Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu takima bir super maestro alinsa bile, hic bi halt olmaz... kadro tamamen temizlenmeli, bu kadar topa aciz vuran bir oyuncu toplulugu ben 24 yildir gormedim... artik en iyi oyunculara para basip almak gerek, yoksa hic izlenmez bile su haliyle... nefretlik bir takim olduk gercekten..

8jk nin yenilmesi iyi olmuyor. Es kaza antepi gecersek bjk gelcek karsimiza, ve her anlamda bizden iyiler adamlar keske ligdeki biraz sanslari olsada onu kovalasalardi.

ne iskendermiş yahu adamdaki klasa bak bide bizdeki kalaslara bak:)

bu takima bir super maestro alinsa bile, hic bi halt olmaz... kadro tamamen temizlenmeli, bu kadar topa aciz vuran bir oyuncu toplulugu ben 24 yildir gormedim... artik en iyi oyunculara para basip almak gerek, yoksa hic izlenmez bile su haliyle... nefretlik bir takim olduk gercekten..

O kadar da değil.Ayhan , Sarp , Aykut , Aydın , Adnan Polat ve yöneticilerindeb kurtulsak bence kafi.

o kadar, hic bir zeka denen birsey yok sahada... rezillik resmen..

Ne zamandır tam kadro çıkıyoruz düşündün mü acaba ? Kewell , Arda , Baros , Cana , Pino , Neill yok bunların hiç biri.O yüzden maçta zeka da yok , yetenek de yok.Atak ta yok.Ayhan ,sarp,Aydın,barış,Balta bunlar atağa yönelik oyuncular mı sence ? Futbol açısından kabiliyetli midir sence ?

YAw arkadaşlar yarın son gün artık ya buğun yada yarın 4-5 lere kadar transfer olursa olur yoksa olmaz çunku yarın 00:00 da kapanıyo bildiğim kadarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt