Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gidip ben yatırmadım bütün transfer bütçesini romanya'ya.

Boş yerlere yatırmaktan iyidir.... Gördük sene başnda da nerelere yatırdıklarını... Beyler Şuanki durumun en az sorumlularından biri Hagi... Hagi'nin transferlerine laf atıyorsunuzda o hatalı golleri zapata yemedi... Geçen sene Hepimiz, Leo Franco'yu kovarken kaleye o geçsin dediğimiz kişi Ufuk yedi...

Dünkü maçı izlemedim ama 1-2 maça göre yorum yapmamak lazım... Culio'nun ben yararlı bir transfer olduğunu düşünüyorum... Orta Sahayı birazda olsa toparlar ama zaman lazım... Zaten Lig gitti asıp kesmeyle iş olmaz... Bekleyelim göstersinler kendilerini ondan sonra Hagi ucuz romanyalılar aldı deriz...

Büyük baskan bilir isini.

Bizim kadro disi birakilacak diye anladigimiz futbolcular su an takimda olmayan oyuncularla sinirliymis. Yonetim bizim aylardan once gordugumuz kalitesiz oyunculari hala kaliteli, milli takim futbolcusu olarak goruyor. Hata zaten burada basliyor. Simdi diyelim kaliteli yabancilardan orta saha olani sakatlandi yerine kim oynayacak? BAM uclusunden biri oynayacak, neden daha iyisi yok? Ne zaman BAMlar gonderilir, genc yeteneklere daha fazla sans taninilir o zaman, bu takimin kalitesi artar bence

Türkiyede'ki en yeteneksiz orta saha oyuncusu bizde.Hale bak.:(

Kusura bakmayin da bu basliga kilit vurmanin vakti geldi gibi geliyor bana. Volkan Sen'i vermeyeceklerini bizzat kendi kulagim ile duydum sizlerin de duydugunu zannettigim gibi baskanlari Yazici'dan, bugun mactan sonra. Transferi olabilitesi en yuksek kisiydi Volkan ama gorunen o ki alabilirsek anca yazin alabiliriz. Bence Misimovic'i de bir haftaya affedecekler (kendisine odeme yapildigini soyledi Seref Aydin zaten). Biglia gelmek istese soyle bir puan tablosuna bakar, arkasina bile bakmadan kacar gider; kisacasi bu saatten sonra kimse gelmez/gelmek istemez bize. Simdi dusunmemiz gereken konu elimizde artisi ile eksisi ile bulunan kadrodan nasil maksimum fayda saglayabilecegimiz olmali; ben hala bu kadronun (sakatlarin/eksikliklerin donmesiyle - Baris kalsin aman!) ligi ilk 5 icerisinde bitirebilecegine inaniyorum. En azindan yarista Kayseri'yi geceriz/gecebilmeliyiz. Arena'da sadece rakip oyuncular degil, kendi oyuncularimiz da taraftardan baskiyi yiyecek, oyle ilk yarida oldugu gibi laubali oynayamayacaklar bundan sonra. Evimizde bir seri yakalayabilirsek gercekten ilk 5'te bitirebiliriz. Yazin da nerede ne hata yaptigimizi tekrar dusunme firsati olur. Yeter ki tadi mukemmel olmasa da Hagi su elindeki malzemelerden bir 'helva' yapabilsin; biraz farkli taktiksel varyasyonlara gitsin (uclu defans gibi, cift forvet gibi), birbiri ile sahada en uyumlu calisabilecek 11 oyuncuyu bulabilsin. Yeter ki!

Bence Hagi taktik varyasyonlara falan gitmesin, direk gitsin!! En büyük iyiliği bu olur, daha da konuşursam bam yerim.

başlıcam BAM'a ama ya. ileride iyi oyuncumuz varmı siz onu söyleyin . kadroya bak ya . dünyanın en iyi oyuncularından biri bukadar vizyonsuz olabilirmi :S

Adnanlar hayret icindedir heralde,okadar futbolcu transfer etdik hala takim düzelmedi diye,heralde artik futbol dan anlamiyan baskan bile anlamastirki nekadar berbat bir kadromuz oldunu.

Kelle istiyor bu taraftar senden baskan, madem sen gitmiyorsun ozaman sözünü tut ,ne demistin basari gelmese ne adnan sezgin kalir ne hagi.

ya bizim sorunumuz yerli oyuncudan yana yabancıların hiçbirinde sorun yooook bu takımın yerli kaliteli oyunculara ihtiyacı var

evet yabancılar süper . neill insua cana dışında işe yarayan bir oyuncumuz yok .

yerlilerden ne hayır gördük yabancıları suçluyoruz,bu kadronun herzaman büyük çoğunluğunu yerliler oluşturacak milli takımın ilk 11ini oluşturan galatasaray şimdi 1-2 oyuncu yolluyor

Misimovic: Herşeye rağmen kendimi mental ve fizik olarak hazır tutuyorum.

Misimovic: Tabiki görev verilirse oynarım ama haginin bana bir özür borcu var.

Misimovic: Kendimi çok yalnız hissediyorum tek başıma idman yapıyorum..

Misimovic: Arda ile oynamayı çok isterdim yeni stada geçtik ama ben oynayamıyorum..

Misimovic: Disiplinsiz davrandığımı düşünmüyorum eğer öyle olsa bile T.Direktörün bunu söylemesi lazım söyleseydi ben kendimi düzeltebilirdim.

Röportajdan satır başları.. Ne derseniz diyin bu adam çok büyük bi yetenektir,bizim oyuncumuzdur.. Ama Haginin saçma sapan kadro dışı bırakmasından dolayı kullanamıyoruz. Acilen bi tepki gerekiyo, ne bi açıklama yaptı hagi efendi nede başka bişey adamı kadro dışı bıraktı takım düzeldimi yani ? Demekki sorun misimovic değilmiş, takım zaten kötü misimovic'ten ne bekliyoruzki biz bu haldeyken ?

Bizim gibi taraftara da Hagi gibi TD müstahaktır. Nasıl ki hagi kenarda kuzu gibi korku dolu gözlerle izliyor edepsiz bir korkaklıkla çıkardığı takımını, bizler de sus pus olduk, kardeşim bu adamın suçu nedir, o kadar para hagi efendinin kaprisi yüzünden yakılırmı, bu adama yazık değilmi bu takıma yazık değilmi diyemedik. Yeri geldiğinde 10 kuruşluk cep telefonu yüzünden bizlere hakaret eden hagi efendi yalan söyleyerek Galatasarayı seviyorum diyor ama halbuki bizden rant elde etmeye, CV sini doldurmaya çalışıyor. Galatasarayı seven kişi aşşağılık egolarını Galatasaray üzerinden tatmin edemez. Herşeyden önce ekmeğini o yolla kazanan belki bir hata bile yapmış olsa bir kişiye bu şekilde davranılmaz,bu insanlığa sığmaz. Bu edepsiz ve fütursuz korkaklığı Galatasaraya reva gören yönetici bozuntularına zaten artık diyecek bişeyim kalmamıştır. AMA HERŞEY DÜZELECEK, ADALET YERİNİ BULACAK, İNSANLAR HAKETTİKLERİ DEĞERİ BULACAKLAR ARKADAŞLAR BİZ BİR GÜNDE BİR YILDA EFSANE OLMADIK Kİ BİR GÜNDE BİR YILDA DA YIKILALIM.

Yabancilar iyi veya kötü önemli olan o degil,hicbir zaman tam olarak kulanamiyoruz biz onlari.Ya adamlar sakat yada suan kewell neill gibi baska bir turnavadalar.

Pino,baros,kewell,neill dört tane yabanci ve bunlar oyniyamiyor.

Insua yi mecbur kalmadikca kulanmiyor hagi.

Zapata tatil yapsin türkiyede diye alindi heralde,hazir degilse bu kaleci nediye aliniyor?

cana cezali ama iyilerden.

stancu ikinci yari giriyor forvet olmayan takimda ne hikmetse

misimovic kadro disi nedenini bilen yok

culio geldinden beri oyniyan tek adam.

artik yedek veya durmadan sakatlanan yabancilardan kurtulmak gerek.

Günaydın arkadaşlar dün hepimiz çok uzulduk Galatasaraya öyle futbol yakışsmıyor bide maçtan sonra galiba Sezgin açıklama yapmış bu saaten sonra transfer zor diye bikere daha yıkıldım ulan gören diyecek takım çok iyi hem bu saaten sonra transfer zorsa ne bu saate kadar bitirmedin...Ufff yemin ediyorum artık Sezgin dendiğinde karnıma ağrılar giriyor !!!

Hagi teknik direktor felan degil.Dünyanin hic bi yerinde bi takim mac kaybettigi zaman diger maca ayni dizilis ve ayni taktikle cikmaz.Mac kaybediyosun sonra ayni taktikle diger maclara cikiyorsun.4-3-3 olmuyor işte niye bu kadar inatcisin hagi.

Gitmesi Gerekenler

Ufuk Ceylan

Aykut Erçetin

Zapata(?) (oynasın en kötüsü olabileceğini gösterecek)

Defans

Gökhan Zan

Hakan Balta

Serkan Kurtuluş

Servet Çetin

Sabri

İnsua(zaten almayız 4 Milyon Euro verip Bonservisini,çok da değecek bir adam da değil zaten 1-2 ancak eder)

Orta Saha

Ayhan Akman

Mustafa Sarp

Barış Özbek

Aydın Yılmaz

Harry Kewell(sezon sonuna kadar 1 kez daha sakatlanırsa)

Forvet

Mehmet Batdal

Kazım Kazım(ilk geldiği gün bile zaten kabullenememiştim içten içe,ben böyle gamsız adamları istemiyorum takımımda)

Vay be koskoca Galatasaray da gitmesi gerekenler değil kalması gerekenlerin listesi yapsak 4-5 kişi ancak çıkıyor,onların da yarısı sezonun 6 ayı sakat,diğer yarısı da ancak rotasyon da yer bulabilecek(Stancu,Culio,Yekta) kapasitede.Ne ala di mi Polat Kaptann.

misimovic affedilecek barış,ayhan,mustafa,ufuk,hakan,aydın vb gidecek bradley veya biglia gelecek.gurbetçilerden mehmet ekici,taner,ilkay,tunay,ömer toprak veya diğerleri gelecek.yoksa bu takım sittin sene düzelmez.

2 senedir forvet bekledik stancu alindi.Peki stancu alinmasina ragmen hala neden kazim forvet oynuyor.Bu Adnan polat gitmedikce gs basarili olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt