Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

onu kiyasi sen yaptin ben degil, ben sadece serkanin katkisi inkar edilmez o sene icin dedim!

Yahu Serkanin o sezon verdigini istatistiklerleme inceledin, sanki Serkan kazandirdi kupayi...Kral Hakan Sükür, Nonda, Ümit Karan, Arda vs. bunlardan bahsetmiyorsun, gitmisin Serkan sayesinde aldik kupayi demeye getirdin.

Abdülrahim Albayrak dediğiniz kişi Futbolu ne kadar biliyor renkdaşlar yapmayın , biz de artık iş adamları futbolu yönetmesin, futbolu bilen insanlar futbol şubesiyle ilgilensin lütfen !!! Onlar Finansal konularla ilgilensinler !

Abdülrahim Albayrak dediğiniz kişi Futbolu ne kadar biliyor renkdaşlar yapmayın , biz de artık iş adamları futbolu yönetmesin, futbolu bilen insanlar futbol şubesiyle ilgilensin lütfen !!! Onlar Finansal konularla ilgilensinler !

Bir katar Seyhi bizi satin alsa nasil olur :D hemen getiriyormus Tevez, Adebayor, Krasic, A.Sanchez, Hulk :D

ben gelsın abdurrahım transfer yapsın demedım takım ıcındekı problemlerle basa cıkabılecek yegane ınsandır kendısı galatasarayımıza yırmıdort saat mesaı verır transferı tabııkı ısı bılen bırı yapıcak

Yahu Serkanin o sezon verdigini istatistiklerleme inceledin, sanki Serkan kazandirdi kupayi...Kral Hakan Sükür, Nonda, Ümit Karan, Arda vs. bunlardan bahsetmiyorsun, gitmisin Serkan sayesinde aldik kupayi demeye getirdin.

üff sende ama abartiyorsun ha, adamin katkisi vardi iste ne inkar ediyorsun.

o gidecegine baris gitseydi daha iyi olurdu.

gitmesine üzülebilirim sanami soracam!

sen baska acidan izliyorsun sadece isimlere bakiyorsun ben takim icin calisan oyuncularida

görüyorum mesela bir gatuso bir maestro degildir ama takimi icin yirtilir.

neyse uzatmayalim ben sadece bir renktasin yorumu üzerine iyi oyuncuydu ve katkisi vardi dedim.

sen konuyu keitaya meitaya getirdin kapatalim bence!

ben gelsın abdurrahım transfer yapsın demedım takım ıcındekı problemlerle basa cıkabılecek yegane ınsandır kendısı galatasarayımıza yırmıdort saat mesaı verır transferı tabııkı ısı bılen bırı yapıcak

Abilik yapabilir haklısın, sempatik biri, ben çok gülüyorum onun maç izlemesine ya :) yanındakileri yaka paça aşağı alıyor :D

ulen ben futbolcu olcak adamdımda olamadım.:) allah mustafa sarpa gökhan zana gülmüş. gökhan zan zaten paşa gibi yemin ederim böle ballı adam görmedim ben. ben bedavayada oynarım en az 15 mac kazandırırım. biraz fazlamı kactım yok hayır dahada fazla mac alabilirm. o kapasiteyi kendimde gördüm:9

sen baska acidan izliyorsun sadece isimlere bakiyorsun ben takim icin calisan oyuncularida

görüyorum mesela bir gatuso bir maestro degildir ama takimi icin yirtilir.

neyse uzatmayalim ben sadece bir renktasin yorumu üzerine iyi oyuncuydu ve katkisi vardi dedim.

ya hala mı serkan keıta muhabbetı Tafo hakan bulent pope umıt hasan okan suat hagı arıf h.sukur yeter mı bu kutsal 11 :D

görüyorum
mesela bir gatuso bir maestro degildir ama takimi icin yirtilir.

Serkan Keitanin verdiginin 10/1ni vermedi, keza gönderildi...O Keitanin sol bacak ayak tarak kemigi olamaz

Keita, Kara Trendi. Sağ kanatta Express sefer yapıyordu , ara durak yoktu onun için :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt