Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu yıl tek amacımız ligde yerimizi olmalı.Gerçekten dalga geçmiyorum.her deplasmanı böyle pozisyona bile giremeden kaybedersek işimiz var..

Artık hiçbir maçımızı izlemiyorum.3.haftadan beri.Kaç hafta olmuş ya.Artık çözümüm bu.

İzlemiyorum,kahrolmuyorum,küfretmiyorum,günaha girmiyorum..

Bu kadar taraftarı soğuttunuz ya,allahınızdan bulun yönetim..

Benim icimdede zerre kadar heycan kalmadi. En son Galatasaray - Kasimpasa macinda, Gio'nun sov yaptigi macta heycanliydim, o günden beri icimde dogru dürüst futbol aski kalmadi.

Benim icimdede zerre kadar heycan kalmadi. En son Galatasaray - Kasimpasa macinda, Gio'nun sov yaptigi macta heycanliydim, o günden beri icimde dogru dürüst futbol aski kalmadi.

Benim en son heyecanlandığım maç Bordo maçıydı.Orada da işi Kewell bitirmişti ilk başta..

Başka da maç hatırlamıyorum o tarihten beri.Baya zaman geçmiş üstünden ya..

Ey Adnanlar saat kaç??Kaçıncı sıradayız?Matematikle aranız nasıl?Bi daha allahınızdan bulun!!!

Benim en son heyecanlandığım maç Bordo maçıydı.Orada da işi Kewell bitirmişti ilk başta..

Başka da maç hatırlamıyorum o tarihten beri.Baya zaman geçmiş üstünden ya..

Ey Adnanlar saat kaç??Kaçıncı sıradayız?Matematikle aranız nasıl?Bi daha allahınızdan bulun!!!

1-2 senedir hep maziyi hatirlayarak avutuyoruz kendimizi. :( Bizi bu duruma düsürenler utansin.

zuahhahaha terbiyesiz adamlar transferin son gunu adami aldilar taraftari susturmak icin

simdi gene transferin son gunu affedecekler takima alacaklar

sakami lan bu sakami

cildiracagim

atin bunlari disari ya atin yaaaaaaaaaaaaa uzerlerine yogurt dokun sarmisakli

zuahhahaha terbiyesiz adamlar transferin son gunu adami aldilar taraftari susturmak icin

simdi gene transferin son gunu affedecekler takima alacaklar

sakami lan bu sakami

cildiracagim

atin bunlari disari ya atin yaaaaaaaaaaaaa uzerlerine yogurt dokun sarmisakli

Hemen kızma abi :) Biri bişi attı ortaya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt