Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

85-90 doğumlu aralığındaki taraftarlarımız da görülen hastalık abi. Uefa ve Süper Kupa'yı gördük ya hep daha iyisini isteriz.:)

14 sene şampiyonluk beklediğimiz zamanlarıda bir açın araştırın, nereden nereye geldik :)

Aynen yüzlerce maç Galatasaray şampiyon olduğunda 5-3'lük sivas maçı o sezon çoğu maç kötüydü ama takım iyiyken kimse görmedi milli takımın defans durumu euro 2008'de yenilen goller grup maçlarında yenilen goller sadece bizim takım için zarar değil milli takım içinde servet büyük şansızlıktır ülkede stoper yetişmediği için servetlere kalıyoruz

Euro 2008de Servet kötüydü diyen adamla tartismam ben.

hollanda da öyle oynamis.

ama adamin en iyi, en faydali oldugu mevki sag ic, b2b'luk yapmak.

almanlar "tek ön libero, en gerideki adam olarak oynatti, coook yazik ettik, yeteneginden faydalanamadik, bari siz bu hatayi yapmayin" diyor resmen.

yani bunlara göre söyle oynatmaliyiz

-----bradley---cana------

bradleynin arkasinda, daha cok defansfi, hatta sadece defansla ugrasan biri olmali diyorlar.

bende onu diyorum cana önde bradley culio oynamalı b2b dur bradley

Karar son idmanda verilecek

Hagi istediklerini henüz yapamayan Kazım'ı Bursa'da yedek kulübesine çekerek ilk 11'e Milan Baros'u koyabilir. Kazım'ın bir başka rakibi ise Stancu. Son Sivas maçında sonradan oyuna girip dikkat çeken Stancu'nun ilk 11'de yer bulması da sürpriz sayılmaz. Hagi, Baros ve Stancu arasında tercihini son idmanda yapacak.

Bradley gelmeden adam'ı kral yaptınız..sonra çok üzülürsünüz.

Euro 2008de Servet kötüydü diyen adamla tartismam ben.

aynen kötüydü ve o 2-0'dan çevirdiğimiz maçlar falan olmasa o hücüm gücümüz o Arda Turan'ın performansı olmasa görürdüm sizin yorumlarınızı Euro 2008 zamanı takımın Savunmasına yapılan eleştirileri boşuna yapmadılar rezalet bir savunmamız var

Eğer Bradley'ide alırsak Morinho zamanındaki İnter gibi oynayacağız bence, fizik güce dayalı,tempolu bir takım olacağız(İnterden 1 level aşağı tabiki)zor gol yiyen ,mücadeleci bir takım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt