Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!
Malouda yı çıkar Misi yi koy
![]()
İbretlik...
Malouda yı çıkar Misi yi koy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
İbretlik...
Ahmet Çakar : Beşiktaş şuan Inter ve Chelsea ile kafa kafaya oynar .:007:
Her kimse bu Clive denilen adam, neden peki Lampard'i saga cekip Malouda'yi ortaya almis ki? Tam tersi olmasi gerekmiyor mu?
Ahmet Çakar : Beşiktaş şuan Inter ve Chelsea ile kafa kafaya oynar .:007:
Lampard sağda değilki![]()
Alex'i kest David Luiz'i koy.
Malouda yı çıkar Misi yi koy![]()
Onu çıkar, bunu koy. Kadroyu ben değil, Chelsea Tv yaptı.![]()
ahmet cakar sacmalayama basladi arda hakinda bercelonaya anca taraftar olarak veya imza almak icin gider diyor yuh diyorum bu kadarda kendi futbolcumuzu asaglamak olmaz
1 tane transfer işleri çözmez.Yarın bu takıma Messi'yi getir , ne fark edecek ? Elinde yeteri kadar yeteneksiz ve sakat adam var , bu sorunu çözmedikten sonra transfer yapsan ne yapmasan ne.Culio,Yekta,Stancu,Zapata bu takıma ne verebilir ? Ne kadar yükseltebilir ? Elbette katkıları olacaktır ama bu adamlar çıta koyamazsın önüne.Futbolun başına gerçekten futbolu bilenler , reklamı bilenler , spektaküler adamlar gelmeli . Hakan'ı , Barış'ı , Ayhan'ı , Mustafa'yı , Ufuk'u , Emre'yi nerdeyse takımın omurgasını oluşturan 7-8 futbolcuyu neredeyse 2-3 senedir milyonlarca taraftar beğenmiyor fakat VİP de oturup keyiflenen , vaat veren bir yöneticin varsa saçmalık ordadır.
Kızmayın Mustafa'ya,Barış'a,Ayhan'a vs. Adamın kapasitesi o kadar , peki buranın büyük kulüp olduğunu , büyük bir camia ve taraftar kitlesi olduğunu unutup onları sahaya sürenlerin , süren adamı yönetenin kapasitesi ne kadar ?
Arkadaş , her maç bir futbolcu ıslıklanır , küfür edilir mi ? Ediliyorsa suç futbolcudadır ! 2. kaleci olacaksın 8 sene bu takımda olacaksın , hiç kimseye gelmeyen fırsat senin ayağına defalarca gelecek ama sen ısrarla ben bu takımın bırakın 2. kalecisi olmayı , malzemecisi bile olamam dedirticeksin , sonra güvenin bana destekleyin beni , sarıların süloya dalacam diyeceksin. Saçmalıklar diz boyu iken transfer bence saçma olur.
Her sene 10 M , 10 M , 10 M harca saçma saçma adamları getir , ama demirbaş listendeki adamları hiç görme sonra önümüzdeki resim PIRIL PIRIL de. Orda hata yapmış olsa gerek PIRT PIRT gaz kaçırıyor bu takım , karşımıza kim çıksa elinde KAV KİBRİTLE tutuşturuyor bizi.
Acil olarak yerlilerin neredeyse tamamıyla yolları ayıracaksın yoksa bu iş en az 5 sene daha böyle sürer gider...
Torres gittimi chelsea'nin sitesinde yok
Norvec milli takiminda görev yapan 25 yasindaki ortasaha oyuncusu Henning Hauger ile ilgileniyoruz Norvec basininda cikan bir habere göre.
- YouTube - Henning Hauger Goals
Biglia gelebilir....
neyin icinde geliyor ?![]()