günaydın dostlar..az önce kalktım uykudan ama ne kalkış..hiç tadım yok hiç..daha dün pozisyona girmeden bir anadolu takımına rezil olmuşuz.ligde taa orta sıralarında altında sürünüyoruz..20 seyircisi olan ist.bld bile bizden daha iyi durumda..başımızda tarihin en kötü yönetimi,saçma sapan transferler..biglia ya verilmeyen 5,5 milyon euro yerine 6 milyona alınan stancu..ezeli rakibin 18 ine giremeyen kazımdan yıldız yaratma cabamız..bi türlü 45 kilonun üstüne cıkamayıp rüzgarlı havalarda savrulma korkusuyla sokaga bile cıkamayan sözde yıldız adayımız emre colak..eh işte diyecegimiz culıo bizim için maradona gibi bu yoklukta..elalem getirmiş amrabatları,kenny miller ları..konya bile premier ligden futbolcu alırken biz bir bradleyi bile alamadık..3 günde bitecek diye başlayıp 3 ayda bile yapılamayan transfer sözleri..hergün benimle dalga gecen fenerli bjk li arkadaşlarım..bugun böyle uyandım işte..oysa..oysa yıllar önce 25 mayıs 2000 sabahı..bir uyanışım vardı ki..türkiyede tüm kupaları toplamış,1 hafta önce uefayı 10 kişi i le kırık kaburgasını sardıran kaptanıyla arsenalin elinden söke söke almış,ve bir gün öncede sezonun son kupasını kazanmış birtakımın taraftarı olarak uyanmıştım..özledim be renkdaşlar cok özledim cookk...dün bir arkadaşım,hemde en az benim kadar hasta galatasaraylı..iddaa yazmış gösterdi bana,bursa maçına ilk yarı 1 maç sonucu 1 oynamış..naaptın sen dedim,iddaa mantık işidir dedi bana..kahretsinki haklı cıktı bugun..lanet olsun ya,lanet olsun bizi bu hale getirenlere..o günlerimi geri verin bana..naaptınız bize adnanlar,naaptınız,defolun gidin artık,gidin..