Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

2m818cz.jpg

İbretlik...

Malouda yı çıkar Misi yi koy :)

1 tane transfer işleri çözmez.Yarın bu takıma Messi'yi getir , ne fark edecek ? Elinde yeteri kadar yeteneksiz ve sakat adam var , bu sorunu çözmedikten sonra transfer yapsan ne yapmasan ne.Culio,Yekta,Stancu,Zapata bu takıma ne verebilir ? Ne kadar yükseltebilir ? Elbette katkıları olacaktır ama bu adamlar çıta koyamazsın önüne.Futbolun başına gerçekten futbolu bilenler , reklamı bilenler , spektaküler adamlar gelmeli . Hakan'ı , Barış'ı , Ayhan'ı , Mustafa'yı , Ufuk'u , Emre'yi nerdeyse takımın omurgasını oluşturan 7-8 futbolcuyu neredeyse 2-3 senedir milyonlarca taraftar beğenmiyor fakat VİP de oturup keyiflenen , vaat veren bir yöneticin varsa saçmalık ordadır.

Kızmayın Mustafa'ya,Barış'a,Ayhan'a vs. Adamın kapasitesi o kadar , peki buranın büyük kulüp olduğunu , büyük bir camia ve taraftar kitlesi olduğunu unutup onları sahaya sürenlerin , süren adamı yönetenin kapasitesi ne kadar ?

Arkadaş , her maç bir futbolcu ıslıklanır , küfür edilir mi ? Ediliyorsa suç futbolcudadır ! 2. kaleci olacaksın 8 sene bu takımda olacaksın , hiç kimseye gelmeyen fırsat senin ayağına defalarca gelecek ama sen ısrarla ben bu takımın bırakın 2. kalecisi olmayı , malzemecisi bile olamam dedirticeksin , sonra güvenin bana destekleyin beni , sarıların süloya dalacam diyeceksin. Saçmalıklar diz boyu iken transfer bence saçma olur.

Her sene 10 M , 10 M , 10 M harca saçma saçma adamları getir , ama demirbaş listendeki adamları hiç görme sonra önümüzdeki resim PIRIL PIRIL de. Orda hata yapmış olsa gerek PIRT PIRT gaz kaçırıyor bu takım , karşımıza kim çıksa elinde KAV KİBRİTLE tutuşturuyor bizi.

Acil olarak yerlilerin neredeyse tamamıyla yolları ayıracaksın yoksa bu iş en az 5 sene daha böyle sürer gider...

ahmet cakar sacmalayama basladi arda hakinda bercelonaya anca taraftar olarak veya imza almak icin gider diyor yuh diyorum bu kadarda kendi futbolcumuzu asaglamak olmaz

Arkadaş soruyorum size ? kim genç musaya şans verir.Rijkaard maç kazanıyım birazdaha kalıyım klüpte hagi oda 1 sene daha kalma peşinde diceğim türkiyeye 3 büyüklere gelen TD'ler genç oyuncuları oynatmaz hata yaptıklarında ilk TD'ye yüklenilir yani risk almazlar ondan genç musa yerine 30 yaşındaki süper lig tecrübesi olan Mustafa sarp terci ediliyor yabancı Td'ler tarafından getir oraya Abdullah avcıyı Türkiye'nin en iyi Td'si dedim demediğinizi bıramadınız zamanında herneyse Abdullah hoca Sarp,Ayhan,Barış'ı kapının önüne koyacak kadar yürekli ve bu oyuncuların takıma katkısından çok zararı olduğunu bilecek kadar futbolu bilen onu bile bilemeyenler var Rijkaard,Hagi,Adnan Polat,Adnan Sezgin,Skibbe vs say say bitmez ve iyi bir taktisyen bu adam Abdullah Avcı ancak bizi bu durumdan kurtarır çokta disiplini bir TD'dir.Büyükşehir bld 5 senedir çalıştırıyor hangi TD 5 sene çalışmış Anadolu klüpleri bile senede 3-4 Td değiştirirken hersene çatır çatır top oynuyolar ve başarılarıda ortada ama klübün mali durumu nedeniyle iyi transfer yapamıyorlar ama bu halde bile çok başarılılar helal olsun ibb ve abdullah avcı Gökhan Süzen'i kim tanırdı Gs pafta Td'iken Abdullah avcı ayrıldığında gs alt yapısından Gökhan Süzeni aldıran adamdır İBB'ye ve şuan milli takıma kadar yükseldi ümit millide kaçtane adam yetiştirdi ve hepside biyerlere geldiler ve Arda Turan başta olmak üzere emeği çok geçmiştir tek yol Haldun Üstünel Başkan Abdullah Avcı Td yardımcı Tugay 5 sene sözleşme ve takımı ona bırak işte vizyon budur

1 tane transfer işleri çözmez.Yarın bu takıma Messi'yi getir , ne fark edecek ? Elinde yeteri kadar yeteneksiz ve sakat adam var , bu sorunu çözmedikten sonra transfer yapsan ne yapmasan ne.Culio,Yekta,Stancu,Zapata bu takıma ne verebilir ? Ne kadar yükseltebilir ? Elbette katkıları olacaktır ama bu adamlar çıta koyamazsın önüne.Futbolun başına gerçekten futbolu bilenler , reklamı bilenler , spektaküler adamlar gelmeli . Hakan'ı , Barış'ı , Ayhan'ı , Mustafa'yı , Ufuk'u , Emre'yi nerdeyse takımın omurgasını oluşturan 7-8 futbolcuyu neredeyse 2-3 senedir milyonlarca taraftar beğenmiyor fakat VİP de oturup keyiflenen , vaat veren bir yöneticin varsa saçmalık ordadır.

Kızmayın Mustafa'ya,Barış'a,Ayhan'a vs. Adamın kapasitesi o kadar , peki buranın büyük kulüp olduğunu , büyük bir camia ve taraftar kitlesi olduğunu unutup onları sahaya sürenlerin , süren adamı yönetenin kapasitesi ne kadar ?

Arkadaş , her maç bir futbolcu ıslıklanır , küfür edilir mi ? Ediliyorsa suç futbolcudadır ! 2. kaleci olacaksın 8 sene bu takımda olacaksın , hiç kimseye gelmeyen fırsat senin ayağına defalarca gelecek ama sen ısrarla ben bu takımın bırakın 2. kalecisi olmayı , malzemecisi bile olamam dedirticeksin , sonra güvenin bana destekleyin beni , sarıların süloya dalacam diyeceksin. Saçmalıklar diz boyu iken transfer bence saçma olur.

Her sene 10 M , 10 M , 10 M harca saçma saçma adamları getir , ama demirbaş listendeki adamları hiç görme sonra önümüzdeki resim PIRIL PIRIL de. Orda hata yapmış olsa gerek PIRT PIRT gaz kaçırıyor bu takım , karşımıza kim çıksa elinde KAV KİBRİTLE tutuşturuyor bizi.

Acil olarak yerlilerin neredeyse tamamıyla yolları ayıracaksın yoksa bu iş en az 5 sene daha böyle sürer gider...

hata hagiyi getirenlerde ...getireceklerdi tugay'i...transfer falan da yok diyeceklerdi...gencler ile idare et...tamamdir...bundan kötüsü olamazdi ki..

sekerspor ve denizlisporu zaten gs nin ölüsü yener...bursa ya gencler yenilse de kimse bir sey demezdi....

A. Cakar: Arda pskopat diyor ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt