Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o değilde inatla liberoya yabancı istemenin sebebi nedir 6 yabancı olayını unutuyor sanırım bizimkiler ???

drogba sneijder eboue muslera chedjou riera 6 yabancı zaten

Welington Fifa 13'de stamina=99 (normal card hemde).

adam bildin maratoncu.. 120dak kosarak gecirebilir :asd:

carruscaimza02cm4.jpg
Wellington_SaoPauloFC_ClaytondeSouza_Estadao_15042013_292.jpg

Korkuyorum boyle bir hamle olacak diye :sad007::sad007::sad007:

Beni şu saate kadar almazsanız diye rest çekip sonra da, artık beni eski fiyattan alamazsınız diyen adamın ingiltere kampında sadece semeri değişir; kafa, aynı kafa kaldığı sürece.

1.5 aydır yatıyor onu ingiltere filanda paklamaz gene en azından 2-3 ay out of order yani kaput vaziyette.

kafaya koyarsan alırsın bence ama bızımkıler rısk sevmıyor.

Hayir alamazsin, nedenleri cok basit. Bernard icin istenilen rakam en az 15 milyon ve biz bir kulüp olarak bu paralari veremeyiz bu bir gercek, borclu bir kulübüz baya borclu.

Bruma'yi isteyen bir cok kulüp daha vardir mutlaka ve böylece oyuncun tercihleri arasinda 1. Galatasarayin olmasi düsük ihtimal 2. ayni sekilde az parayi birakmazlar.

wellington mu geldi la :) başka transfer var mı olum bruma gelsin lan iyiymiş o :asd:

Agalar kimse bolluk içinde olduğumuzu falan düşünmesin.Daha mayıs ayında felaket bir nakit sıkıntısı vardı da kimse bilmiyor.Neyse ki yayıncı kuruluş ödemeleri erken yaptı.

iyi de bu Wellington okadar iyi topcuysa neden brezilya milli takimina cagrilmiyor sormuyor degil insan

Melo kendi kaşındı şimdi alsın 4.5 m kere babaları

Geçen sene transfer enerjimizin %80 ini verdik sonuç ortada. Bu sene gene aynı teraneyle enerjimizin %50 sini verdik halen adam kazık durumda. Kimse kusura bakmasın bizim daha çok yürüyecek yolumuz var.

Bizimle gelmek isteyenler kervana katılmak için daha fazla beklememizi istemesinler.

FAZLA NAZ AŞIK USANDIRIR...

3 Sene Önce Barış mı? Ayhan mı? tartışması varken şimdi Melo mu? Wellington mu? artışması yapıyoruz :D:D:D:D

Melo gider, Wellington gelir...

Danny gider, Chedjou gelir...

hep ayni vatandaslar :D

bir kez daha ALLAH belanı versin demirören diyorum ve çıkıyorum nöbetten durdukça sinirlerim fırlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt