Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

işte diyorlarya melonun ne vereceği/yapacağı belli ,

Değil kardeşim değil ,

diyelimki 4 sene garanti attın imzayı ,

ilk sene DK sebebiyle oynadı sonraki 3 senede yatmayacağının garantisini verecek olan var mı ?

bu kadar melo fetişistliği yapıp Selçuk İnan'a gıyabında ayıp ediyoruz

Melonun karakteri uzun vadeli kontrata müsaade edecek güveni vermiyor.

linderoth bize geldiğinde turp gibiydi de ne oldu ?semih 2 tane ağır sakatlık geçirdi,bank asyada bile zor oynuyodu..birazda kader:)

wellingtonun sakatlanma nedeni bence cok riskli oynamasindan kaynaklaniyor biraz bence. cok tuhaf hamleler yapior resmen. riskli yani. öyle top adamin ayagindan yagdan kil cekermis gibi yapior diyorlar ya öferek. bu cok tehlikeldir her oyuncu icin. karsindaki oyuncunun bacaklari nasil biliyormusun sen. pro oyuncularin bacaklari demir gibi olur resmen. o topu almak isterken vucudunu kunlanmadan sana bir vurur hafice rakip oyuncu felegin sasar resmen. göze hos gelir bu tür müdaheler ama cok da yanlisdir aslinda saglik bakimindan. bu nasil 2 kere bu yasinda diz baglarindan kopma olmus tam bilmiyorum ama bundan dolayi oldugunu tahmin ediyorum acikcasi.

Şu melo yatacak mesajlarını görünce canlı bomba olup nöbeti patlatasım gliyor cidden.

Wellington transferinin mantığını da söyleyeyim hem potansiyelli gelecek vaat eden bir oyuncu hem de yabancı rotasyonuna dahil edebileceğimiz bir adam. Yani bazı maçlarda orda Hamit-Yekta-Engin hatta Sabri(Fatih Terim denedi daha önce) gibi oyunculardan birisini oynatıp yabancı hakkını başka yerden kullanabiliriz.

Drogba da Amrabat ile rotasyona girecektir muhtemelen, 1 veya 2 transfer daha bekliyorum.

Transfer Nöbeti

İçimdrn bir his birezilyalı bebenin tutacağını söylüyor ama ciddi sakatlıklar geçirmesi adamı da korkutmuyor değil. Keşke melo veya inler transferi dde yapılsa ve o bölgeyi riske atmasak.

Sanki Nuri Şahini alacakmışız gibi geliyor bana.

Çapraz baglarında sorunlar yasamıs son 2 yılda 20 mac oynamıs bu yüzden.Konusulan rakamlar 9 mılyon euro.Cok fazla bence maksımum 4 5 verilmeli oda genc gelecek vaad ettıgi için.Ybancı sıkıntısıda olacagı ıcin hıc bunlarla ugrasmayıp inleri bitirsek en iyisi.Her acıdan riskli bir transfer çünkü wellington.

hmm şimdi okudum. süpriz yumurta gibi bizim için. interde istemiş galiba bunu. ben daha çok solbeki düşünyorum nedense. takinti oldu bende:) sol beqte alalim eger wellingtonu alirsaq. jem qaracanda alinip arada ligde oynatilabilir.

Melo niye yatsın onu anlamıyorum. Adam her maç en çok maçı kazanmak isteyen adam.

wellingtonun sakatlanma nedeni bence cok riskli oynamasindan kaynaklaniyor biraz bence. cok tuhaf hamleler yapior resmen. riskli yani. öyle top adamin ayagindan yagdan kil cekermis gibi yapior diyorlar ya öferek. bu cok tehlikeldir her oyuncu icin. karsindaki oyuncunun bacaklari nasil biliyormusun sen. pro oyuncularin bacaklari demir gibi olur resmen. o topu almak isterken vucudunu kunlanmadan sana bir vurur hafice rakip oyuncu felegin sasar resmen. göze hos gelir bu tür müdaheler ama cok da yanlisdir aslinda saglik bakimindan. bu nasil 2 kere bu yasinda diz baglarindan kopma olmus tam bilmiyorum ama bundan dolayi oldugunu tahmin ediyorum acikcasi.

bitanesi antrenmandayken olmuş sanırım:yenieek:

Bruma niye gelsin :D ? Bekleyenler varsa cidden komik. Adam oynamayacak ki. Oynatamayacağız daha doğrusu

Son 2 senede 20 maçı mı ? Bu sayı doğruysa ve bu adamı onun üstüne aldıysak geçmiş olsun.. Son 2 senede 20 maç oynamış adamı bizim ligde 5 maç oynatırlar

19 mac oynamıs transfermarketten baktım.Hatta gecen sezon 5 maca cıkmıs.Sakatlanma sans işi birazda.İşte diyorum ya 9 filan cok bence rakam.Kiralama en makulu.

kimmis bu pek duyulmayan adamlar dortmunda ?

Lewandowski mi ? yada Kagawa miydi?Piszcek filan mi yoksa

Dortmund un istedigi kadar yabanci oynatma lüksü var, tutmasa güle güle biz ilk 11 icin adam aliyoruz... hemde Dortmund öyle ucuza adam alinca daha sampion bile olmamislardi, ondan sonra iyi para veremye kaldilar, cünkü yukarda durmak istiyorsan mecbursun iyi oyuncu almaya, yoksa hemen yine düsersin ve orta sinif olursun.

Lewandowski , Kagawa yı Dortmund da oynamadan kaç kere duydun? E adamlar öyle yapmıs olmak ıcın yapmıyor tum paralarını ona yatırıyor...Bizim taraftar anladım kı sadece 27 yasından buyuk cok ısım yapmıs , doymuş oyuncu olucak...Şuraya bakın ya ... Adamlar hiç izlemediği bir adam için ne yorumlar yapmış.

Transfer Nöbeti

Gençler merak ettimdde melo bize gelmeden önce son senesinde kç maça çıkmış?

Evet çok iyi analiz

:lol:

Alakasi yok bence, senelerdir binlerce topcunun bağları kopuyor.. Coğunun nedenide fiziki mudahele olmadan durup dururken olan sakatliklar.. Ayağin yere ters basmasi vs.. Öyle sert girmeyle bişey olmaz çunku sert girdigin an senin kaslarin ve bacağindaki bağlar yere daha sağlam basar.. Bağ sakatliklari çoğu zaman temas olmadan beklenmedik anlarda olur..

En basit örnek, geçen sene antremanda Ufa

19 mac oynamıs transfermarketten baktım.Hatta gecen sezon 5 maca cıkmıs.Sakatlanma sans işi birazda.İşte diyorum ya 9 filan cok bence rakam.Kiralama en makulu.

Ne kiralaması ya. Bak bilmiyordum bunu. Bu adamın bu tip dertleri varsa ya alternatif alıp tribünde oturtacaz yanına Meloyuda alacaz ya da Melonun yerine falan düşündüysek harbi harbi geçmiş olsun. Öldürürler bunu bizim ligde

200px-Bruma_%281%29.jpg
CİMBOMUN çocuğu geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt