Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

ya ne twitteri ya ne sacmaliklara hala inaniyorsunuz, adamlar stancu gelecek diyor tam kanallarin verdigi anda sizde dogru söledi diye kakaliyor hep yalan

ne duyumlar vardi hani nerde? hani falcao geliyordu, hani misi honda takas edilecekti, hani bradley geliyordu o dediginiz duyumcu hani bradleyle 3de 3 yapacakti yalan bunlar artik inanmayin sizler daha iyi duyumcusunuz birakin kendilerini bisey zannetmeye basliyorlar sayemizde!!!!

Renktaş haklısın çok haklısın da bizde bişiler olsun istiyoruz işte ne yapalım tamburacıda ateşelndirince ortalığı bişeyler olurmu dedik(:

Bu hucum hatti nasil olur?

Tugay - Culio

Hagi

Pino - Baros - Arda​

artik coluk cocuga inanipta biyerlerini kaldirmayin kendilerini bisey zannediyorlar cok ciddiyim, neymis sifreli konusmalarmis

neymis sicak saatlermis ebemde biliyor sicak saatler oldugunu niye cünkü yarin son gün sizin akliniza gelmiyormu coluk cocukdan medet umuyorsunuz

bekleyelim son dakika baglanirla bizde biliriz, inanmayin artik bu cakma duyumculara, formicayida kaybettik, kimsenin artik alincagina inanmiyorum ben!!!!!

______________________ZAPATA______________________

SABRİ_________NEİLL____________SERVET_________INSUA

____________CANA___________CULİO____________________

_____________________YEKTA_________________________

_____VOLKAN______________________ARDA___________

_________________BAROS_____________________________

Son derece iyi kadro. Sene sonuna kadar götürür. Hatta , TR'de Şampiyon yapar.

bence dünya sampyionu potansiyeli olan bir kadro...

sarp eksik...:D

artik coluk cocuga inanipta biyerlerini kaldirmayin kendilerini bisey zannediyorlar cok ciddiyim, neymis sifreli konusmalarmis

neymis sicak saatlermis ebemde biliyor sicak saatler oldugunu niye cünkü yarin son gün sizin akliniza gelmiyormu coluk cocukdan medet umuyorsunuz

bekleyelim son dakika baglanirla bizde biliriz, inanmayin artik bu cakma duyumculara, formicayida kaybettik, kimsenin artik alincagina inanmiyorum ben!!!!!

hahahaha :asd:

Tamam. Sakin Ol , Şampiyon !

Bu sezon oynanan Liverpool 2 Chelsea 0 maçı.. 2 gol Torres'ten.. 2.goldeki Cech'in bakışlarına bakın :asd:

[video=youtube;OBuORLi2whY]https://www.youtube.com/watch?v=OBuORLi2whY[/video]

896020090623073713523.jpg

Osman Tanburacı: Yarın bir transfer daha olacak Galatasaray'da. (Beyaz TV)

Doğru olabilir mi?

O değilde dün Osasuna takımındaki 7 numaraya hayran kaldım kimdir yaşı kaçtır bilmiyorum ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt