Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

önümüzdeki sezonun kadrosunu yapayim size..."?" isareti olan yere transfer sart

yönetim = ?

TD=?

işte artık öyle bi durum yok olmamalı. galatasarayın gelceğinden bahsediyoruz !!!!!!!!!anılıda ,cumhuruda,berkinide,cem sultanıda oynayacak artık !!!!!!!!artık ilk 11de beklentilerim bu yönde anılı,cemi görmek . başka türlü zaten sahaya çıkan o takım benim takımım değil. konyada gol atan ,formayı 3 kez öpen ve beni ağlatan anıl başımın tacıdır!!!!!

:005::005:

Barıs Cenk Akkaya

İMPARATOR TEK YETKİLİ OLARAK GELİYOR YENİ YÖNETİMLE BERABER HOCAYIDA KENDİ SEÇECEK VE OYUNCU ARAŞTIRMALARI ŞİMDİDEN BAŞLADI BANK ASYA DAHİL BİR ÇOK LİG TARANIYOR

BCA :asd:

Galatasaray'ın çivisi çıktı kim ne derse desin . Bu yönetim kimi getirirse getirsin artık bu takımdan hayır gelmez. Yeni bir yönetim - yeni bir hoca - yeni bir takım yapılanması şart . L.Neill - Culio - M.Baros - Yekta - Arda dışında ben Galatasaray da oynayacak kapasitede oyuncu göremiyorum. Vasat futbolcularla ancak günü kurtarıyoruz . Rakip biraz dişli oldu mu pozisyona giremeden maçı bitiriyoruz.

Beyler Kanaltürk'e Gençlik Spor Müdürlüğünün bilmem neyi bağlanacakmış.Bjk'nin orda oynayıp oynamayacağını açıklayacakmış. bilginiz olsun.

bakın çok net bir durum var medya bu yönetime ve dolayısıyla kulübe saldırıyor hep birde açılıştaki olaylar hükümet medya baskısı vs daha da arttı şimdi her yönden yönetimi dolayısıyla da kulübü yıpratıyorlar, yıpratacaklar yönetim değişmedikçe de sular durulmayacak, bu galatasarayı bitirme politikasının sonucudur, her gün arda öyle arda böyle, arena şöyle yok bjk arenada oynayacak haberleri...bunların hepsi bilinçli ve planlı bir hareket ve maalesef başalı da oluyorlar...

bu konusan sey ne kanaltürkte ?

ben hic birsey anlayamiyorum gaymidir nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt