Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bundan 5 sene önce bana dicektiniz ABD den topçu alıyoruz diye. Olum kavşak mı geçiyosun derdim:) Ama adamlar nasıl jeneresyon oluşturduysa harbi iyi oyuncuları var:)

Bradley gelirse yakalim ortaligi. Gerci bence bizim baska tarz bir adama ihtiyacimiz vardi ama, Bradley de sarap gibi gider.

Bam dan sonra ki orta sahaya bakin beyler, resmen cag atladik cag. Nirvanaya ulastik syyilir.

Schalke Annan'i almis.

bence hagi 2000 li yılların cok kosan orta sahasını kurmaya calısıyor emre okan suat diyelim mesela şimdi bradley culio yekta olabilir hagi bence canayı stoper oynatmayı düşünüyor

Ne zaman demiş Bredley Galatasaray benim hayalim diye!!! Ben öyle bir açımlama hiç okumadım....

Adamların resmi site çıktığına göre transferin gerçekleşmesi için tek engel Adnan. :D

Carlos Bocanegra: " Bradley is like a pittbull. He´s running around all the time and the number 10´s of the teams hate that" :D

Çok sevdim ben bu Bradleyi aga zaten Dunya kupasında ve Konfederasyon kupasında hayran kalmıştım gelsin artık adam iyice kanım ısındı umarım hayal kırıklığı yaşamayızda Sezgin getirir bu adamı :)

malzeme sponsoru olarak nike la anlasma durumu mu var beyler ? somut birsey var mi ?

Anlamadığım birşey var ,sezon başından beri herkes Bradley,Bradley diyor.Bradley haberleri artınca yok Yekta ondan daha iyi, yok Rosicky gelsin ,Yok dempsey gelsin.Çok eneteresan bir taraftar profilimiz var :)

bradley gelirse amerika pazarınıda ele geçiririz amerikalılar galatasaray forması alır ve sezon bası kamplarını amerikada yaparız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt