Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dondurma var gel demiştir kesin
HELAL BE ABI....
drogba yap sana abi :ayatollah::ayatollah::ayatollah:
Wellington bittiyse hala kapa görüşmeler başladı diye neden bildirilmiyor acaba neden bekleniyorki
Yetenek kalıcı,form geçicidir![]()
ayıp ettin renkdaş, buyur.
![]()
3 Temmuz 2013 Sao Paulo-Corinthians maçı: Jogo Completo - São Paulo 1 x 2 Corinthians - Recopa Sul-americana 2013 - 03/07/2013 - Globo HD - YouTube
Eline saglik renktas. Gercekten cok iyi is cikarmissin. Is demek ayip olur buna. Eserini bizlerle paylastigin icin sagol :yenieek: Hobi olarak mi takiliyorsun yoksa isin mi bu yönde?![]()
dün izledim.2.yarı oyuna girmiş,3 tane güzel müdahalesi var,ama takımı cümbür cemaat hücum yaptığı için hep geride durdu.
Heykeltraşım, aynı zamanda bir üniversitede güzel sanatlar alanında öğr.gör.lisiyim.
Bu geride durması acaba takımının oyun tarzından mı yoksa yaşadığı sakatlıklardan dolayı mı kaynaklanıyor acaba?
Bülent Timurlenk @timblnt 52s
Wellington İnter'de oynamak istiyormuş. İnter'i bonservis için teklifi 5 milyon Euro. İtalya'dan bana denen de: Sol dizine dikkat...
daha yeni yeni oynuyo :f
Bülent Timurlenk @timblnt:Wellington İnter'de oynamak istiyormuş. İnter'i bonservis için teklifi 5 milyon Euro. İtalya'dan bana denen de: Sol dizine dikkat...
kim demişse yalan demiş,dün interi reddetti haberi yaptı corierie della sport.
Peki bu sakatlıgı cok geriye götürdü mü acaba?