Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo yerine bu vitaminsiz ramires çakmasını alın.Sneijder'i de satın orda Emre Ç falan oynasın.Bu nası bi saçmalıktır biri açıklasın ya.Wellington kimdir ne yapmıştır şimdiye kadar?

Valla ben diyim, Fatih Hoca bi bahaneyle Sneijder den kurtulur

vallah biz burda laga luga bosuna konusuyoruz. wellington alacaksa bizimkiler bizde destek cikmamiz gerekir öyle yada böyle ..

ha bakmisiniz tutar ve avrupa futboluna ayak uydurur. o zaman tadindan yenmez. tersi olursa ama gecmis olsun bize :SS: kumar oldugu kesin . ya jackpot yakalacak yönetim ve hoca yada kaboommm ....

Sneijder bizden EPL'de Chelsea'ye felan giderse ilk 11 yüzü göremez.. Buda demektirki DK 14 hayal olur

------

Bu ne şimdi. Şaka mı ? :SS:

ÖZEL : Galatasaray da "yabancı kararı" alıyor!

Yeni sezon için TFF'nin aldığı 6+0+4 kararının kesinleşmesine karşı girişimlerini sürdüren Galatasaray,

herhangi bir olumsuz duruma karşı da tedbirini alıyor.

Galatasaray'da yabancı sayısı konusunda alınan kararın ardından işler arapsaçına döndü.

Elinde Muslera, Eboue, Chedjou, Dany, Riera, Amrabat, Sneijder, Drogba, Elmander ve Culio ile birlikte toplam

10 yabancısı bulunan Galatasay, bu isimlerden bazıları ile yollarını ayırcak.

Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim'in, Muslera, Drogba, Sneijder'in dışında takımda

hiç bir yabancının yerinin garanti olmadığını belirttiği ve yönetime en az iki yabancının gönderilmesi konusunda talepte bulunduğu öğrenildi.

Terim'in kadroda düşünmediği Culio'nun yine kiralık ya da takas olarak gönderilmesi gündemde.

Ayrıca Elmander'in de takım aradığı biliniyor.

Bu isimler dışında
Eboue'nin de teklif gelmesi halinde satılması mümkün.

Fatih Terim'in sağ bekte Sabri ve Hamit'ten birini kullanabilecek olması, tecrübeli hocanın elini güçlendiriyor.

Öte yandan Terim'in
Sneijder'e iyi bir teklif gelmesi halinde de bu oyuncunun satışına da onay vermesi bekleniyor.

Fatih Terim'in ayrıca Amrabat'ın satılması ya da kiralanması yönünde bir düşüncesinin de bulunmadığı,

yönetimin de yabancı kuralı nedeniyle bu sezon tribünde otursa dahi

Amrabat'ın aldığı düşük yıllık ücret nedeniyle bu oyuncuyu göndermeyi düşünmediği gelen haberler arasında.

TurkFutbol.Com Özel / Burak KARAKUŞ

Ben buna sadece gülerim.:asd::asd::asd:

Yalnız ben bu wellingtonun kiralık geleceğini şimdi öğrendim kiralık nedir arkadaş kiralık alacağına bonservisle başkasını al.Adam geliyor iyi ya da kötü oynuyor gidiyor.Tut ki patlama yaptı 10dan aşağı alamayız.

2 gün önce oynadığı maç ikinci yarı oyuna giriyor 45 dakika vakti olan izlesin yorumlasın bizde okuyalım.:D

[video=youtube;ODahTzN6lW0]https://www.youtube.com/watch?v=ODahTzN6lW0[/video]

oo 1:03:40'da rakip oyuncuya dayılanıp mevzu çıkarıyor öyle süt dökmüş kedi değilmiş

Haydi Inter haydi aslanım kırk yılın başı bi işe yara da al şu adamı

lig baslamadan futboldan soguduk hay tüpcününde wellingtonunda

vallah biz burda laga luga bosuna konusuyoruz. wellington alacaksa bizimkiler bizde destek cikmamiz gerekir öyle yada böyle ..

ha bakmisiniz tutar ve avrupa futboluna ayak uydurur. o zaman tadindan yenmez. tersi olursa ama gecmis olsun bize :SS: kumar oldugu kesin . ya jackpot yakalacak yönetim ve hoca yada kaboommm ....

Tabi ki eninde sonunda destek olacağız ama körü körüne de değil. Hepimizin biraz futbol bilgisi var. Eleştirmekte gerekir dozunda.

Sneijder'in gideceğini sanmıyorum da giderse de yerine Arda gelir herhalde...

Parayı basıp schweinsteigeri almak mı. Aga bazen uçmak için kanat gerekmiyor cidden

Eee. O zaman BAM lı kadrolara geri dönüş olacaksa neden Aysal geldi. Neden FT 3.kez geri geldi...

Birkaç şrfsz yüzünden pes edeceksek bu kadroyu dağıtacaksak dükkanı kapatalım o zaman...

Cidden kadroda eskiye dönüş benzeri bir hamle olursa bu taraftar takıma kulübe küser ey başkan...

Sabri formasınımı sattıracaksın yüzbinlerce yoksa hakanbalta formasımı...

Eğer " nasılsa taraftarı bağladık kulübe bundan sonra para kazandırmaya devam ederler" diye düşünüyorsan yanılıyorsun başkan.

Bu taraftar Drogba Sneijder için harcamadı tabiki o kadar parayı;

Drogbalı Sneijderlı kadrolarla yıllardır hayal ettiği yerlere daha kolay geleceğini düşündüğü için harcadı...

Umutlandığı için harcadı...

Umudu devam ettiren hatta dahada büyüten mi yoksa birkaç kendini bilmeze haddini bildirmek yerine ;

pes eden ve taraftarın hayallerini yıkan başkan olarak mı anılmaz istiyorsun sn. başkan ?

Sen kapalı kutu dan bunu mu anlıyorsun. Adam 2 kez ciddi sakatlık geçirmiş, Avrupaya hiç çıkmamış, ne vereceği belli değil yani. Umarım bu sefer anlatabilmişimdir.

sakatlık dediğimiz şey aslında , geçen sezon sonundaki tedavi amaçlı tedbir operasyonudur..

Markt dan tarihine iyi bakın lütfen ...

Yalnız ben bu wellingtonun kiralık geleceğini şimdi öğrendim kiralık nedir arkadaş kiralık alacağına bonservisle başkasını al.Adam geliyor iyi ya da kötü oynuyor gidiyor.Tut ki patlama yaptı 10dan aşağı alamayız.

Kiralık demek, ben bu adama güvenmiyorum bi göreyim işime gelirse alırım demek. Böyle bir transfer yapıyoruz maalesef. Yönetim bu futbolcu için kendisine güvense bonservisiyle alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt