Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne zamandır tam kadro çıkıyoruz düşündün mü acaba ? Kewell , Arda , Baros , Cana , Pino , Neill yok bunların hiç biri.O yüzden maçta zeka da yok , yetenek de yok.Atak ta yok.Ayhan ,sarp,Aydın,barış,Balta bunlar atağa yönelik oyuncular mı sence ? Futbol açısından kabiliyetli midir sence ?

yalan soylemem gercekten, yasim 24, bu kadar rezil topcular Galatasaray da hic gormedim, daha 3 pas yapip rakip kaleye gidemiyoruz, her mac ayni sey, her mac ya 0-0, yada 1-0 bitiyor... kasimpasa bile rakip kaleye 2-3 defa variyor, gerisini siz dusunun..

formica gelcek bence sizce kim gelcek.))

Ne yalan söyliyim bence kimse gelmiyicek hemde Sezginin açıklamalarından sonra ama dünku maç kötu geçtiye belki 1 transfer yaparlar ama yapsalarda bu iş Hagiye olmayacak !!Bence takımın Teknik direktöru Tugay olmalı Misiyi affeder hem Tugay Gençlere onem verir Anıl Tugayın zoruyla oynadı Konya maçında;)

herşeyi bir kenara bırakıp önümüzeki sezonu düşünmeli artık. herkes kewell, neil, baros, arda diyor. kewell ve neil önüzdeki sene muhtemelen takımda olmayacak baros tan artık verim alabilecek miyiz soru işareti arda bildiğimiz arda değil. gelecek sezon önemli paralar harcanıp akıllı transferler yapılmalı ve tabiki adnan sezginsiz.

Ne yalan söyliyim bence kimse gelmiyicek hemde Sezginin açıklamalarından sonra ama dünku maç kötu geçtiye belki 1 transfer yaparlar ama yapsalarda bu iş Hagiye olmayacak !!Bence takımın Teknik direktöru Tugay olmalı Misiyi affeder hem Tugay Gençlere onem verir Anıl Tugayın zoruyla oynadı Konya maçında;)

keske td Tugay olsa gercekten.

yalan soylemem gercekten, yasim 24, bu kadar rezil topcular Galatasaray da hic gormedim, daha 3 pas yapip rakip kaleye gidemiyoruz, her mac ayni sey, her mac ya 0-0, yada 1-0 bitiyor... kasimpasa bile rakip kaleye 2-3 defa variyor, gerisini siz dusunun..

Ben anlatamadım galiba.Hücum hattımızdaki tüm as oyuncularımız sakat.Ayhan la Sarp la atak yapmak mı istiyorsun.Bir araştır istersen bu adamlar defansif oyuncular.İstediğini yap bu adamlar atak ya-pa-maz.Pino var atak yapan , o olduğunda atak yapıyorduk yada şöyle söyleyeyim en azında Pino atak yapmaya çalışıyordu ama oda yoktu.

Burada konusulan Bony Wilfried büyük ihtimalle Vitesse Arnheme gidiyor. Ayrica Aston Villa resmi sitesinde Bradleyle görüstüklerini acikladi, tez zamanda bitirirler.

sezgin acıklamamı yapmış almıcaz diye. bunlar bizle kafamı yapıyo. ozaman misimovic kalsın.

Yıldız ''AVCI''sı

20101212-185256_ist435.jpg

:tiphat:

Ben anlatamadım galiba.Hücum hattımızdaki tüm as oyuncularımız sakat.Ayhan la Sarp la atak yapmak mı istiyorsun.Bir araştır istersen bu adamlar defansif oyuncular.İstediğini yap bu adamlar atak ya-pa-maz.Pino var atak yapan , o olduğunda atak yapıyorduk yada şöyle söyleyeyim en azında Pino atak yapmaya çalışıyordu ama oda yoktu.

iyide renktas, sen bana bir soylermisin, hangi takim 3 senedir hep sakat oyuncularla oynuyor, hep ayni senaryolar, kac senedir boyle, bu ilk defa degilki, hep sakat hep sakat, ne bicim futbol takimi kuruyorlar? saglam futbolcu yokki bizde, her yere copluk olmus Florya nin, ben anlamadim vallah...

Ben demiyorum dün gece adnan sezgin bu saatten sonra çok zor artık ded..

Ben o Sezgini :sopa: Madem Transfer lazımdını göruyorsun Sezgin neden son güne bırakıyon be adam off ben artık SEZGİN ismini görduğmde sinirlerim oynuyo bide ben masa tenisi oynarken bi hocamız vardı onun adıda Sezgindi adam bize baya salıyodu bi tokat bile yedim anasını satayım o gündur de kıl olurum Sezgin ismine tabi forumda Sezgin isimli arkadaşlarda olabilir ustunuze alınmayın ;)

Beyler transfer sezonu yarın mı kapanıyor, 5 Şubat'ta mı?

Bitsin de şu dönem, rahatlayalım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt