- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!
Nurulllah beni de beğen be, herkese atıyorsun beğen'leri bana da patlat bir tane
Nurulllah beni de beğen be, herkese atıyorsun beğen'leri bana da patlat bir tane
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
batdaldan baska bir haber varmi?
bu arada scoutgs artik transfer haberi vermiyecegini acikladi twittercilar fln varmi forumda?
Adam hasta beyler.
O forumda öyle yazanlar ilkokul çağındaki çocuklar. Onlara ve gözünü hırs bürümüş fanatiklere bakarak Fenerbahçe'lilerden dost olmaz diyorsan saygı duyarım.![]()
aha maç muhabbeti tutmadı, volkan şen de tutmadı ama bu her zaman tutar. her zaman konuyu değiştirir.
bu scoutgs de çok bozdu canım
şaka bir yana, onları bitiren boş tahminleri değil, burnu havada tavırları oldu.
emin ol ilkokul çağında falan değiller.ben kendi kuzenlerimden ve arkadaşlarımdan biliyorum.konu fb oldumu resmen salaklaşıyorlar,beyinleri çalışmıyor.alın size örnek malatya rezaletini unutup bu hafta kendini şampiyon ilan edenler.
Harun kısmen haklısın aslında 30 yaşında arkadaşım en yakın arkadaşım 2 hafta antuda takıldı adam sapıttı 6s 8jk yok olipsi yaladık(olimpiyakos) çektim kulağını olm 15 yaşında cocuklar yapıyor bu muhabbetleri diye yeni yeni düzeldi![]()
Sezon sonu Trabzonsporda
Onur
Selçuk
Egemen
Ceyhun
bu adamların sözleşmesi bitiyor serbest kalıyolar. Akllı davranıp şimdiden ayarlamalı bu futbolcuları. Bedava futbolcu alıyosan böylelerini alın sonra canımızı yiyin
Sezon sonu Trabzonsporda
Onur
Selçuk
Egemen
Ceyhun
bu adamların sözleşmesi bitiyor serbest kalıyolar. Akllı davranıp şimdiden ayarlamalı bu futbolcuları. Bedava futbolcu alıyosan böylelerini alın sonra canımızı yiyin
aha maç muhabbeti tutmadı, volkan şen de tutmadı ama bu her zaman tutar. her zaman konuyu değiştirir.
bu scoutgs de çok bozdu canım
şaka bir yana, onları bitiren boş tahminleri değil, burnu havada tavırları oldu.