ceyhun kalmuk
Sarı Üye
- 12 Ocak 2011
- 225
- 0
- 976
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
artik coluk cocuga inanipta biyerlerini kaldirmayin kendilerini bisey zannediyorlar cok ciddiyim, neymis sifreli konusmalarmis
neymis sicak saatlermis ebemde biliyor sicak saatler oldugunu niye cünkü yarin son gün sizin akliniza gelmiyormu coluk cocukdan medet umuyorsunuz
bekleyelim son dakika baglanirla bizde biliriz, inanmayin artik bu cakma duyumculara, formicayida kaybettik, kimsenin artik alincagina inanmiyorum ben!!!!!
Veli Yiğit demedi öyle birşey
Osman Tanburacı: Yarın bir transfer daha olacak Galatasaray'da. (Beyaz TV)
Doğru olabilir mi?
Doğru olabilir mi?
bn vei yiğit bişi dedi demedim abi ok? sadece veli yiğite giden volkanla ilgili bi twet gördüm dikkatimi çekti bu kadar
İkili tartışmalara girmekten uzak duralım !
Doğru olabilir mi?
Yönetim bizim enterasan.Libro lazım derler gidip kanat oyuncusu alırlar.Şaşırmam.
Bradley'i almak için girişimde bulunduğumuza göre oyuncu transferi henüz bitmedi demektir. Gayet normal, neden olmasın ? Şahsen bende yarını bekliyorum.
bizim başkan ön libero alacaz demedimi?ön libero hariç her tarafa aldık
Ökkes gelmis kavga baslamisBu adam ne zaman burda olursa tartisma cikiyor birader. Suclu sucsuz bilmem ama hep bir tartismanin icinde.
Ökkes gelmis kavga baslamisBu adam ne zaman burda olursa tartisma cikiyor birader. Suclu sucsuz bilmem ama hep bir tartismanin icinde.
Canım senin uyku vaktini çok aşmayacaksa sen söyle bakalım bu saydığın oyunculardan kaçı şuanda takımda, kaçının takıma katkısı oldu, engin bilginden ve gelimiş beyninden faydalanalım biz de!