Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

balta sarp ayhan ufuk baris bu takimdan gitmedikce hicbisey olmaz tüm taraftar görüyorda yönetim ve teknik ekip göremiyormu bunu

Kusura bakmayin da bu basliga kilit vurmanin vakti geldi gibi geliyor bana. Volkan Sen'i vermeyeceklerini bizzat kendi kulagim ile duydum sizlerin de duydugunu zannettigim gibi baskanlari Yazici'dan, bugun mactan sonra. Transferi olabilitesi en yuksek kisiydi Volkan ama gorunen o ki alabilirsek anca yazin alabiliriz. Bence Misimovic'i de bir haftaya affedecekler (kendisine odeme yapildigini soyledi Seref Aydin zaten). Biglia gelmek istese soyle bir puan tablosuna bakar, arkasina bile bakmadan kacar gider; kisacasi bu saatten sonra kimse gelmez/gelmek istemez bize. Simdi dusunmemiz gereken konu elimizde artisi ile eksisi ile bulunan kadrodan nasil maksimum fayda saglayabilecegimiz olmali; ben hala bu kadronun (sakatlarin/eksikliklerin donmesiyle - Baris kalsin aman!) ligi ilk 5 icerisinde bitirebilecegine inaniyorum. En azindan yarista Kayseri'yi geceriz/gecebilmeliyiz. Arena'da sadece rakip oyuncular degil, kendi oyuncularimiz da taraftardan baskiyi yiyecek, oyle ilk yarida oldugu gibi laubali oynayamayacaklar bundan sonra. Evimizde bir seri yakalayabilirsek gercekten ilk 5'te bitirebiliriz. Yazin da nerede ne hata yaptigimizi tekrar dusunme firsati olur. Yeter ki tadi mukemmel olmasa da Hagi su elindeki malzemelerden bir 'helva' yapabilsin; biraz farkli taktiksel varyasyonlara gitsin (uclu defans gibi, cift forvet gibi), birbiri ile sahada en uyumlu calisabilecek 11 oyuncuyu bulabilsin. Yeter ki!

takımda yalandan kosanlar var yaa basta mustafa sarp bu kadar olmaz rakıp takım oyuncusun yanında yalandan kosuyo bu kadar olmaz hakan balta desen aynı tam bır karabalta ne yapcagı bellı degıl ılk golde daha orta yapmadan eller havada bı once adamı tut sende ondan sonra elını havaya kaldır arkadas

haklısın renkdaş sonuna kadar katılıyorum sana ! Takımda gözle adam markajı yapan futbolcular var, topu kapmak için oynatmamak için basan koşan kimse yok! yalandan göz boyama okadar !

Kusura bakmayin da bu basliga kilit vurmanin vakti geldi gibi geliyor bana. Volkan Sen'i vermeyeceklerini bizzat kendi kulagim ile duydum sizlerin de duydugunu zannettigim gibi baskanlari Yazici'dan, bugun mactan sonra. Transferi olabilitesi en yuksek kisiydi Volkan ama gorunen o ki alabilirsek anca yazin alabiliriz. Bence Misimovic'i de bir haftaya affedecekler (kendisine odeme yapildigini soyledi Seref Aydin zaten). Biglia gelmek istese soyle bir puan tablosuna bakar, arkasina bile bakmadan kacar gider; kisacasi bu saatten sonra kimse gelmez/gelmek istemez bize. Simdi dusunmemiz gereken konu elimizde artisi ile eksisi ile bulunan kadrodan nasil maksimum fayda saglayabilecegimiz olmali; ben hala bu kadronun (sakatlarin/eksikliklerin donmesiyle - Baris kalsin aman!) ligi ilk 5 icerisinde bitirebilecegine inaniyorum. En azindan yarista Kayseri'yi geceriz/gecebilmeliyiz. Arena'da sadece rakip oyuncular degil, kendi oyuncularimiz da taraftardan baskiyi yiyecek, oyle ilk yarida oldugu gibi laubali oynayamayacaklar bundan sonra. Evimizde bir seri yakalayabilirsek gercekten ilk 5'te bitirebiliriz. Yazin da nerede ne hata yaptigimizi tekrar dusunme firsati olur. Yeter ki tadi mukemmel olmasa da Hagi su elindeki malzemelerden bir 'helva' yapabilsin; biraz farkli taktiksel varyasyonlara gitsin (uclu defans gibi, cift forvet gibi), birbiri ile sahada en uyumlu calisabilecek 11 oyuncuyu bulabilsin. Yeter ki!

duygular mantığın önüne geçince böle oluyor işte,hagi den aynen bu durumda,hala pili bitmiş futbolculardan emdet umuyor,sezon bitince dank edecek kafası tabii o kadar entrenörlük kapasitesi varsa,bu takımdan bi halt olmaz,gene 2 maç kazanır 3 maç kaybeder,sezon biter hala ruhu aramayı sürdürürler,kalite yok bu takımda biride görsün artık yönetimden

Bugünkü artçı şoktu hafta içi allah korusun antep macı kotu bıterse asıl deprem o zaman olcak zaten eskısehır macı protesto macı olur

Saat 20:00 itibariyle bütün futbol zevkimi seyretme istegimi icimdeki umudu alip götürdüler... Her hafta mac saati gelsin diye yerimde duramiyordum artik zerre kadar izlemek istemiyorum ve sanirimda bu sezon artik izlemeyecegim...

kanal 24 te uefa kupasının alınısı anlatan belgesel var kim attı kral attı hemde leedsde allan road da tuylerım dıken dıken oldu vallahı.ulan ne hallere geldı takım ya

Sabri'nin şutundan başka kaleyi bulan şutumuz var mıydı ?

Misimovic gelirse belki izlerim maçları. başka türlü zor artık. bu adnanlar gitmeden takip etmicem.

Ilk 2 hayalleri vardi bitti gibi 3-4 hafta icerisinde de ilk 4 hayalleri de biter (:

bu kadroyla ne 4.lugu ya 5.olsak cok ii yani takım oyunu yok bireysel oyun yok ortasaha cokmus defans cızgısı kendı 18ımızde forvetımız karsı 18de 70 metrede futbol oynuyoruz bu oyunla bısey olmaz anlıycagın :D

çok canım sıkkın beyler ya iki günde kaldı biride gelmez artık yazıkalr olsun diliizde tüy bitti o.saha adamı die ): yazıktır ya daha dünü kı... bo lu bursası bize kümeye dior ya ): çok fazla havalnamışlar ya ne hallere düşürdünüz be bizi alın şu takıma kaliteli adam be

Saat 20:00 itibariyle bütün futbol zevkimi seyretme istegimi icimdeki umudu alip götürdüler... Her hafta mac saati gelsin diye yerimde duramiyordum artik zerre kadar izlemek istemiyorum ve sanirimda bu sezon artik izlemeyecegim...

Bende sivas maçını kaçırdım haftaya gidiyim stadta maçı seyrediyim diye sabırsızlanıyordum bu maçtan sonra içimde en ufak bir heves kalmadı bırak stadı tv de bile izlemiyebilirim.. Biliyorum izlersem kanser edicekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt