Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

futboluna ben bir sey demedim zaten. hata begendim ama ön libero mevkisi icin bir eksigi yada yetersiligi göze carpti bariz cekilde hemde.

oda fiziki durumu avrupayi birakdim brezilyada bile su an yetersiz durumunda. zaten yedek den oyuna girdi. ilk 11 oyuncusu bile degil ki bu cocuk.

fiziki durumda öyle bugünden yarina gelsitire bilinecek bir durum olsa emre colak i rambo yapardik herhalde :D

yeni yeni iyileştiği için belki yedekten geliyodur:ka19:

Yalnız şu da var, Gökhan İnler diyenler şunu da unutmasın İnler Melo'nun yarısıdır.

Sırf yerli oyuncu diye isteniliyor ama Melo katkısı vermesi çok zordu.

İnler'in gelmesini isteyenler Wellington'a burun kıvırması garip.

welllingtonmudur nedir 22 yasına gelmis alan yok biz alıyoruz :o ulen dünyanın bütün büyük kulüplerinin scoutları pusuda bekliyor orda potansiyeli yüksek olanı anında kapıyorlar bu adam yüksek potansiyelli olsa bu yaşa kadar kalırmı kalsa bile çoktan bizle değil dev kulüplerle anılırdı :o

iyi hos da ribery nasil aldik? dünyadaki bütün büyük kulüplerin scoutlar uyumus ozaman, demek ki oluyormus böyle vakalar

Meloda denildigi gibi 4 yillik kontrat istiyor ise olmaz o iş 2+1 en ideali birde 2.7 den fazla yillikta olmamali

ya melo olmasza nyie wellington ?! ilakide melo olsun demiyorum ki. ama bukadar önemli bir mevki icin en az melo kadar kalite veya daha oturmus o mevkide bir oyuncuyu tercih edilmesinden yanaydim. birisi demin demisdi git arkadas fransada bir ton adam var tas gibi. savasan isiran birisi olsun en azindan ki wellington bunlari mumla aradim ben acikcasi.

Melo kendi kaşındı şimdi alsın 4.5 m kere babaları

taraftar gazıyla inler alınır ya da tff gideceğinden mütevellit.. yeni gelen tffyle birlikte bi karar alınır,melo ağustosda gelir.

Abi kimse kusura bakmasın bir kerede Melo fedakarlık yapsaydı da kalsaydı burada.Sıkıntının asıl merkezinin Melo olduğunu düşünüyorum.

Yalnız şu da var, Gökhan İnler diyenler şunu da unutmasın İnler Melo'nun yarısıdır.

Sırf yerli oyuncu diye isteniliyor ama Melo katkısı vermesi çok zordu.

İnler'in gelmesini isteyenler Wellington'a burun kıvırması garip.

wellington'u bir kez izledin mi peki?

inleri alsak adam gibi sol bek alabilirdik. en kötü melo olur diyorduk..

başka dusundukleri bisey var hehalde :asd:
ya melo olmasza nyie wellington ?! ilakide melo olsun demiyorum ki. ama bukadar önemli bir mevki icin en az melo kadar kalite veya daha oturmus o mevkide bir oyuncuyu tercih edilmesinden yanaydim. birisi demin demisdi git arkadas fransada bir ton adam var tas gibi. savasan isiran birisi olsun en azindan ki wellington bunlari mumla aradim ben acikcasi.

Wellington gelirse bu takımın Melo'suz da başarılı olduğunu görebilecek arkadaşlar olduğu için sevinirim ha keza paragöz Melo'muzun hangi fiyatla hangi külübede gideceğini görürüz.

Melo'nun yerini dolduracak iki futbolcu var.Essien veya Guarin.İkisi de kemik gibi.

Transfer Nöbeti

Hacılar izmir narlıdere'deki yıldızlar neden mavi- kırmızı yanıp sönüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt