Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

uc buyuk takiminin amigolarini yaptiklari suclar yuzunden tutuklayip direk hapise yollanmislar. aradan bir kac ay sonra af cikmis ve hakim ceza olarak uc amigoyu once 20 kere kirbaclayip sonra serbest birakmaya karar vermis, hepsine kirbaclamadan once bir dilek hakki vermis. once BJK li amigoyu cagirmis ve demis dilegin ne? BJKli dusunmus dusunmus demis belime bir yastik baglayin. yastigi baglamislar ve baslamislar kirbaclamaya 5, 10, 15 derken yastik dayanamamis ve yirtilmis. sira gelmis fenerliye, bunu goren uyanik fenerli dilek olarak beline iki yastik baglatmis ve baslamislar kirbaclamaya 5, 10, 15, 18 derken yastik yine dayanamamis yirtilmis, yastik yani ne beklersin, sira gelmis GS liye, hakim GS li oldugu icin demis sana iki tane dilek hakki verecegim iki dilegin var, GSli dusunmus dusunmus demiski, ben 40 kirbac istiyorum, herkes sasirmis tabi bu adam delimi fln derken kabul edilmis dilegi ve ikinci dilegini sormuslar, GSli amigo yine biraz dusunmus sonra demiski sirtima fenerli amigoyu baglayin :D

Batdal audi a5 ile bucada günü gün ediyor.Gece mekanlara akıyor

hocam batdal'ı izmir'den tanıyorum öyle bir adam değildir ya :( Karakterli bir adamdır batdal ama istanbul onu değiştirdimi sanmam ama eğer öyleyse gerçekten üzülürüm :(

Yanlız Yiğidi öldür hakkını ver . Bünyamin Gezer çok iyi masç yönetti bu akşam . Delikanlı gibi gördüğünü çaldı.

yanılıyorsun. gol yemezsek muhakkak atıyoruz

evet 5 ön libero ile çıkalım şansa bala bir gol atalım bu mudur yani? hagi geldiğinden beri 11 maçta 8 gol atmışız. nasıl yanılıyorum açıkla öğreneyim abi. bu takımın sıkıntısı gol atamamak pozisyona girememek.

önümüzdeki sezonun kadrosunu yapayim size..."?" isareti olan yere transfer sart

yönetim = ?

TD=?

culio'da direk 11'e yazılacak bir oyuncu değil bence. ( Galatasaray'ı hakeden bir kadrodan bahsediyotum şu anki ....'lardan değil). 11 adamı ama ne biliyim çok içime sinmedi adam ya 1-2 maç oynadı da devamı gelir inşallah.

Haldun üstünel Arda ile elanoya pas atmadıgı için kavga etmişti

Alper mert

Ne kadar dogrudur bilmem ama eger bu olay olduysa durum vahim demektir

Barıs Cenk Akkaya

İMPARATOR TEK YETKİLİ OLARAK GELİYOR YENİ YÖNETİMLE BERABER HOCAYIDA KENDİ SEÇECEK VE OYUNCU ARAŞTIRMALARI ŞİMDİDEN BAŞLADI BANK ASYA DAHİL BİR ÇOK LİG TARANIYOR

BCA :asd:

terim bir daha bu takima gelirse fenerli olurum daha iyi...yeter ya yeter...hep ayni isimler...terim 2.döneminde gs yi batirdi, milli takimi batirdi...zaten dibe vurmusuz...

bank asya lginden niye aradigi belli bu gidisle bank asyaya düsecegiz zaten...

yönetim istifa!!!

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Evet beyler kesin olarak transfer bitmiş, yapılmayacakmış. Yine son dakika birşey olabilme ihtimalini gözden kaçırmayalım bahsettiğim gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt