Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

artik coluk cocuga inanipta biyerlerini kaldirmayin kendilerini bisey zannediyorlar cok ciddiyim, neymis sifreli konusmalarmis

neymis sicak saatlermis ebemde biliyor sicak saatler oldugunu niye cünkü yarin son gün sizin akliniza gelmiyormu coluk cocukdan medet umuyorsunuz

bekleyelim son dakika baglanirla bizde biliriz, inanmayin artik bu cakma duyumculara, formicayida kaybettik, kimsenin artik alincagina inanmiyorum ben!!!!!

Ya ben çok anlamıyorum da, bu twitter sayfaları çok ziyeret edilince bu adamlara para mı veriliyor nedir bu adamlardaki benim sayfam çok görüntülensin kompleksi?

İkili tartışmalara girmekten uzak duralım !

Yönetim bizim enterasan.Libro lazım derler gidip kanat oyuncusu alırlar.Şaşırmam.

Ökkes gelmis kavga baslamis :D Bu adam ne zaman burda olursa tartisma cikiyor birader. Suclu sucsuz bilmem ama hep bir tartismanin icinde.

İkili tartışmalara girmekten uzak duralım !

Uyarına saygı duyuyorum ve tartışmayı daha fazla uzatmayacağım ama bir şey soracam burada bazı arkadaşlar abuk sabuk muhabbet ederlerken hiç bir müdahale olmamasının sebebi nedir, bazı arkadaşlar sizin arkadaş çevreside olduklarından kayırlıyor mu acaba?

bizim başkan ön libero alacaz demedimi?ön libero hariç her tarafa aldık

Yönetim bizim enterasan.Libro lazım derler gidip kanat oyuncusu alırlar.Şaşırmam.

Valla saçma sapan bir ortasaha alacaklarına Volkan Şeni tercih ederim sebebide, Ardanın formsuzluğu ve devamlı sakatlanması

Ökkes gelmis kavga baslamis :D Bu adam ne zaman burda olursa tartisma cikiyor birader. Suclu sucsuz bilmem ama hep bir tartismanin icinde.

Senin bu bana olan tavrının sebebini anlamıyorum, bir zahmet geriye doğru mesajları oku ondan sonra yorum yap.

Bu forumda bize salvo yapıldığı zaman sizlere yaranmak için hakkımızı savunmayalım mı arkadaş anlamıyorum ki!

Canım senin uyku vaktini çok aşmayacaksa sen söyle bakalım bu saydığın oyunculardan kaçı şuanda takımda, kaçının takıma katkısı oldu, engin bilginden ve gelimiş beyninden faydalanalım biz de!

Zamanın'da çok yazdım.

Tekrar , tekrar aynı sahneleri görmek istemiyorum.

Lakin , oyuncuların takım'da olup olmamasını bana değil Yönetim'e sor. Çünkü hemen hemen hepsinin Extra katkısı bile oldu. Kimileri kiralık olsa'da extra oynadı. Aldığı parayı'da hak etti. Terlettiği formanın hakkını'da verdi.

Örnk ; KEİTA - GİO - NONDA - MEİRA - LİNCOLN -

Sakatlanmasa ; Linderoth ... Baros ile KeweLL'ı es geçiyorum bile.

Keita dediğim adam'da bize 106 Yıllık Tarihimiz'de gelen en iyi en atletik ve en yürekli kanat oyuncusuydu ! bunuda söylemem gerek.

İyi geceler.

Nasıl Kadro Beyler Hayalim

1)Robinson Zapata(iyi çıkmazsa yeni sezonda iyi bir yabancı kaleci

2)Ufuk Ceylan

3)Emihan Ergün

4)Çağlar Birinci

5)Gökhan Süzen

6)Lucas Neill

7)Ömer Toprak

8)Aykut Demir

9)Hakan Kadir Balta

10)Serdar Kesimal

11)Sabri Sarıoğlu

12)Serkan Kurtuluş

13)Lorik Cana

14)Yiğit İncedemir

15)Yasin Pehlivan

16)Juan Culio

17)Yekta Kurtuluş

18)Selçuk İnan

19)Musa Çağıran

20)Arda Turan

21)Juan Pablo Pino

22)Kazım Kazım

23)Berkin Kamil Arslan

24)Serdar Eyilik

25)Emre Çolak

26)Bogdan Stancu

27)Mame Briam Diouf

28)Şahin Aygüneş

29)Anıl Dilaver

Misimovic fesih

İnsua kiralık fesih

baroş satış(3maç var 15 maç yok)

kewell satıldı

Gökhan zan fesih

aykut erçetin fesih

M.sarp fesih

ayhan bıraktı

barış fesih

batdal satıldı

görün bakin hagi bicfalviyi alir gelir biter, hem transfer dönemi hemde galatasaray

ayrica gelcek mac arenayi doldurun ve adnan polata bundan sonra o stadi dar edin yeter be

helvaciya yüklendik arkadan is ceviriyor diye, adam nededi yapamadik olmadi birakmamiz lazim ama adnan birakmadi bende arkasindaydim adnanin

ama adnanda bi kipirdama yok. bitirdiler kos koca avrupa fatihini!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt