Merih İnce
Cezalı
- 10 Temmuz 2010
- 17.904
- 3
- 1.203
Cevap: Transfer Nöbeti
Febe bigliayı alsın bu yönetim kendi ipini hazırlamış olur idam için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ruh muh hikaye bu adamlar 210 kilometrede koşsa, bir dakika yerlerinde duramasalar bile bu takımdan bir şey olmaz.Bariz bir şakilde kalite eksikliği var.
Kimi alırlarsa alsınlar,bizi ilgilendirmez.sanki Biglia'yı bizden mi transfer ettiler?
Hem tek Biglia gelse ne olacak.Bu Odunsporu toparlayabilecek mi tek başına?
Bu takımı birtek Kewell toparlar.Gerisi yalandır..
fb bigliayi almissa mukemmel olur
Tabiki toparlar. Fb'nin en büyük sorunu defansiv orta saha, orayada nokta atisi yapmis olurlar bu transferle.
Kimi alırlarsa alsınlar,bizi ilgilendirmez.sanki Biglia'yı bizden mi transfer ettiler?
Tabiki toparlar. Fb'nin en büyük sorunu defansiv orta saha, orayada nokta atisi yapmis olurlar bu transferle.
Ne alaka merih dostum?Başka bir sebep söylesen anlarım da,Biglia ile ne alakası var,anlayamadım?Messi mi bu adam?
Bildiğin Mustafa Sarp x 2
Kewell bu saatten sonra kendini zor toparlar..
Fenerin sorununu bırak,bizi toparlarmı onu söyle kardeş?
kalen allahlık,gelen giriyo.
Defans desen sizlere ömür.14 hafta önce kaybettik onu da allah rahmet eylesin.
Ortasahada kim var artık ben bile bilmiyorum.Bikaç tane maç kurtaran oyuncumuz vardı.Onlar da sakat ve Lamborghinilerle geziyolar galiba.
Forvette yok.
Biglia maç başı 1 gol atsa bile,üste 2 tane yer yine kaybederiz.sanırım anlatabildim derdimi..
Anderlecht Menajeri Van Holsbeeck yarın takımdan önemli bir oyuncun ayrılacağını ve bu oyuncunun Legear olmadığını açıkladı.
Büyük ihtimalle bu isim Biglia olur bakalım bize mi fenere mi gidicek ?
şimdi hemen sallamayın fenerle adı geçiyor diye.Fener bu adamı alırsa şampiyonluk yolunda tek eksiklerini gidermiş olur kadroda acı gerçek.
Biz zaten ölmüsüz. Suanda bu takima Messi gelse bisey yapamaz. Toptan revizyon sart.
Kulübe yeni attığım mail..
Tarihimizin en güzel sezonunu yaşattığınız için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.
Sonuçta biz TÜRKüz.Hiçbirşeyimizin tam olması doğru olmaz zaten.
Stad yoktur,futbolcu vardır,teknik direktör yoktur.
Stad vardır,futbolcu yoktur,Teknik direktör vardır.
Hepbirşeyimiz eksiktir.Size de hak vermek lazım..
Ama öyle birşey eksik ki takımda..Bizleri en çok üzen de bu.
Formanın hakkı..
Bu arada aylardır sakat kaptanımız takımı ne zaman toparlamayı düşünüyor?Küme düştüğümüz zaman mı?
Ayhan-Sarp-Barış gibi düztaban oyuncularımızla bizleri daha ne kadar kahretmeyi düşünüyorsunuz?Yoksa bizim kahrolmamızdan keyif mi alıyorsunuz?
yarın 1 şubat.Sizden transfer değil,bu 3lüyü takımdan derhal göndermenizi bekliyoruz.yanında Ufuk ve Kazım'ı da bonus olarak veriyoruz.
Ufuk da bu formayı haketmiyor.
Kazım da sonuçta düşmanlarımızın artığı.İSTEMİYORUZ!!!