene egitici bir kulüp olamayiz. sampionluklar gider bir oyuncu icin !!!

daha gecen coinrtihias macinda izledim. yotubeye göre baris özbek bile dünyanin en iyilerinden sayilir. yani orda eksiklerini göstermiyorlar. mrak etme futbolcu dan az cok anliyorum :)

kötüde demedim wellingtona ayrica ama hazir degil. en az 2 sene pismesi gerekir sonra muthis oyuncu olma potansiyeli var yine sakatlik gecmirsze tabiki.

ön libero gibi bir mevki icin ama 2 sene egitici bir kulüp olamayiz. sampionluklar gider bir oyuncu icin !!!

1 maç izlemeyle olmaz aga. wellingtondaki potansiyel 2011 de çıkmış ortaya zaten.şimdi yeni yeni toparlıyo..2 sene daha beklemeye gerek yok ,futboluna çok şey katar avrupa.

Kritik bi bölgede risk aldık, umarım bu yeni aşı tutar.Fatih hocaya güvenim tam.

Melo gelmese bu sene ki tandem belli.

_______Hamit______Selçuk________

welllingtonmudur nedir 22 yasına gelmis alan yok biz alıyoruz :o ulen dünyanın bütün büyük kulüplerinin scoutları pusuda bekliyor orda potansiyeli yüksek olanı anında kapıyorlar bu adam yüksek potansiyelli olsa bu yaşa kadar kalırmı kalsa bile çoktan bizle değil dev kulüplerle anılırdı :o

sakatlik gecirmeseydi avrupaya giderdi cokdan diye biliyorum veya düsünüyorum. kötü degil asla. zaten hem shaktar hemde at madridmiydi haklarini almislar bölüm bölüm :D

Mohammed Adama Sarr (Senegal), Trevio Sergio Almaguer (Meksika), Jorge Felipe Loureiro (Brezilya), Fabio Pinto (Brezilya), Christian Correa Dionisio (Brezilya), Haim Michael Revivo (İsrail), Ali Mbola Lukunku (Kongo), Abel Luis Silva Xavier (Portekiz), Frank de Boer (Hollanda), Cesar Luis Prates (Brezilya), Gabriel Tamas (Romanya), Ovidiu Petre (Romanya), Florin Bratu (Romanya)

Wellington hamlesinin kritik bir hamle olduğunu kabul ediyorum.

Bu oyuncu bizi ya çok başarılı yapar ya da gelecek vaad eden oyuncu bulmakta ne kadar kötü olduğumuzu tekrar dan hatırlatır.

Mohammed Adama Sarr (Senegal), Trevio Sergio Almaguer (Meksika), Jorge Felipe Loureiro (Brezilya), Fabio Pinto (Brezilya), Christian Correa Dionisio (Brezilya), Haim Michael Revivo (İsrail), Ali Mbola Lukunku (Kongo), Abel Luis Silva Xavier (Portekiz), Frank de Boer (Hollanda), Cesar Luis Prates (Brezilya), Gabriel Tamas (Romanya), Ovidiu Petre (Romanya), Florin Bratu (Romanya)

Bunlara cidden gerek var mı ?

Meloda denildigi gibi 4 yillik kontrat istiyor ise olmaz o iş 2+1 en ideali birde 2.7 den fazla yillikta olmamali

1 maç izlemeyle olmaz aga. wellingtondaki potansiyel 2011 de çıkmış ortaya zaten.şimdi yeni yeni toparlıyo..2 sene daha beklemeye gerek yok ,futboluna çok şey katar avrupa.

futboluna ben bir sey demedim zaten. hata begendim ama ön libero mevkisi icin bir eksigi yada yetersiligi göze carpti bariz cekilde hemde.

oda fiziki durumu avrupayi birakdim brezilyada bile su an yetersiz durumunda. zaten yedek den oyuna girdi. ilk 11 oyuncusu bile degil ki bu cocuk.

fiziki durumda öyle bugünden yarina gelsitire bilinecek bir durum olsa emre colak i rambo yapardik herhalde :D

Monaco'nun 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Jeremy Toulalan ile 2+1 yıllık anlaşma imzalandığı ifade edildi.

:trollface:

Eğer gerçekten tutarsa bu transfer süper iş olur gelecek için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt