Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

21ln4t4.jpg

çaylar benden beyler buyrun sıcak sıcak için içiniz ısınır :D

Futbol_5 Galatasaray1905

Bu oyuncu frikikleriyle meşhur ve zamanında Almanya liğinde yılın futbolcusu olmuş bir isim...saat 15:30 da açıklayacam ismini...

vor 56 Sekunden

Galatasaray1905

Futbol_5 Galatasaray1905

Almanya Bundesligadan çok önemli bir 10 numarayı kadromuza katabiliriz..Bu adam milli takımının da kaptanı..

vor 14 Minuten

»

Galatasaray1905

Futbol_5 Galatasaray1905

Saat 14.00 ve 15.00 arasında transfer haberi çıkacak desem:)

vor 16 Minuten

Ne diyor bu arkadas? Mismovici mi anlatiyor af mi geliyor yoksa

Aklı sıra. Ama o iş de olmaz.

Misimovice af gelse iyi hos da ,adam oynarmi bu saaten sonra hagi td oldu süre? eger bir de baska takimla anlasdiysa almanyaya gitdinde ozaman saaten hic riske atmaz kendini.

%100 af geliyor arkadaşım Haginin bu saatten sonra yemez zaten istemiyorum demek kelle gitti gidecek ya kurtaracak ya kurtaracak onun kelleyi kurtaracak takımı hareketlendirecek tek oyuncu MİSİMOVİC

zararın neresinden dönsek kardır..

ama..

ben misimoviç olsam gram top oynamam bu bir..

ikincisi madem affedecektiniz bunca zaman taraftara niye kahır çektirdiniz diye sorarım kendi adıma bu da iki..

Renktaslar..galiba Recep ivedikin dedigi gibi transfer artik bu saatten sonra gelmez :D

[video=youtube;tRc6xzlDl90]https://www.youtube.com/watch?v=tRc6xzlDl90[/video]

Misimovici aldigimiz zaman okulda ne hava yapmistim be :( adamlarin agzi acik kalmisti (sezgin baba alir diyordum :D ) simdik bana gülüyorlar... Adamin kariyerini bitirdiniz diye... (yani özeti... Suclu olan Misimovicte olsa baska ülkelerdeki insanlar Galatasaraydan bizim gibi haberleri olmadigindan bütün sucu yönetimde teknik direktörde buluyor...) Bu yaptigimiz is aslinda cok tehlikeli.. Birdaha almanyadan cok büyük bir isim alabilirmiyiz ? belli olmaz... Adama sordugunda sana diyecekki sen Lincoln ve Misimovic gibi almanyanin en önemli 10 numaralarini harcamissin ben kariyerimi riske edemem der (her nekadar usclu futbolcuda olsa o karismaz ona)

ama..

ikincisi madem affedecektiniz bunca zaman taraftara niye kahır çektirdiniz diye sorarım kendi adıma bu da iki..

Cevap çok basit değil mi sence?Biglia'yı falan alamayınca son çare.

ama..

adam ben buraya oynamaya geldim oynatırlarsa oynarım dedikten sonra oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt