Kusura bakmayin da bu basliga kilit vurmanin vakti geldi gibi geliyor bana. Volkan Sen'i vermeyeceklerini bizzat kendi kulagim ile duydum sizlerin de duydugunu zannettigim gibi baskanlari Yazici'dan, bugun mactan sonra. Transferi olabilitesi en yuksek kisiydi Volkan ama gorunen o ki alabilirsek anca yazin alabiliriz. Bence Misimovic'i de bir haftaya affedecekler (kendisine odeme yapildigini soyledi Seref Aydin zaten). Biglia gelmek istese soyle bir puan tablosuna bakar, arkasina bile bakmadan kacar gider; kisacasi bu saatten sonra kimse gelmez/gelmek istemez bize. Simdi dusunmemiz gereken konu elimizde artisi ile eksisi ile bulunan kadrodan nasil maksimum fayda saglayabilecegimiz olmali; ben hala bu kadronun (sakatlarin/eksikliklerin donmesiyle - Baris kalsin aman!) ligi ilk 5 icerisinde bitirebilecegine inaniyorum. En azindan yarista Kayseri'yi geceriz/gecebilmeliyiz. Arena'da sadece rakip oyuncular degil, kendi oyuncularimiz da taraftardan baskiyi yiyecek, oyle ilk yarida oldugu gibi laubali oynayamayacaklar bundan sonra. Evimizde bir seri yakalayabilirsek gercekten ilk 5'te bitirebiliriz. Yazin da nerede ne hata yaptigimizi tekrar dusunme firsati olur. Yeter ki tadi mukemmel olmasa da Hagi su elindeki malzemelerden bir 'helva' yapabilsin; biraz farkli taktiksel varyasyonlara gitsin (uclu defans gibi, cift forvet gibi), birbiri ile sahada en uyumlu calisabilecek 11 oyuncuyu bulabilsin. Yeter ki!