- 16 Haziran 2010
- 204.570
- 156.812
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
yalan soylemem gercekten, yasim 24, bu kadar rezil topcular Galatasaray da hic gormedim, daha 3 pas yapip rakip kaleye gidemiyoruz, her mac ayni sey, her mac ya 0-0, yada 1-0 bitiyor... kasimpasa bile rakip kaleye 2-3 defa variyor, gerisini siz dusunun..
Ne zamandır tam kadro çıkıyoruz düşündün mü acaba ? Kewell , Arda , Baros , Cana , Pino , Neill yok bunların hiç biri.O yüzden maçta zeka da yok , yetenek de yok.Atak ta yok.Ayhan ,sarp,Aydın,barış,Balta bunlar atağa yönelik oyuncular mı sence ? Futbol açısından kabiliyetli midir sence ?
yalan soylemem gercekten, yasim 24, bu kadar rezil topcular Galatasaray da hic gormedim, daha 3 pas yapip rakip kaleye gidemiyoruz, her mac ayni sey, her mac ya 0-0, yada 1-0 bitiyor... kasimpasa bile rakip kaleye 2-3 defa variyor, gerisini siz dusunun..
Madem Transfer lazımdını göruyorsun Sezgin neden son güne bırakıyon be adam off ben artık SEZGİN ismini görduğmde sinirlerim oynuyo bide ben masa tenisi oynarken bi hocamız vardı onun adıda Sezgindi adam bize baya salıyodu bi tokat bile yedim anasını satayım o gündur de kıl olurum Sezgin ismine tabi forumda Sezgin isimli arkadaşlarda olabilir ustunuze alınmayın