Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

wellington'u bir kez izledin mi peki?

inleri alsak adam gibi sol bek alabilirdik. en kötü melo olur diyorduk..

Benim izlemem önemli değil, Terim izlesin yeter.

Ben İnler alınmasın demedim, yorumlara bakılınca Wellington'un kalitesiz bir oyuncu olduğu ve Melo'nun boşluğunu dolduramayacığını anlıyorum.

İnler gelmiş olsa bile Melo'nun yeri dolmaz dı, benim anlatmak istediğim buydu. Wellimgton Melo'nun yerini dolduramaz diyenler İnler ile nasıl dolduracak merak ediyorum.

İyi bir sol bek almak istiyorsak İnler hamlesinden çok Arda hamlesiyle gerçekleşeceğini düşünüyorum. İnler'in istekleri çok du ve yönetim de bu yüzden Melo'ya yöneldi. Melo da ağır şartlar isteyince oraya başka bir yabancı ile doldurmak istediler ve bunda da haklılar.

eger wellington gercekten geliyorsa ozaman suan melo ve paragöz menajerini görmek isterdim ne halde olduklarini.

Wellingtonun başarılı olacağını düşünüyorum.

Kağıt üstünde Melo'ya göre eksileri var ama oynamadan hiçbirşey belli olmaz.

Melo'nun saha içi agresifliğini ararız ama.

Wellingtonun tek eksiği skora direk katkısının zayıf olması. Ama FT. ileride de etkin olmasını isterse en az 8-10 gol atabilir. .

Şut ve uzun pas açığını kapatamazsa asla bir kolarov performansına ulaşamaz. Asistleri bile düşük kalabilir.

Fakat top kesme ve emniyetli olarak ileri uçlara taşımakta da aksine kolarovdan iyi görünüyor. Bu yüzden 3-5-2 de orta sahanın arkası ofans/defans anlamda sağlam olur. Skor performansını da sadece forvet hattının gücü belirler.:yenieek:

Abi kimse kusura bakmasın bir kerede Melo fedakarlık yapsaydı da kalsaydı burada.Sıkıntının asıl merkezinin Melo olduğunu düşünüyorum.

Hamit 2.9 Milyon Euro+ maç başı alıyorken, Drogba 4 Milyon Euro+ maç başı alıyorken Melo'da 2.9 ister hakkıdır.Takımda maaşlar çok yüksek zaten.

Her şeyden öte Selçuk 2 Milyon Euro,Muslera 2 Milyon Euro alıyor ama Hamit 2.9 alıyor bu dengeyi bile kuramamışız zaten oyuncu ne dese haklı.

Şu takımda en çok katkı veren 5 kişi yap deseler 2 sezon boyunca

1.Selçuk Inan

2.Felipe Melo

3.Fernando Muslera

4.Burak Yılmaz

5.Didier Drogba

dersin zaten rahatlıkla.

Wellington felan umutlanmayın tutmaz böyle oyuncular ne zaman tuttu?Ama meloya iyi oldu şimdi gitsin alsın bakalım o paraları başka yerde xd

Hamit 2.9 Milyon Euro+ maç başı alıyorken, Drogba 4 Milyon Euro+ maç başı alıyorken Melo'da 2.9 ister hakkıdır.Takımda maaşlar çok yüksek zaten.

Her şeyden öte Selçuk 2 Milyon Euro,Muslera 2 Milyon Euro alıyor ama Hamit 2.9 alıyor bu dengeyi bile kuramamışız zaten oyuncu ne dese haklı.

1.Selçuk Inan

2.Felipe Melo

3.Fernando Muslera

4.Burak Yılmaz

5.Didier Drogba

dersin zaten rahatlıkla.

hamit yabanci sinirindan dolayi o parayi kazaniyor, yoksa 2 milyon bile alamazdi bizden

Melo yüzünden yönetime yada Terim'e yüklenenler, biraz da paragöz Melo'nun davranışlarını yorumlasın.

Tarfatarların iyi niyetini sürekli kullanıyor, o yaştaki bir Melo'ya kimse bizim verdiğimiz parayı vermez.

Biraz fedakarlık yapması lazım. Hiç olmadı bu süreçte tatıl yapacağına biraz antreman yapıp hazır halde bulunsa.

Beşiktaş fakirlik ayağına tolgayi almis kelepir fiyata

1.Selçuk Inan

2.Felipe Melo

3.Fernando Muslera

4.Burak Yılmaz

5.Didier Drogba

dersin zaten rahatlıkla.

Abi Hamit'in maaşının sebebi belli,yerli olması.Kaldı ki müthişte bir kariyeri var.Aynı şekilde Drogba'nın da kariyeri para ediyor.Kaldı ki sıkıntı sadece maaşı değil sözleşme süreside var.Bizimkiler başta 2+1 teklif edip anlaşıyorlar sonradan menajeri 4 yılda diretiyor.Bu yaştaki problemli adama kim o kadar süre sözleşmeyle, o kadar parayı bağlar abi ?

Melo yüzünden yönetime yada Terim'e yüklenenler, biraz da paragöz Melo'nun davranışlarını yorumlasın.

Tarfatarların iyi niyetini sürekli kullanıyor, o yaştaki bir Melo'ya kimse bizim verdiğimiz parayı vermez.

Biraz fedakarlık yapması lazım. Hiç olmadı bu süreçte tatıl yapacağına biraz antreman yapıp hazır halde bulunsa.

Tipik Brezilyalı az iş çok eğlence.

valla forumda karamsar bir hava var ama ben bu Wellington dan umutluyum...:cool:

Zaten kadro olarak ılerıdeyız, yıne sampıyonlugun en buyuk adayıyız , e kımsede Şl de hemen kupa beklemıyor. Bence takım cok yaslandı bu ebepten bence;

Melo-Eboue out

Wellıngton-Bruma ın.

Sag bek e de Şener alınırsa bence Sabri ile birlkte gotururler.

Zaten kadro olarak ılerıdeyız, yıne sampıyonlugun en buyuk adayıyız , e kımsede Şl de hemen kupa beklemıyor. Bence takım cok yaslandı bu ebepten bence;

Melo-Eboue out

Wellıngton-Bruma ın.

Sag bek e de Şener alınırsa bence Sabri ile birlkte gotururler.

Culio, Elmander gibi oyuncuları yolcu etmek daha doğru olur.

Wellingtonun tek eksiği skora direk katkısının zayıf olması. Ama FT. ileride de etkin olmasını isterse en az 8-10 gol atabilir. .

Şut ve uzun pas açığını kapatamazsa asla bir kolarov performansına ulaşamaz. Asistleri bile düşük kalabilir.

Fakat top kesme ve emniyetli olarak ileri uçlara taşımakta da aksine kolarovdan iyi görünüyor. Bu yüzden 3-5-2 de orta sahanın arkası ofans/defans anlamda sağlam olur. Skor performansını da sadece forvet hattının gücü belirler.:yenieek:

Bunu yapsın fazlasıyla yeter. Takımın skor yükünü Burak-Drogba-Sneijder ve Selçuk halleder.

Defansif açıdan ve topu alıp ileriye talıması çok iyi bu adamın. Defansif açıdan görevini yapsın bence yeterli.

melo oynadığında dünyanın en iyi defansif ortasahası bence ama oda yılda 5 maç oynuyor lincoln gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt