Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Köpük partisinden yeni çıktım hayatımda ilk kez discoda Türk kiz götürdüm ıspartalı bir kız :D neyse hadi iyi geceler sabahlar bereketli bir gün dilerim.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bereket disko ayni cumle icinde gitmemis renkdas

turk kizlari gitmiyomu cluba turkiyede?

Cevap: Transfer Nöbeti

sol bek yok ön libero yok kanat yok ve kamp başlıyor tehlikenin farkındamı acaba bizimkiler :o

Re: Transfer Nöbeti

bereket disko ayni cumle icinde gitmemis renkdas

turk kizlari gitmiyomu cluba turkiyede?

Gider gider sonuçta eğlence Elazığ dik çektik Farzet :D

Fransada çok nadir diskotekte Türk kızı almanya desen olur ama bizim burda 2-3 senede bir denk gelir

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Gider gider sonuçta eğlence Elazığ dik çektik Farzet :D

Fransada çok nadir diskotekte Türk kızı almanya desen olur ama bizim burda 2-3 senede bir denk gelir

oo iyimis yaw.

sizin orda kiz kaldirma usulu nasil.. direk arkadan dayiyolarmi ordada :D

resize.php

benim açımdan Wellington transferinin en sevindirici yanı Wesley Sneijder in 10 numarayı giyecek olması :b5:

Bjk tolga zengin'den sonra serdar kurtuluş'u da almış sanırım turkspor diyor.Yeni sezonda lig geçen sezondan çok ama çok zor geçecek umarım az kayıpla atlatarak üst üste 3.kez şampiyon olup 4.yıldızımızı takarız inşallah.:ayatollah:

welington videolardan izledigim kadarıyla selcuk sneijder le deli gibi pas yapar,adam bi kere pası attıktan sonra boşa kaçmasını biliyo,topsuz dripling yapıyo. begendım. iş yapar gibi. insallah tabi. melo nun duran toplarda cok buyuk katkısı vardı ararız onu takım olarak diye dusunuyodum ki , 2000 de orta sahada uzun adamımız mı vardı. duran toplarda melo yoksa drogba var dıyorum:)))

meloyu alsaydık riske girmemiş olacaktık riske girdik ama değebilir hoşuma gitti

welington videolardan izledigim kadarıyla selcuk sneijder le deli gibi pas yapar,adam bi kere pası attıktan sonra boşa kaçmasını biliyo,topsuz dripling yapıyo. begendım. iş yapar gibi. insallah tabi. melo nun duran toplarda cok buyuk katkısı vardı ararız onu takım olarak diye dusunuyodum ki , 2000 de orta sahada uzun adamımız mı vardı. duran toplarda melo yoksa drogba var dıyorum:)))

Chedjou'da var artık.:cool:

melo gibi topu kornere attiktan sonra gol atmis gibi seviniyor mu welinton once ona bakarim sonra diger ozelliklerine

Vallaha ben hem gs mobile kullanıyorum hem de resmi siteye üyeyim. Gs mobileden müşteri hizmetlerini sırf F.MELO yu geri istiyoruz diye aradım. Hem resmi siteye Melo nun geri getirilmesi için mesaj attım. Eğer imkanı olan varsa atsın belki faydası olur....

melo gibi topu kornere attiktan sonra gol atmis gibi seviniyor mu welinton once ona bakarim sonra diger ozelliklerine

Arena ya bir cıksın goruruz ben de merak ediyorum. hayatında drogbayla sneijderle eboue yle mac mı yapmıs. gozu doner,napcagını sasırır. bakarsın tellere tırmanır:)

wellington un w sini bilinmezken Asaletin Yeter ‏@uA1905od hesabı yazmıştı ilk. takdir ettim adamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt