Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kusura bakmayın ama bu sene clde çeyrek final oynadık diye hemen havalara girmeyelim schalkenin kaç yıldır yaptıkları ortada her türlü bizden iyi durumdalar.Artı almanya ligi türkiye ligi...

aynen kardeş schalke almanya ligini domine ediyor gerçekten şampiyonluklara ambargo koymuş avrupadaki kupaları süpürmüş bir takım schalke kim la

Arkadaşlar Wellington konusunda adam daha gelmeden bu kadar olumsuz düşünmeyelim.Melo da gelmeden önce burun kıvıranlar çoğunluktaydı.Kazma yakıştırması yapılıyodu genel olarak.Keza basketbol takımımızda Ndong alındığında kimse beğenmemişti yaşlı vs diye.Şampiyonlukta büyük katkı sağladı.Bize düşen Wellington geldiğinde her türlü destek olmaktır.

8m para harcamış durumdayız geriye kalan bütçe fena değil :)

şans eseri inter'i eleyince büyük takım mı oldu:) almanya da bayern dışında büyük takım olmaz belki biraz dortmund

Büyük takım demedim ama biz son 5-6 yıldır sürünüyorduk,yalan mı?

schalke ile ilgilenmiyorum yaptığın iğrenç benzetme beni alakadar ediyor attan inip eşeğe binmek lafı ne demek sen necisin 5 bin küsür mesaj yazmışsın şu aşağılık benzetme antu da bile zor rastlarsın.

Galatasaray taraftarıyım.Benzetme sert olduysa kusura bakmayın hakaret etmek gibi bir amacım olmadığını modlar da anlayacaktır zaten.

aynen kardeş schalke almanya ligini domine ediyor gerçekten şampiyonluklara ambargo koymuş avrupadaki kupaları süpürmüş bir takım schalke kim la

cl de dortmundu madara ettiler gördün mü:Dschalkeyi münihle karşılaştırdı herhalde cins en son lig şampiyonluğunu taraftarı bile hatırlamayan, cl ye katılırsa başarı sayan kulübü göklere çıkarıyor, tuttuğu (!) takıma eşek diyor.

Her ismi duyulmamış oyuncunun transfer dedikodusu çıktığına birçok kişinin yaptığı gibi sanal futbol oyunlarından fikir edinmeye çalıştım.

PES 2013 e baktım ama hayal kırıklığına uğradım Wellington ile ilgili. Felipo Melo 85 iken Wellington 65..

Hiçbir özelliği iyi değil..En kötü oyuncular sınıfında yapmışlar kendisini.

Galatasaray taraftarıyım.Benzetme sert olduysa kusura bakmayın hakaret etmek gibi bir amacım olmadığını modlar da anlayacaktır zaten.

bir taraftar forumu için epey sert oldu modlar anlarda gereken cezayı verir umarım.

kisa izleme ile.. Wellingtom o mac da tam DMC oynamis 433..en son adam orta saha oyunculardan.

Ofansa pek cikmadi. Aldi toplari, ayanda fazla tutmadan öne iletdi.

capraz uzun paslar malesef göremedim.

ama anladim kadariyla.. sakatlikdan yeni cikmis, ilk maci?

biras saf bi tipi var.. öyle de olur sandim, ama beli bi "isirgan, agresyon" var..bu güzel

Jeremy Toulalan 5 milyon euroya Monaco'da !! Monaco gibi cömert bir klüp bile 5 milyona aldıysa biz daha ucuza alabilirdik.10 numara topçuydu.

Şeref'de dediğine göre imzalar atılmıştır artık.

Vay anasını Melo gerçeği harbi harbi son buldu.

bayait can sen kussun cok net lufen ban istiyoz hakaret var kulubumuze

şuan ki durum önemli olan daha da önemli olan da potansiyel

Kusura bakmayın ama bu sene clde çeyrek final oynadık diye hemen havalara girmeyelim schalkenin kaç yıldır yaptıkları ortada her türlü bizden iyi durumdalar.Artı almanya ligi türkiye ligi...

ne yapiormus schalke ?! bende gelsenkirchende yasiyorum burda büyüdüm yani. 31 yasima geldim daha bir sey yaptigini görmedim bu takimin :D almanya kupasini kazaniyor arada sirada onu ama fener bile kazaniyor turkiye modelinde tabiki :asd:

sol acik'da oyniyan Osvaldo'yu begendim Sao Paolo'da :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt