Yunus Emre Kılınç
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2010
- 5.707
- 0
- 1.171
Cevap: Transfer Nöbeti
agalar transfer yok mu kesın ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu kiyasi sen yaptin ben degil, ben sadece serkanin katkisi inkar edilmez o sene icin dedim!
ben kaleciden bahsederken sen abdürrahim albayrak dedinde aklıma geldi. bu adam oraya buraya iyi ucuyo kaleciler icin faydalı olur![]()
Abdülrahim Albayrak dediğiniz kişi Futbolu ne kadar biliyor renkdaşlar yapmayın , biz de artık iş adamları futbolu yönetmesin, futbolu bilen insanlar futbol şubesiyle ilgilensin lütfen !!! Onlar Finansal konularla ilgilensinler !
abdurrahım albayrak can'dır keza bulent tulunda oyle keske gelse ıkısıde
olabilirde olmayabilirdeyahu alcaz dediler önce sonra almayabilirz dediler. ben bi b.k anlamadım bu isten
![]()
abdurrahım albayrak can'dır keza bulent tulunda oyle keske gelse ıkısıde
Abdülrahim Albayrak dediğiniz kişi Futbolu ne kadar biliyor renkdaşlar yapmayın , biz de artık iş adamları futbolu yönetmesin, futbolu bilen insanlar futbol şubesiyle ilgilensin lütfen !!! Onlar Finansal konularla ilgilensinler !
alcaz diye kim dedi almayacagımızı kim dedi aga
Bizi bilmem de , Beşiktaş yakında tüpçünün olur merak etme renktaşBir katar Seyhi bizi satin alsa nasil olurhemen getiriyormus Tevez, Adebayor, Krasic, A.Sanchez, Hulk
![]()
Yahu Serkanin o sezon verdigini istatistiklerleme inceledin, sanki Serkan kazandirdi kupayi...Kral Hakan Sükür, Nonda, Ümit Karan, Arda vs. bunlardan bahsetmiyorsun, gitmisin Serkan sayesinde aldik kupayi demeye getirdin.
ben gelsın abdurrahım transfer yapsın demedım takım ıcındekı problemlerle basa cıkabılecek yegane ınsandır kendısı galatasarayımıza yırmıdort saat mesaı verır transferı tabııkı ısı bılen bırı yapıcak
üff sende ama abartiyorsun ha, adamin katkisi vardi iste ne inkar ediyorsun.
o gidecegine baris gitseydi daha iyi olurdu.
gitmesine üzülebilirim sanami soracam!
sen baska acidan izliyorsun sadece isimlere bakiyorsun ben takim icin calisan oyuncularida
görüyorum mesela bir gatuso bir maestro degildir ama takimi icin yirtilir.
neyse uzatmayalim ben sadece bir renktasin yorumu üzerine iyi oyuncuydu ve katkisi vardi dedim.
sen konuyu keitaya meitaya getirdin kapatalim bence!
üff sende ama abartiyorsun ha, adamin katkisi vardi iste ne inkar ediyorsun.
o gidecegine baris gitseydi daha iyi olurdu.
gitmesine üzülebilirim sanami soracam!
sen baska acidan izliyorsun sadece isimlere bakiyorsun ben takim icin calisan oyuncularida
görüyorum mesela bir gatuso bir maestro degildir ama takimi icin yirtilir.
neyse uzatmayalim ben sadece bir renktasin yorumu üzerine iyi oyuncuydu ve katkisi vardi dedim.
sen konuyu keitaya meitaya getirdin kapatalim bence!
Abilik yapabilir haklısın, sempatik biri, ben çok gülüyorum onun maç izlemesine yayanındakileri yaka paça aşağı alıyor
![]()