Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

59399_Galatasaray_SK.jpg

Hayalimdeki Kadro :)

Son gelişmeler nelerdir acaba ?

Şimdiden saygılar hayırlı cuma'lar ..

Sezon sonu geleceklerden çok gidecekleri konuşacağız galiba

orta sahamiz biglia-bradley-emana-kranjcar ...inanin bu 4'ünden hangisinin gelmesine dair karar veremiyorum...hepsi kaliteli ve hepsi katki saglayabilir...ama bence cana bizim orta sahamizin oyuncusu degil...hem cana hem neill'i takimda tutarsak diger mevkiilerde yerli kalitesi kötü oldugu icin bu takimin gücünü kesiyor...defans oyuncusu oldugu icin ben neill'in takimda tutulmasindan ve cana nin sezon sonunda satilmasindan yanayim...

orta sahamiz biglia-bradley-emana-kranjcar ...inanin bu 4'ünden hangisinin gelmesine dair karar veremiyorum...hepsi kaliteli ve hepsi katki saglayabilir...ama bence cana bizim orta sahamizin oyuncusu degil...hem cana hem neill'i takimda tutarsak diger mevkiilerde yerli kalitesi kötü oldugu icin bu takimin gücünü kesiyor...defans oyuncusu oldugu icin ben neill'in takimda tutulmasindan ve cana nin sezon sonunda satilmasindan yanayim...

ben yardımcı olayım emana yı gönül rahatlığıyla çıkartabilirsin listeden.

Emana'yı istemem şahsen, gelmiş 29 yaşına. Biglia ve Bradley ise daha çok defansif anlamda iyi olan oyuncular. Bize hücum ve savunma dengesi eşit olan "Balanced" bir adam lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt