Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arsenal, Man. City, Man Utd takimlarinin 3. lig takimlarina karsi maclarini seyrediyorum. Yahu bu Ingilizlerin alt lig takimlari devlere karsi catir catir futbol oynuyor ya. :o Oyle paslar atiyorlar, oyle teknik oynuyorlar ki, bizimkiler ruyalarinda oynayamaz bu futbolu. Utandim hakikaten bu durumdan. :o

Arsenal, Man. City, Man Utd takimlarinin 3. lig takimlarina karsi maclarini seyrediyorum. Yahu bu Ingilizlerin alt lig takimlari devlere karsi catir catir futbol oynuyor ya. :o Oyle paslar atiyorlar, oyle teknik oynuyorlar ki, bizimkiler ruyalarinda oynayamaz bu futbolu. Utandim hakikaten bu durumdan. :o

Boşuna mı futbolun beşiği denmiş..

bizim ligde sampiyonluga oynar hepsi kaliteli oyuncu olmasa bile tak tak tak paslasiyor adamlar !

bizde futbol mu var sanki, milleti kandiriyorlar, bugun Ingiltere in 3. lig takimi olsaydi besiktas karsisinda, herhalde 7-1 falan biter di mac... yani....

Futbolda, ara transfer dönemi 5 Ocak'ta başladı ve 1 Şubat'ta sona erecek.:o

bu saatten sonra 1-2 transfer kurtarmaz bizi bu takım tamamen bitik ve eksiği çok fazla.

Arkadaşlar tamam boşverin sezgin'i Allah büyüktür herşey düzelir elbette biz bir günde kral olmadık,bir günde de tahttan inmeyiz...:gs::gs::gs::gs::f50::yoji:

hagi teknik direktör olarak ne basardiki de

galatasaray gibi takima teknik direktör olarak getiriliyor ?

abdullah avci gelsin, olmadi benitezi getirirler yazin :)

Hakan Şükür'ün, Bank Asya reklamı güzel olmuş. :)

Yaaa lütfen Renktaş bu simetrik golü kim atmış şimdi yaaaaaa :))

YouTube - Ali Turan sen napıyon?

Yaw bu gollu gördum yazmak istedim arkadaşlar baksanıza son yılarda giden isimlerin yerine alınalara bakın.......Mehmet Guven(ben beyenirdim on) out-Mustafa Sarp in,Lincoln out-Elano in,Keita out-Pino in,Gio out-Serdar Ozkan in,Nonda out-Badtal in,Ugur out-Ali in, Belki daha vardır ama bu gösteriyor neden her sene daha geriye gidiyoruz belki geçen seneki kadroyu koruyup ustune 1 ust duzey orta saha Canayla birlikte alsaydık ve Gio nun bonservisini alığ 1-2 transferle daha Rijkardlan Şampion olurduk arkadaşlar..

[video=youtube;rzmicfxSM6E]https://www.youtube.com/watch?v=rzmicfxSM6E&feature=related[/video]

:O

Gençlerimizi savunurum sonuna kadarda savunacağım.Seyrediyorsanız A2 takım maclarını bu takımda ki cogu oyuncadan fazla forma haklarının oldugunu gorursunuz.Evet Yekta'ya 4 milyon euro verilirse sorgularım genclerimize sans verilmezken Yektalara Stanculara 10 milyon eurolar harcanırsa sorgularım var mı otesi.Yekta ve Stancu kaliteli yedek olur Gsmiz için daha ötesi yok benim için.

Birincisi A2 takımı maçlarını izleyerek AS takımda yer bulabilecekleri fikri yanlıştır. İkincisi her iyi genç yeteneği biz yetiştireceğiz diye bir şart yok, Aydın,Mehmet Güven, Cafercan gibi birsürü örnek var. İyileri de var.

Ancak Yekta için Türkiye'nin en iyisi demiyorum ben. İhtimaller içerisindeki en iyi yerli transfer şu an için. Emre Çolak,Anıl Dilaver çok beğendiğim genç futbolcular. Sorgularsan sorgula napayım yani, dövecekmiş gibi konuşuyorsun. Gücüne gidiyorsa cevap verme ne yapayım yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt