Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biz sampiyon olamiyorsak Bursaspor veya Besiktas sampiyon olacagina Trabzon veya Fener sampiyon olsun,benim gibi düsünen varmi?

Fenerbahçe şampiyon olacağına diğerleri olsun daha iyi.Şampiyonluk sayısında geri düşmememiz lazım.

ilk 11 belli oldu..

Hakan Balta

Hakan Balta Hakan Balta Hakan Balta Hakan Balta

Hakan Balta Hakan Balta

Hakan Balta Hakan Balta Hakan Balta

Hakan Balta

Insallah Kayserispor puan kaybeder. Karabük öyle sanssiz ki anlatamam. Emenike, Cernat olsaydi 4-5 tane atmislardi Kayseri´ye.

Trabzon bu futbolla şampiyon olmay haketmiyor 2.devre oynadığı hazırlık ve ankaragücü maçı için söylüyorum takım karıştı bence trabzon şampiyon falan olamaz Şampiyon ya fener ya biz olacaz imkansız ama zor değil fikstür avantajımız çok iyi bugün ilk adım atılacak şampiyonluk yürüyüşünde

senin masum bir espriyi hedef saptirarak yanlismis gibi gostemen ne kadar dogruysa o kadar dogru

masum espiri eger bizim yaslarımızın 4-5 katı insanların fotografları kullanılarak yapılıyorsa, bunun masumlugu nerede, o kadarmı düsürüldü ahlaki degerlerimiz, büyüklere saygı

ben galatasarayimizin hala ilk 4 icin sansi oldugunu düsünüyorum.spor medyasi havlu atti tek avrupaya gidis türkiye kupasi desede ben katilmiyorum.bursayi yenersek cikis yakalariz.kayseri yenemezse ve trabzon fb macinin sonucuna göre puan farki 7 olacak(kayseri ve fb ile).ve bukadar eksigimiz var.baros-kewell-pino-arda-neill

Hiçbirşey bilmiyorsunki bıraktım diyesin. DUyumcu gibi görünüp ortaya ikiucu açık mesaj bırakıyorsun, tutmazsa unutuluyor, tutarsa ben demiştim. Senin gibileri çok gördük biz.

Efehan reisi forumun eskileri yeteri kadar tanırlar. Efehan reis duyumcu değildir, espri amaçlı yazmıştır bunları. Şahsen ben biliyordum dediklerinin şaka amaçlı olduğunu.

Fener olsun biz olamıyorsak en azından yönetim biz olamadık ama Fenerde olamadı diye avunmaz

fener olmasın kesinlikle. Şampiyonluk sayısında öne geçmelerini istemem. Ayrıca biz ne kadar kötü olsakta fenerin bu kötü dönemlerde arayı açamaması bizim için çok önemli. beşiktaşın zaten 11 şampiyonluğu var. Ya beşiktaş ya Trabzon olsun ama Bursa olmasın...

ben galatasarayimizin hala ilk 4 icin sansi oldugunu düsünüyorum.spor medyasi havlu atti tek avrupaya gidis türkiye kupasi desede ben katilmiyorum.bursayi yenersek cikis yakalariz.kayseri yenemezse ve trabzon fb macinin sonucuna göre puan farki 7 olacak(kayseri ve fb ile).ve bukadar eksigimiz var.baros-kewell-pino-arda-neill

2. icin bile umut var... Biz sadece sampiyon olabilecegimize inanmiyoruz...

o insan senin yasadıgın hayatı 4-5 kere yasamıstır en az, birisini kullanarak dalga gecmek hicbir ahlaki degeri olmayan insanların yapacagı bir iştir, renktasım sana böyle bisi yakıstıramam lütfen

arkadaşım biri böyle bir resim paylaşmıştı bende tadında bir resim ekledim amacım o yaşlı amcayla dalga geçmek değil fenerbahçeyle dalga geçmek içindi millet dansözün üstüne adnan polatın veya aziz yıldırımın kafalarını fotoshoplayıp dalga geçiyorsa veya benim alıntı yaptığım kişide böyle birşey yapıyorsa ben bunda pek bişey göremiyorum

Sorun ödeme planında

Sarı-Kırmızılılar'la Bursaspor'un Volkan için 4 milyon Euro bonservis bedelinde anlaştığı iddia edildi. Cim Bom, bu paranın 1 milyon Euro'sunu peşin, kalanını da 500 bin Euro'luk 6 aylık taksitlerle ödemeyi önerdi. Yazıcı ise 2 milyon Euro'yu peşin, 500'er bin Euro'yu da 4 aylık taksitler halinde istiyor. Görüşmelerin sürdüğü, tarafların her an anlaşabilecekleri öğrenildi.

mynet

İLk 4 imkansız. BJk yada kayseriden ikisini birden geçemeyiz. Beşiktaşla inönüde oynuyoruz zaten. En iyi ihtimal 5.olucaz ama benim tahminim 6.olucaz . Sezon sonunda görüşürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt