Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Cevap: Transfer Nöbeti
A.s.
S.a.
Yeni geldim beyler, Welington diyorlar.. durum nedir?
A.s.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S.a.
Istesenizde istemesenizde muslera,chedjou,danny, amrabat,drogba,bruma,wellington,carlinhos...
7.5 veya 8miş
S.a.
ozaman git Inleri al, yada Obi Mikel, yada Song, ne varsa ama ne o orta sahain defansin bel kemigi olan hem atak ve defansi etkilemek zorunda kalan adami öyle pek duyulmamis zayif adami getirip ? sonucta biz hedeflerimiz tekrarlamak istiyoruz !
Wellington'un 2 kere diz çapraz bağı kopmuş 3. kez kopmayacağı ne malum?
bende meloyu tercih ederimde bu adami canli 2-3 maç izlemem lazim. bu sene azmi forma giymiş. videodan belli olmaz ama iyi top çaliyor ve hizli. bizimqiler iyi izlemiştir inşallah.
Sen 2 kere diz çapraz bağı kopmuş ne olduğu belirsiz adamı alacaksın işe yaramayınca kader diyeceksin öyle miEşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın ondan sonra kader-kısmet diyeceksin
Eboue ve Sneijder yok. :sad007:
Büyük takım demedim ama biz son 5-6 yıldır sürünüyorduk,yalan mı?
Galatasaray taraftarıyım.Benzetme sert olduysa kusura bakmayın hakaret etmek gibi bir amacım olmadığını modlar da anlayacaktır zaten.
Lua Lua yı durduramayan bir ligde oynuyoruz. Buna kendi eski ön liberomuz da dahil. Bu yüzden Wellington iyi gelecektir bu takıma.
Çapraz baglarında sorunlar yasamıs son 2 yılda 20 mac oynamıs bu yüzden.Konusulan rakamlar 9 mılyon euro.Cok fazla bence maksımum 4 5 verilmeli oda genc gelecek vaad ettıgi için.Ybancı sıkıntısıda olacagı ıcin hıc bunlarla ugrasmayıp inleri bitirsek en iyisi.Her acıdan riskli bir transfer çünkü wellington.
olmayacak zaten
Pek duyulmamıs adamlarla Dortmund fınal oynuyor...
İhtimaller üzerinden gidilemeyeceğini anlatan bir insana hala ihtimal örnekleri veriyorsunuz...
Baros Emre Belezoğlu tarafından sakatlanana kadar hiçbir sakatlığı yoktu bir daha toparlanamadı sonra...