Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gelecek senenin kadrosunu kurmadım zaten eskişehir maçı ve devamı. Tek 1 orta saha transferiyle BAM sız oynayacaksın. Ümitsiz vaka değil demek istiyorum. Haftaya takımın oyunu bu haftaya nazaran çok değişir.

25 yasindaysan zaten sen Galatasaray'in altin günlerine denk gelmissin, cogumuz gibi. Galatasaray'i bu sekilde hicbirimiz görmek istemiyoruz, ama birazcik tarihi arastirirsan Galatasaray'in bundan cok daha kötü günler yasamis oldugunu da görürsün.[/QUOTE

Galatasarayın altın günleri mi :) Adnan Polat başkanımızın güzel sözlerinden bir demet :)

yonetim 1 transfer yapar ya da yapmaz sonra eskisehir i kazara yeneriz, hagi cikar hersey guzel olacak der, boylece herseyi halının altina supurmus oluruz.

arkadşlar ilk önce slmlar ve hayırlı geceler sizden bi ricam var maçın geniş özetinin varmı acaba izleyemedim

bu takima daha en az 5 oyuncu lazim....

gönderilen adamlar kimlerdi

serdar özkan,ali turan,musa çağıran,batdal gidecek bide herhalde,ama zaten bunlar ilk 11 de oynayan adamlar değildiki,gitseler ne olacak,

kewell,cana,pino,sarp,barış,ayhan,balta,aydın,kazım, bunlar acilen yollanmalı biliyorum bu t.d bunları yollamaz neden olsa eşşek gibi koşmaları kafi onun için teknik olmasa da olur,ama bunlar gidip ilk 11 için iyi adamlar gelmezse bu takım düzelmez

Şu anki başarısızlığımıza ' Bak işte geçmişte de zaten Galatasaray başarısız olmuştu, tepki göstermeyin Altın Çağa denk gelmiştiniz başarısızlığı hazmedemeyen bir jenerasyon var ! diyen kişilere tek sözüm BAŞARISIZLIĞINIZA KILIF UYDURMAYIN !!

arkadşlar ilk önce slmlar ve hayırlı geceler sizden bi ricam var maçın geniş özetinin varmı acaba izleyemedim

özetolarak bizim açımızdan sadece yekta nın cektiği cılız bir şut,bide 2.yarı mustafa sarpın bursa 18 inde bomboş topu alıp stand up yapması var

Ruh, Gurur, Asalet bunları transfer etmeliyiz. Parası neyse verelim !

2012 diyip herkesi sattı kimseyi almadı,avrupaya gidemeyiz diye. şimdi adam almadığı için zaten gidemiyoruz avrupaya alsın başına çalsın paralarıda. bu kadar salak yönetim biçimi dünyada ilk bizde var.

Bu takım 14 sene sampıyonluk yasayamamıs ama boyle ruhsuz ısteksız ve yeteneksız bır takım gormus mu acaba

Ruhsuzlukla alakasi yok. Oyuncular mucadele ediyor ama kalite yok, beyin yok, futbol yok. Rijkaardin dedigi gibi its the quality.

Ruhsuzlukla alakasi yok. Oyuncular mucadele ediyor ama kalite yok, beyin yok, futbol yok. Rijkaardin dedigi gibi its the quality.

takımda yalandan kosanlar var yaa basta mustafa sarp bu kadar olmaz rakıp takım oyuncusun yanında yalandan kosuyo bu kadar olmaz hakan balta desen aynı tam bır karabalta ne yapcagı bellı degıl ılk golde daha orta yapmadan eller havada bı once adamı tut sende ondan sonra elını havaya kaldır arkadas

takımda yalandan kosanlar var yaa basta mustafa sarp bu kadar olmaz rakıp takım oyuncusun yanında yalandan kosuyo bu kadar olmaz hakan balta desen aynı tam bır karabalta ne yapcagı bellı degıl ılk golde daha orta yapmadan eller havada bı once adamı tut sende ondan sonra elını havaya kaldır arkadas

su baltanin ismini alma agzina renktas. bam dan once gonderilecek oyuncudur.

Kim mücadele ediyor, Allah aşkına ? Son dakikalarda Bursanın her pas yapışında rakip taraftar oley çekiyordu! Bizimkiler de seyrediyordu nerde onur gurur mücedele ?? Herkes top bana gelmesin de hata yapmayayım derdinde !

bumudur budur,tuturmuşlar bi ruhta bi ruh,ruhla olsaydı bu işler mezarlıkspor şampiyon olurdu,kalite yok bu takımda kalite,ruh olsa ne olur olmasa ne olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt