Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gitmesi Gerekenler

Ufuk Ceylan

Aykut Erçetin

Zapata(?) (oynasın en kötüsü olabileceğini gösterecek)

Defans

Gökhan Zan

Hakan Balta

Serkan Kurtuluş

Servet Çetin

Sabri

İnsua(zaten almayız 4 Milyon Euro verip Bonservisini,çok da değecek bir adam da değil zaten 1-2 ancak eder)

Orta Saha

Ayhan Akman

Mustafa Sarp

Barış Özbek

Aydın Yılmaz

Harry Kewell(sezon sonuna kadar 1 kez daha sakatlanırsa)

Forvet

Mehmet Batdal

Kazım Kazım(ilk geldiği gün bile zaten kabullenememiştim içten içe,ben böyle gamsız adamları istemiyorum takımımda)

Vay be koskoca Galatasaray da gitmesi gerekenler değil kalması gerekenlerin listesi yapsak 4-5 kişi ancak çıkıyor,onların da yarısı sezonun 6 ayı sakat,diğer yarısı da ancak rotasyon da yer bulabilecek(Stancu,Culio,Yekta) kapasitede.Ne ala di mi Polat Kaptann.

listende bir sezonda 4-5 resmi maca cikmamis Milan Baros eksik, onuda sildim.

Gitmesi Gerekenler

Ufuk Ceylan

Aykut Erçetin

Zapata(?) (oynasın en kötüsü olabileceğini gösterecek)

Defans

Gökhan Zan

Hakan Balta

Serkan Kurtuluş

Servet Çetin

Sabri

İnsua(zaten almayız 4 Milyon Euro verip Bonservisini,çok da değecek bir adam da değil zaten 1-2 ancak eder)

Orta Saha

Ayhan Akman

Mustafa Sarp

Barış Özbek

Aydın Yılmaz

Harry Kewell(sezon sonuna kadar 1 kez daha sakatlanırsa)

Forvet

Mehmet Batdal

Kazım Kazım(ilk geldiği gün bile zaten kabullenememiştim içten içe,ben böyle gamsız adamları istemiyorum takımımda)

Vay be koskoca Galatasaray da gitmesi gerekenler değil kalması gerekenlerin listesi yapsak 4-5 kişi ancak çıkıyor,onların da yarısı sezonun 6 ayı sakat,diğer yarısı da ancak rotasyon da yer bulabilecek(Stancu,Culio,Yekta) kapasitede.Ne ala di mi Polat Kaptann.

Sabriyi serkan kurtuluşu göndermekte çok zekiceymiş...

Günaydın arkadaşlar dün hepimiz çok uzulduk Galatasaraya öyle futbol yakışsmıyor bide maçtan sonra galiba Sezgin açıklama yapmış bu saaten sonra transfer zor diye bikere daha yıkıldım ulan gören diyecek takım çok iyi hem bu saaten sonra transfer zorsa ne bu saate kadar bitirmedin...Ufff yemin ediyorum artık Sezgin dendiğinde karnıma ağrılar giriyor !!!
takma kardeş kafana , transfer olmazsa daha iyi bizim için, yazın ve seneye ocaktada transfer yapmasınlar, en azından yeni gelecek yönetimde vizyon olursa ellerinde bütçede olur, şu an transfer değil bu lalelerden en az zararla kurtulmaya odaklanmalıyız, her transfer mali enkaz oluşturur, stancuya 6 milyon verdiler mi? bükreşin kasasına 1-2 girmiştir gerisini yemişlerdir, umarım önümüzdeki 2 dönemde transfer olmaz.

takma kardeş kafana , transfer olmazsa daha iyi bizim için, yazın ve seneye ocaktada transfer yapmasınlar, en azından yeni gelecek yönetimde vizyon olursa ellerinde bütçede olur, şu an transfer değil bu lalelerden en az zararla kurtulmaya odaklanmalıyız, her transfer mali enkaz oluşturur, stancuya 6 milyon verdiler mi? bükreşin kasasına 1-2 girmiştir gerisini yemişlerdir, umarım önümüzdeki 2 dönemde transfer olmaz.

Zaten bu saatden sonra Messi gelse birsey degismez, galiba bu yönetimin vadesi doldu, takimda her zaman biseyler sakat hic düze cikamiyoruz 3 senedir.

Zaten bu saatden sonra Messi gelse birsey degismez, galiba bu yönetimin vadesi doldu, takimda her zaman biseyler sakat hic düze cikamiyoruz 3 senedir.

Stancuyu forvet diye aliyolar.Hala kazim forvette oynuyor bu nasil iştir anlamadim.2 senedir bi takimda 1 tane forvet alinmazmi.

Stancuyu forvet diye aliyolar.Hala kazim forvette oynuyor bu nasil iştir anlamadim.2 senedir bi takimda 1 tane forvet alinmazmi.

Stancu ara transfer döneminde Romanya liginden Zapatayla birlikte bu takimia "kurtarici" olarak geliyorsa, diyecek birsey bulamiyorum.

Sabriyi serkan kurtuluşu göndermekte çok zekiceymiş...

Sabri ne yapmış Galatasaray da.Siz hiç bek seyretmemişsiniz herhalde.Böyle adamlar ile yola çıkarsan teker hep patlar.Akıl,mantık kullanarak beyni ile oyanayan adamlara ihtiyacımız var,Sabri tamamen panik ve yürek gayreti ile oynuyor,ben de koşarım saha da benim de tekniğim Sabri'ye yakındır,ben de Galatasaraylıyım o zaman,ayrıca sağ bek olarak da oynarım,ben de mi oynayım yani.

Bizim gibi taraftara da Hagi gibi TD müstahaktır. Nasıl ki hagi kenarda kuzu gibi korku dolu gözlerle izliyor edepsiz bir korkaklıkla çıkardığı takımını, bizler de sus pus olduk, kardeşim bu adamın suçu nedir, o kadar para hagi efendinin kaprisi yüzünden yakılırmı, bu adama yazık değilmi bu takıma yazık değilmi diyemedik. Yeri geldiğinde 10 kuruşluk cep telefonu yüzünden bizlere hakaret eden hagi efendi yalan söyleyerek Galatasarayı seviyorum diyor ama halbuki bizden rant elde etmeye, CV sini doldurmaya çalışıyor. Galatasarayı seven kişi aşşağılık egolarını Galatasaray üzerinden tatmin edemez. Herşeyden önce ekmeğini o yolla kazanan belki bir hata bile yapmış olsa bir kişiye bu şekilde davranılmaz,bu insanlığa sığmaz. Bu edepsiz ve fütursuz korkaklığı Galatasaraya reva gören yönetici bozuntularına zaten artık diyecek bişeyim kalmamıştır. AMA HERŞEY DÜZELECEK, ADALET YERİNİ BULACAK, İNSANLAR HAKETTİKLERİ DEĞERİ BULACAKLAR ARKADAŞLAR BİZ BİR GÜNDE BİR YILDA EFSANE OLMADIK Kİ BİR GÜNDE BİR YILDA DA YIKILALIM.

Arkadaşım sana katılmamak elde değil misimoviç gibi adamı sırf sakız çiğnedi diye kadro dışı bırakan hagi ve yönetim kahrolsunlar ve defolsunlar hagi misiyi göndersinki yerine bi romen daha alsın kendide cebini doldursun.

Stancu ara transfer döneminde Romanya liginden Zapatayla birlikte bu takimia "kurtarici" olarak geliyorsa, diyecek birsey bulamiyorum.

Ne zaman kaliteli adam alinmak istense bi sorun cikiyor.Nedense hep Adnan Sezgin pürüzleri cikiyor.Bu adam daha ne kadar bu takimin basinda kalacak.Adnan Polata sormak lazim yeter artik.Tugay hoca olarak gelse hagiye 10 basar.Aldigi oyuncularda kendiside hemen gitsin baska bisey istemiyorum.

Arkadaşım sana katılmamak elde değil misimoviç gibi adamı sırf sakız çiğnedi diye kadro dışı bırakan hagi ve yönetim kahrolsunlar ve defolsunlar hagi misiyi göndersinki yerine bi romen daha alsın kendide cebini doldursun.

Hagiye sallamayi birakin, Haginin bu takima gelmesi bana Bülent Korkmazin gelisini andiriyor, ikiside yem olarak sezon sonunda gönderilme amacli getirilde, önümüze yem olarak atildilar, yönetim pacayi kurtardi, ama artik yeter Hagi den önce Adnanlar gitmeli!

şu kadroyu kurmak acaba aklına gelecekmi haginin merak ediyorum

zapata

neil cana servet çağlar

kazım yekta culio arda

baros stancu

bence çok iş yapar bakalım tam kadro olunca ne olacak

Arkadaslar ben bir ara veriyorum, sabah sabah moral kalmadi vallah, görüsmek üzere, bu nöbet threadinide artik kaldiralim, transfer yapilmiyor zaten...

Hagiye sallamayi birakin, Haginin bu takima gelmesi bana Bülent Korkmazin gelisini andiriyor, ikiside yem olarak sezon sonunda gönderilme amacli getirilde, önümüze yem olarak atildilar, yönetim pacayi kurtardi, ama artik yeter Hagi den önce Adnanlar gitmeli!

Hagiye sallamayin diyorsunda dünyada nerede var bi takim sürekli yeniliyor ve diger maclarada ayni taktik ve dizilisle cikiyor.Boyle bi sey varmi madem 4-3-3 tutmadi baska taktikler dene..

şu kadroyu kurmak acaba aklına gelecekmi haginin merak ediyorum

zapata

neil cana servet çağlar

kazım yekta culio arda

baros stancu

bence çok iş yapar bakalım tam kadro olunca ne olacak

Neill, Caglar, Arda, Baros yoklar!!!

Hagi sihirbaz degil arkadaslar :)

Yaw Bu Stancu Forvet diye gelmedimi ???Adam Forvet arkası oynuyor Forvet yine Kazım forvet...

Hagiye sallamayin diyorsunda dünyada nerede var bi takim sürekli yeniliyor ve diger maclarada ayni taktik ve dizilisle cikiyor.Boyle bi sey varmi madem 4-3-3 tutmadi baska taktikler dene..

Bende Haginin teknik direktörlügünden nefret ediyorum ama yönetim kendisini kurtaracak herkes Hagiye yönelirse, anlamiyormusunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt