Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bişi sormak istiyorum . Bu sene başkanlık seçimi var mı acaba ?

İmza kampanyasının ne zaman gerekli rakama ulaşacağı da önem taşıyor. Bu sayıya 31 Ocak'a kadar ulaşılırsa, 26 Mart'taki mali kongreden 1 hafta önce olağanüstü seçim yapılacak. Eğer 7 Şubat'ta 1841 imzaya ulaşılır ve başvuru yapılırsa o zaman, mali genel kurulun yapıldığı tarihte olağanüstü seçim olabilecek.

Tek yol bu yönetim değişikliği için!!!

İmza kampanyasının ne zaman gerekli rakama ulaşacağı da önem taşıyor. Bu sayıya 31 Ocak'a kadar ulaşılırsa, 26 Mart'taki mali kongreden 1 hafta önce olağanüstü seçim yapılacak. Eğer 7 Şubat'ta 1841 imzaya ulaşılır ve başvuru yapılırsa o zaman, mali genel kurulun yapıldığı tarihte olağanüstü seçim olabilecek.

Tek yol bu yönetim değişikliği için!!!

O kadar imza toplanmaz, toplattırmaz . 2012 deymiş bir daha ki seçim.Yandık ki ne yandık.

Cançekişen Bankasyaya düşmeme mücadelesi veren Konyaspor Teknik direktörü nerdeyse tüm futbol camiasının nefret ettiği ZİYA DOĞAN ve bu ZD geçen hafta GS dan kiraladığı 2 tane genç pırıl pırıl insanı ilk 11 de Bursaspor karşısında kendi evinde oyuna başlatıyor ...

Evet evet bildiniz MUSA CAGIRAN ve EMRE YUKSEKTEPE tam 90 dk oyunda kalıyorlar ve fazlasıyla basarılı oluyorlar..

Galatasaray bu sene hicbir yarısın icinde yok ve bu gencecik cocuklar oynatılmadıgı gibi kiraya verilip B.A.M. oynatılıyor !!

GS taraftarının gunahı nedir yarabbim bu adamları izlemek icin ne gunah isledi ?

Aradaki fark bu iste...!!Dunku Bursa macında sag kenara hapsedilmiş ayagına top yakısan bir kac oyuncudan birisi YEKTA oyundan cıkartılıyor ve yerine giren AYDIN YILMAZ!!!

İyi hocam Ziya Doğan bu işi biliyormuş. Kulüp senelerce bir adam almasın orta sahaya, biz gidelim paflar pişsin diye bekleyelim. Sabahtan beri Yekta futbolcu değil diye burda sallıyolar. Ben genç futbolculara karşı değilim ama ne belöz ne de Arda , Aydın-Emre Çolak-Mehmet Güven kadar şans buldu. Sonuç ortada.

Ama en çok Anıl'a güveniyorum. Emre Çolak için geçen sene çok ümitliydim ama fizik gücünde ve tekniğinde pek bir gelişme var mı sence?

İyi hocam Ziya Doğan bu işi biliyormuş. Kulüp senelerce bir adam almasın orta sahaya, biz gidelim paflar pişsin diye bekleyelim. Sabahtan beri Yekta futbolcu değil diye burda sallıyolar. Ben genç futbolculara karşı değilim ama ne belöz ne de Arda , Aydın-Emre Çolak-Mehmet Güven kadar şans buldu. Sonuç ortada.

Ama en çok Anıl'a güveniyorum. Emre Çolak için geçen sene çok ümitliydim ama fizik gücünde ve tekniğinde pek bir gelişme var mı sence?

Gençlerimizi savunurum sonuna kadarda savunacağım.Seyrediyorsanız A2 takım maclarını bu takımda ki cogu oyuncadan fazla forma haklarının oldugunu gorursunuz.Evet Yekta'ya 4 milyon euro verilirse sorgularım genclerimize sans verilmezken Yektalara Stanculara 10 milyon eurolar harcanırsa sorgularım var mı otesi.Yekta ve Stancu kaliteli yedek olur Gsmiz için daha ötesi yok benim için.

beşiktaş ta yalan oldu... italyanların bir ata sözü var. unô pertô sacremento çimentô .. yani savaşlar sadece generallerle kazanılmaz.:P

taraftarı bile olmayan belediye adam gibi top oynadı helal olsun . iskender i kartal dan beri tanırım bize iyi gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt