Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İLk 4 imkansız. BJk yada kayseriden ikisini birden geçemeyiz. Beşiktaşla inönüde oynuyoruz zaten. En iyi ihtimal 5.olucaz ama benim tahminim 6.olucaz . Sezon sonunda görüşürüz.

Beşiktaş'la 5 Kayseriyle 8 puan fark var.Üstelik 16 hafta var daha.Eğer 5 puanlık farkı kapatamayacağımızı düşünüyorsak hiç maçlara çıkmayalım daha iyi.

Yahu ne üsteliyorsunuz anlamadım...

Adam "Volkan feribotta diyor, Yekta iett de diyor, Pires 2yıldır ucaktan inemedi zaten"

Bunları gercek zanneden var mı ki aramızda yahu :)

Gerilmeyin arkadaslar, eglenin biraz canım ;)

Sorun ödeme planında

Sarı-Kırmızılılar'la Bursaspor'un Volkan için 4 milyon Euro bonservis bedelinde anlaştığı iddia edildi. Cim Bom, bu paranın 1 milyon Euro'sunu peşin, kalanını da 500 bin Euro'luk 6 aylık taksitlerle ödemeyi önerdi. Yazıcı ise 2 milyon Euro'yu peşin, 500'er bin Euro'yu da 4 aylık taksitler halinde istiyor. Görüşmelerin sürdüğü, tarafların her an anlaşabilecekleri öğrenildi.

mynet

Böyle ufak bir fark için Volkan kaçmamalı. Çok yetenekli bir adam. Herşeyi yapıyor.

Umarım bu iş biter. Kanatlarda Arda-Volkan-Kazım-Pino-Kewell, forvette Baros-Stancu-Kazım-Kewell gibi opsiyonların oldukça sakatlık da seni etkilemez. Ortaya da Bradley gelseydi...

Hopsssssss olay var dediler geldik.

Hakan baltanın futbolculugu iyidir aslında.. sadece 2 sezondur Formsuz.. bu kadar formsuzluk formsuzlugu geçmiştir bence.. ne diyosam :D

cem yılmaz komiklik mi yapıyor, küfür ederek komiklik oluyorsa gidip kahvelerde insanları dinleyin cem yılmaz dan daha cok gülersiniz.

git ona soyle

ne diyorsun ne alakasi var benim dedigimle

tovbe yarabbim

napalim cem yilmazimi tartisalim transfer nobetinde

banane adamin kufurunden kalitesinden

Adam "Volkan feribotta diyor, Yekta iett de diyor, Pires 2yıldır ucaktan inemedi zaten"

Bunları ciddiye alanlar zaten taşıdıkları o kafayla fazla yaşayamazlar.

Torres geliyor millet !!! :) :) :)

kiyamet kopar herhalde dunyada oyle olsa :) :)

Chelsea - Everton maçında tribündeki gözlüklü bir adam bir esnedi..Uykum geldi :)

Duyum var dediler geldik.

Zeplinle futbolcu mu geliyormuş ne oluyormuş ?

adnan sezgin = messi aldı desen kendi ağızyla inanmam,

efehan a inanırım :)

Bide ben zamaninda Hakan Balta Avrupa´nin en iyi sol beklerin basinda gelir diyordum :D Birisi o mesajlarimi bulsa rezil olduk :D Direk atlarim camdan :D

Böyle ufak bir fark için Volkan kaçmamalı. Çok yetenekli bir adam. Herşeyi yapıyor.

Umarım bu iş biter. Kanatlarda Arda-Volkan-Kazım-Pino-Kewell, forvette Baros-Stancu-Kazım-Kewell gibi opsiyonların oldukça sakatlık da seni etkilemez. Ortaya da Bradley gelseydi...

Böyle ufak bir fark olup olmadığını bilmiyoruz, bence en az 6 7 falan istiyorlar, bizimkiler de en fazla 4 veriyorlardır.

Ödeme planına geçmemişlerdir bile, eğer görüşme varsa, Bursa başkanının dediğine göre, resmen ciddi teklif yokmuş, hep tanıdıklar yoluyla varmış.

Bradleyde yatmış diyorlar sırada kim var :)

2 dk gireyim dedim şuraya b.ku çıkmış gene muhabbetin:mad:

Sen simdik cem yailmaz komik degilmi diyorsun ? Evet dersen amerikan vatandasligina gecerim :D

benim dedigim eger küfür edilerek yapılan mizah komik ise, bosuna para verip o adamı izlemeyin, gidin bir tane taşra kahvesine emin ol daha cok gülersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt