Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Takim batti resmen, daha adamlar yok tüzügü degistirdik, yok sirketleri birlestirdik diye övünüyorlar, gülünc durumdayiz :)

Dün geceki Bursaspor'a yenilmek , inanın yenmekten daha zordu . Ama sağolsun Teknik Direktörümüz bunu da başardı. Hagi'nin de teknik direktör falan olmadığını hepimiz gördük. Hala Kazımdan tek forvet olmayacağını göremediyse , Emre Çolak bile bu takımda 11 de olacak kadar Galatasaray formasını giymek bu kadar ucuzladıysa , Yapılan 5 transferden sonra hala orta saha da Barış isimli Bank Asya futbolcusundan medet umuyorsa Hagi de 1 dakika durmasın gitsin...

Ya arkadaşlar bundan 2 ay önce romanyada yapılan bir röportajda stancu romanyada 5 milyon euroluk futbolcu yoktur diye beyanat veriyor ve sen gidip adamı 5 milyon euroya alıyosun adam kendisi bile inanmıyo 5 milyonluk olduğuna.

3 tane yabancı alıyorsun 3 üde romanyadan 3 ününde menejeri becali haginin kankisi ortağı herşeyi bunlar size hala normalmi geliyor. Tesadüfmü yaani..

Bursa ne oynadı golü atana kadar?

Ben Bursa iyi oynuyor demedim onlar da kötü takım zaten,lig de kalitesiz bir lig;benim içimde ki Galatasaray aşkı olmasa bu ligin bir maçına bile katlanmam.Sadece faul yapmak üzerine kurulu bir lig,çekeyim,ieteyim adam düşsün.Kazamaları dizeyim 5-6 tane 2-3 tane de teknik ama avsat oyuncu koyayım oldu mu sana takım zihniyeti hakim tüm takımlara,onun için çok başarılı zaten şampiyonumuz bile CL'de geçmişini arayan Valencia,Rngers gibi vasat kadrolara sahip ama geleneği olan takımlara karşı bile görüyoruz.

Bursa zaten kötü bir takım 1-2 oyuncu hariç.Lig de 2.5 tane iyi takım var

1)Kayseri

2)Fenerbahçe

3)Beşiktaş(0.5)

Trabzon da çeyrek takım.Biz neyi peki biz takım bile olamayan bir sözde bir takım.

Selamın Aleykum.

Var mı? gelişme. Yenilgi'den sonra :@

Dün geceki Bursaspor'a yenilmek , inanın yenmekten daha zordu . Ama sağolsun Teknik Direktörümüz bunu da başardı. Hagi'nin de teknik direktör falan olmadığını hepimiz gördük. Hala Kazımdan tek forvet olmayacağını göremediyse , Emre Çolak bile bu takımda 11 de olacak kadar Galatasaray formasını giymek bu kadar ucuzladıysa , Yapılan 5 transferden sonra hala orta saha da Barış isimli Bank Asya futbolcusundan medet umuyorsa Hagi de 1 dakika durmasın gitsin...

Bank Asya ya haksizlik yapiyorsun :)

tahminimce kupadan eleniriz...

5 mart'ta Hagi'yi postalarlar...sezon sonuna kadar tugay götürür...

muhtemelen de gelecek sezona yeni başkan yeni hoca ve yeni bi takımla gireriz...

tahminimce kupadan eleniriz...

5 mart'ta Hagi'yi postalarlar...sezon sonuna kadar tugay götürür...

muhtemelen de gelecek sezona yeni başkan yeni hoca ve yeni bi takımla gireriz...

Yeni başkan gelirse Hagi direk gider de.Ednan kalırsa Hagi gelecek sezonda kalır.

Bicfavli gelirse nerede oynayacak.Abarttılar.Bunuda alırsak Romanya'dan kaç oyuncu almış olacağız . 4 mü ? Gülüncek haldeyiz...

İşin kötüsü sezon sonunda bu oyuncuları göndermek için yine çaba harcıycaz. 6 aylık faturası çok kabarık bu oyuncuların kısaca. Şampiyon mu olacaktık sanki, hedefimiz mi vardı? Yoksa geleceğin takımı mı kuruldu, bu mu yani? Vizyonumuz bu mu?

Takimda Barisi, Serkan Kurtulusu, Aydini, Sarpi görünce icimden gecmiyor degil bende oynarim bu takimda 1 ay antrenmanla diye :D

Ya arkadaşlar bundan 2 ay önce romanyada yapılan bir röportajda stancu romanyada 5 milyon euroluk futbolcu yoktur diye beyanat veriyor ve sen gidip adamı 5 milyon euroya alıyosun adam kendisi bile inanmıyo 5 milyonluk olduğuna.

3 tane yabancı alıyorsun 3 üde romanyadan 3 ününde menejeri becali haginin kankisi ortağı herşeyi bunlar size hala normalmi geliyor. Tesadüfmü yaani..

Malesef Hagi iyi bi Td değil keşke olsa ama ...Dün çok defansiv oynadık adeta kaleye gidemedik ama tabi çok eksiğimizde var ...Bide bence Hagi oyuncuları doğru yerlerinde oynatmıyor Mesela:Yekta Kanatta ağır ve verimsiz kalıyo Emre Çolak da aynen Kazımdan Forvet olmaz ama adamın elinde başka futbolcuda yok....Okadar çok Hagiye kızamıyorum bence bu halle gelmemizdeki en buyuk sorumlular ADNANSLARDIR.

inşallah transfer yapılmaz. Sene sonunda hagi nasıl olsa gidecek, en azından yeni gelecek td'ye daha çok bütçe ayrılmış olur transfer için.

Rafael Benitez'in geleceğini düşünüyorum

Kuru kuruna Hagi'yi elestirmek olmuyor..

Buyrun bakalim..

https://www.gscimbom.com/forum/metin-oktay-futbol-forumu/58547-hagiye-guvenmeyenler-buraya___.html

Hagi için Romanya umrunda olmaz.Hagi'yi Galatasaray'ı dolandıracak şerefsizlerle karıştırmayın.

Allah Allah görende Hagiyi evliya falan zanneder ha. Milyon eurolar verip aldığın bir adamı hiç yere oynatmamak (değilse aksini, suçunu söylesin adamın), bu adama boşyere para verdirmek Galatasarayı dolandırmak değil de nedir? 8 aydır oynamayan Zapataya para verdirip aldırmak, oynatmamak, oynatamamak (adam 8 aydır antremansız) Galatasarayı dolandırmak değil de nedir? Forvet diye stancuya 6 m euro verdirmek ama forvet oynatmamak ve hala oraya bir ihtiyacımızın olduğu gerçeği Galatasarayı dolandırmak değil de nedir? Sana bana herkese 10 kuruşluk telefon yüzünden hırsız demek (tlefon pardesüsüsnden cıkıyo daha sonra) ama yalan yanlış cumlelerle ben seviyor Galatasaray demek, türkçe anladığı halde anlamıyomuş numarasına yatıp işine gelmediği anda daha tercume yapılmadan lafa atlamak dolandırıcılık değil de nedir? Hagisi hocası beni ilgilendirmez arkadaş beni Galatasaray ilgilendirir bırakın bu şakşakcılığı.

İşin kötüsü sezon sonunda bu oyuncuları göndermek için yine çaba harcıycaz. 6 aylık faturası çok kabarık bu oyuncuların kısaca. Şampiyon mu olacaktık sanki, hedefimiz mi vardı? Yoksa geleceğin takımı mı kuruldu, bu mu yani? Vizyonumuz bu mu?

Devre arasında bu kadar oyuncu alınmaz ki . Hangi biri takıma alışacak . Sezon başında yapacaklarını , devre arasında yapmaya çalıştılar.Hagi t.d likten birşey anlamıyor zaten.En azından bu kadro sezon başında olsaydı Rijkaard bir şeyler yapabilirdi .

Becali her transfer icin komisyon aliyormudur acaba ??

Razıyım ama biri bile tutmazsa olmaz.

rijkaard'ın da fener maçını göremeyeceği gün gibi ortadaydı...(tabi bunda onun hiç bir suçu yok)

şimdi aynı durum hagi için geçerli... o kupayı alacak kapasite yok takımda... ama bu sefer suçlusu hagi...

Yeni başkan gelirse Hagi direk gider de.Ednan kalırsa Hagi gelecek sezonda kalır.

adnans kalırsa muhtemelen yine bi elenme sonunda tugay'la devam ederiz. sezon sonu da gerekirse kapısında yatarlar,fatih terim'i getirirler...

Arkadaşlar yok öyle bursayı orda rahat yenerdik ama Hagi'nin yüzünden yenemedik diye birşey. BAM bu takımı kaldıracak orta saha değildir. Onlarla deplasmanda lig 2.sini rahat yenmemiz mümkün değil. Yani bu kadar eksik varken BAM'la şov yapsın mı diyorsunuz?

Yekta,Stancu,Culio,Kazım dün gördük ki hiçbiri takımı taşıyacak oyuncu değil

Allah Allah görende Hagiyi evliya falan zanneder ha. Milyon eurolar verip aldığın bir adamı hiç yere oynatmamak (değilse aksini, suçunu söylesin adamın), bu adama boşyere para verdirmek Galatasarayı dolandırmak değil de nedir? 8 aydır oynamayan Zapataya para verdirip aldırmak, oynatmamak, oynatamamak (adam 8 aydır antremansız) Galatasarayı dolandırmak değil de nedir? Forvet diye stancuya 6 m euro verdirmek ama forvet oynatmamak ve hala oraya bir ihtiyacımızın olduğu gerçeği Galatasarayı dolandırmak değil de nedir? Sana bana herkese 10 kuruşluk telefon yüzünden hırsız demek (tlefon pardesüsüsnden cıkıyo daha sonra) ama yalan yanlış cumlelerle ben seviyor Galatasaray demek, türkçe anladığı halde anlamıyomuş numarasına yatıp işine gelmediği anda daha tercume yapılmadan lafa atlamak dolandırıcılık değil de nedir? Hagisi hocası beni ilgilendirmez arkadaş beni Galatasaray ilgilendirir bırakın bu şakşakcılığı.

Gir bakalim Hagisavar..

Rijkaard'a yaptiniz...Hagi'yi oyle kolay kolay harcatmayiz...

https://www.gscimbom.com/forum/metin-oktay-futbol-forumu/58547-hagiye-guvenmeyenler-buraya___.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt