Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Nurulllah beni de beğen be, herkese atıyorsun beğen'leri bana da patlat bir tane :D

Bu saatten sonra Sezer Öztürk'ü, 10 Milyon Euro veren çıkmadıkça satmazlar.

Ayrıca Volkan Şen bizim için iyi bir transfer olabilir. Ama Kazım'dan aman aman iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum.

Fenerli olmasından önce insan olmasının öenmini kavrayamamış insanlarla bir başlıkta yazmak üzüyor beni

batdaldan baska bir haber varmi?

bu arada scoutgs artik transfer haberi vermiyecegini acikladi twittercilar fln varmi forumda?

aha maç muhabbeti tutmadı, volkan şen de tutmadı ama bu her zaman tutar. her zaman konuyu değiştirir.

bu scoutgs de çok bozdu canım :D

şaka bir yana, onları bitiren boş tahminleri değil, burnu havada tavırları oldu.

Adam hasta beyler.

yalanmi renktas adam gelmis bizim transferleri yorumluyor yok kazim adam olmazmis

yok stancu iyimis ama forvet degilmis, yok yekta iyi yerlilerin en iyisiymis, yok culio son yillarda aldigimiz en iyi oyuncuymus, biz onlarin selcuk sahininden bahsediyormuyuz:D

O forumda öyle yazanlar ilkokul çağındaki çocuklar. Onlara ve gözünü hırs bürümüş fanatiklere bakarak Fenerbahçe'lilerden dost olmaz diyorsan saygı duyarım.
tiphat.gif

emin ol ilkokul çağında falan değiller.ben kendi kuzenlerimden ve arkadaşlarımdan biliyorum.konu fb oldumu resmen salaklaşıyorlar,beyinleri çalışmıyor.alın size örnek malatya rezaletini unutup bu hafta kendini şampiyon ilan edenler.

bu arada son 8 dakikada ekvator'a para koydum bakalım arjantin penaltı da kaçırdı. bunlar ufak delikanlılar ya u20, yorulmuşlardır artık gol olmaz diye tahmin yürüttüm :D

Beyler, şunun şurasında birşey kalmadı zaten. Biraz daha sakin ve anlayış ;)

aha maç muhabbeti tutmadı, volkan şen de tutmadı ama bu her zaman tutar. her zaman konuyu değiştirir.

şaka bir yana, onları bitiren boş tahminleri değil, burnu havada tavırları oldu.

nurullah fethi bunu beğendi :)

aslansın, sağol :D

emin ol ilkokul çağında falan değiller.ben kendi kuzenlerimden ve arkadaşlarımdan biliyorum.konu fb oldumu resmen salaklaşıyorlar,beyinleri çalışmıyor.alın size örnek malatya rezaletini unutup bu hafta kendini şampiyon ilan edenler.

Harun kısmen haklısın aslında 30 yaşında arkadaşım en yakın arkadaşım 2 hafta antuda takıldı adam sapıttı 6s 8jk yok olipsi yaladık(olimpiyakos) çektim kulağını olm 15 yaşında cocuklar yapıyor bu muhabbetleri diye yeni yeni düzeldi :)

Harun kısmen haklısın aslında 30 yaşında arkadaşım en yakın arkadaşım 2 hafta antuda takıldı adam sapıttı 6s 8jk yok olipsi yaladık(olimpiyakos) çektim kulağını olm 15 yaşında cocuklar yapıyor bu muhabbetleri diye yeni yeni düzeldi :)

:D

Sezon sonu Trabzonsporda

Onur

Selçuk

Egemen

Ceyhun

bu adamların sözleşmesi bitiyor serbest kalıyolar. Akllı davranıp şimdiden ayarlamalı bu futbolcuları. Bedava futbolcu alıyosan böylelerini alın sonra canımızı yiyin

bu saatten sonra isterse messiyi gelirsinler bir ise yaramaz en az iki tane nokta transfer lazim, takimi sirtlayacak en az iki banko oyuncu.

birde BAM olayina gelince Baris Bursa macinda sakatlanmisti ne oldu? ayhanda kirmizi kartli zaten. geriye kaldi mustafa sarp BAM uclusunun en kotusu bence, bursa macinda oyuna girdi resmen yuruyordu kafayi yedim onun yuzunden o macta oda yollansa bir.

ayip oluyor ama renktas

adamlar her yerde bize 6S diye dalga gecsin elini kolunu salliya salliya yorumlar yapsin, bizim rekabetimiz ömür boyu, arkadaslarin dedigi gibi fener kültürü farkli galatasaray kültürü farkli, bizimkisi galatasaray asisi, tabiki dostluk cercevesinde hersey yürüyecek, ama ezeli rekabetimizide unutmayacagiz, bu yüzden zaten dünyanin en degerli derbi aralarindayiz

Sezon sonu Trabzonsporda

Onur

Selçuk

Egemen

Ceyhun

bu adamların sözleşmesi bitiyor serbest kalıyolar. Akllı davranıp şimdiden ayarlamalı bu futbolcuları. Bedava futbolcu alıyosan böylelerini alın sonra canımızı yiyin

bunları alırsan bidaha trabzona giremezsin ne havadan ne karadan:D

Sezon sonu Trabzonsporda

Onur

Selçuk

Egemen

Ceyhun

Selçuk İnan'ı büyük ihtimalle Fenerbahçe alır.

Selçuk , Onur , Egemen cuk oturur bizim kadroya zaten hep eksiklerimizin olduğu bölgeler. Ceyhun da bonus olur

zaten formica biglia transferleri tutmadi, ondan once diyorlardi bundan once sadece bir tahminleri tutmamisda %75 dogruluklari var :D cocuklari kandiriyorlar ;) veli kavlak, yasin pehlivan, rosicky, ledesma unutmuslar herhalde.

ha bide cikip adam gibi aciklama yapmamalari beni deli ediyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt