Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dunki mactan sonra moralim bozuldu montpellier macina bile gitmedim bugun iyikide gitmemisim bir huzunde orda yasardim :o

Ben Insua´nin 4 Milyon ettigini düsünmüyorum. 4 Milyon Euro´ya müthis bir sol bek alirsin. Tabiki bu isten anlayan birisi müthis bir sol bek alir. Ben begenmiyorum Insua´yi. Eveh 10 tane Balta eder ama yeterli degil.

müthiş bir solbek mi biraz solbeklere bak bakalım kaç milyon € ediyorlar en iyi örnek gareth bale üstüne kime bakarsan bak en az 7 8 milyon

Ben Insua´nin 4 Milyon ettigini düsünmüyorum. 4 Milyon Euro´ya müthis bir sol bek alirsin. Tabiki bu isten anlayan birisi müthis bir sol bek alir. Ben begenmiyorum Insua´yi. Eveh 10 tane Balta eder ama yeterli degil.

hocam solbek bulunmuyor ki :D genç ve acayip yetenekli bi solbek bulup iyi fiyata almak da yetenek ister. Bizde sezgin var, ben insua'yı çok fazla beğenmesemde daha iyisini alamayacağımızı düşünüyorum.

ben bu adnan sezgini anlamıyorum yav arkadas kimse senden yıldız istemiyo kapasiteli oyuncu istiyo git al şu taner yalçını bitir transferi çok mu zor ya bizde ayhandan kurtulalım:42::42::42::42::42:

A2'deki Cumhur oynasın Ayhan'ın yerine de futbolcu görelim

müthiş bir solbek mi biraz solbeklere bak bakalım kaç milyon € ediyorlar en iyi örnek gareth bale üstüne kime bakarsan bak en az 7 8 milyon

Müthis sol bek derken, is yapacak daha etkili bir sol bek. 1 Milyonluk Caglar Insua´dan daha etkili oynuyor oynadigi zamanlarda mesela. 4 Milyon´a daha faydali bir adam bulabilirsin. O anlamda söylüyorum. Ben begenmiyorum Insua´yi. Ortalari iyi sadece.

Türk" Olmaktan Gurur," Müslüman" Olmaktan Onur," Galatasaraylı" Olmaktan Şeref Duyuyorum..!

Sezon başı trasfer politikasına bakarmısınız

Ali Turan - gönderildi

Serda özkan - gönderildi

M.Batdal - kakalayacak yer aranıyor

Misimoviç - kadro dışı

İnsua - "kiralık istemiyor ben takim"

ve hala utanmadan yöneticiyiz diye oturuyorlar koltuklarında, boşverin haldun üstüneli falan gözünü seveyim Ergun gürsoyların ben...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt