Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Birden bire gençleştirme çabalarının getireceği tecrübesizlik ve beceriksizlikten kaynaklı sürpriz puan kayıpları ile sonunda üzülebiliriz.:confused:

Riskli iş...:yenieek:

genclestırme bu sekılde olur sonucta 10 tane almıyorlarkı 2 tane alırlar bu sene Sneıjde Drogba Selçuk Hamıt Chedjou nun yanında ıyıce pıserler. ben oyle bır sıkıntı olacagını sanmıyorum hatta dınamızm katarlar su sartlarda

Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Riera

Selçuk

Hamit-Sneijder

Kazım_Drogba-Burak​

İçimden bir ses böyle oynayacağımızı söylüyor bu sene. tabi kazım yerine erman kılıç da oynayabilir :(

Selim bizim bu seneki 11'de rierada kazımda hamitte oynamazlar.içindeki sese inanma.hamit kredisini bitirdi.3 sene boyunca benchte oturacak yazıyorum buraya.bizim genç semihimizde genç hamit olacak.

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_ 2 dk

I just trust in God!

welingtonu istememem meloyu istediğim anlamına gelmez meloyu sevsemde paragözlüğün lüzumu yok melo alınmıyorsa onun kadar kaliteli birinin alınmasını isterdim işleyen düzen bozulacak malesef

Wellington de cok gol seven bir adam... bize orta saha yi toparlan adam lazigm...

Ya hic mi akilli yok yönetimde ? Bursa Spor bile su dan ucuza Süper sol bek buluyor.

Wellington

"-"

Hava top hakimiyeti vasat. Boyu zaten 1,72 galiba.

Ilk defa avrupa'ya gidecek. hep zorlu olur brezilyalilar icin, hele genc yas'da

uluslararasi tecrübesi yok.

Melo'ya göre takima alismasi vakit alacak (belli olmaz, berki de hemen adapte olur..)

"+"

Melo'ya göre, cok daha hizli, ve atletik yapisi var. Orta saha'ya dinamizm getircek.

Ayrica cogu brezilyalilar gibi, teknigi iyi sayilir.

Sao Paolo alt yapisi icin meshur'dur... cok bos adam cikmaz ordan.

Cogu scout olumlu rapor yapdi. sakatliklar olmasaydi...simdi büyük dev takimlarda berki bile transfer olabilirdi...

Özet:

Melo gibi "aggresif degil, ve hava hakimiyeti" yok. Ama ona göre daha hizli, atletik, ve gerideki "delikleri" hiziyla kapatir. Teknigi iyidir, ve ofans'da da katkisini görersin.

Bizim "Ramires" olabilir...oyun yapisi ona cok benziyor...

Ayrica yasi 22, ve maddi olarak daha ucuz... Iyi senaryo'da bize fazla katki verip, 2,3 yil sonra iyi para'ya satabiliriz.

Rahat olun ben uçuracağım sizi diyor parçalı fil. o gelmiş bu gelmemşi fark etmez diyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt