Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
Hayalimdeki Kadro
Hayalimdeki Kadro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyum var dediler geldik![]()
Alın artık kimi alacaksanız.![]()
kadir dikkat et bonservisin elinde ise vede sakatlık sorunun varsa ednan sezgin seni bile alabilir![]()
yanlış anons![]()
Beni alsın yeter ki, en kral oyun kurucu olurum takımda.![]()
Doğru anons. Efehan bugün birşeyler var dediKalabalıklaşınca söyleyecekmiş. Nerdesin Efehaaaan.
fazla parada istemezsin karın tokluğuna oynarsın![]()
Doğru anons. Efehan bugün birşeyler var dediKalabalıklaşınca söyleyecekmiş. Nerdesin Efehaaaan.
Sigorta + asgari ücretle en kral topu oynarım.![]()
desene efahan bombayı atıp kaçtı![]()
bizim zan dan daha faydalı olursun![]()
orta sahamiz biglia-bradley-emana-kranjcar ...inanin bu 4'ünden hangisinin gelmesine dair karar veremiyorum...hepsi kaliteli ve hepsi katki saglayabilir...ama bence cana bizim orta sahamizin oyuncusu degil...hem cana hem neill'i takimda tutarsak diger mevkiilerde yerli kalitesi kötü oldugu icin bu takimin gücünü kesiyor...defans oyuncusu oldugu icin ben neill'in takimda tutulmasindan ve cana nin sezon sonunda satilmasindan yanayim...
formica bence geliyor demedi demeyin
orta sahamiz biglia-bradley-emana-kranjcar ...inanin bu 4'ünden hangisinin gelmesine dair karar veremiyorum...hepsi kaliteli ve hepsi katki saglayabilir...ama bence cana bizim orta sahamizin oyuncusu degil...hem cana hem neill'i takimda tutarsak diger mevkiilerde yerli kalitesi kötü oldugu icin bu takimin gücünü kesiyor...defans oyuncusu oldugu icin ben neill'in takimda tutulmasindan ve cana nin sezon sonunda satilmasindan yanayim...