Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

kimsenin gurur yapacağı durumda değiliz ben uzun zamandır takımı 10. sırada görmedim hagi misimoviç i bi zahmet affetsin uefa dan elendikten sonra pişkin pişkin dışarıda seyirci var mı diye soran adamların bulunduğu takımda misimoviç in karakterini tartışmam bile .

ama misi de bi şekilde kendini kanıtlayıp haginin yüzünü kızartmak isteyecektir..

Bütün bunların olabilmesi için önce Hagi'nin gidip Misi'yle konuşması, durumu açıklaması vs. gerek. Basın toplantısında Misi ile ilgili soruya bu kadar kayıtsız kalan, duymamazlığa gelen Hagi'nin bunu yapacağını mı düşünüyorsunuz gerçekten? Hiç mi tanımıyorsunuz siz Hagi'yi, tükürdüğünü yalar mı hiç? Belki yönetim cephesi transfer yapamadığından dolayı TFFye yollayacağı listeye ekler, dondurmaz sözleşmesini ama bu Misi'nin affedildiği anlamına gelmez. Hagi de ayağına gitmeyeceğine göre? Ben de isterim ama zor bence bu iş artık.

adszuae.png

paint terk :D

arkadaşlar duyum mu var bi transfer havası gelmiş buraya..

Vallahi paint degil...

Bu arada şunu belirtmekte fayda var: Besiktas bizim rakibimiz degil...

Herkes muhakkak mesajında Galatasaray ve Besiktas diyor Fenerbahce'nin rakibi olarak..

Onu bunu boşver. Şimdi bu foruma gelmendeki amaç nedir ? Bu kadar Galatasaray'lının arasında nickine Fener yazmandaki amaç nedir ??

Buna izin veren Sİte görevlilerininde amacı nedir anlamış değilim...

A.Santos,Aykut'a o kadar laf söyledi ama Aziz Yıldırım araya girip oynatacaksın dedi ve işi tatlıya bağladı.Bizde de böyle olabilirdi ama sorunun Hagi'den çok yönetimden kaynaklandığını düşünüyorum.Hagi kullanıldı bence ama yinede Hagi bunu yapmamalıydı.

Karakter meselesi. Aykut bunu kabul eder ama aynısını Hagi'ye yaparsan basar istifayı.

Bu saatden sonra kimse gelmez.

Onu bunu boşver. Şimdi bu foruma gelmendeki amaç nedir ? Bu kadar Galatasaray'lının arasında nickine Fener yazmandaki amaç nedir ??

Soyadı Fener'de ondan..Biz dışlarsak Diğerlerinden farkımız ne olacak ?

siteye fenerlilerin üye olması yasak değildir.kurallarda yazıyor.

Son transfer nöbeti konusu. bırakın tadını çıkaralım, takılmayın millete.

Bence bir zararı yok bize saydırmadığı sürece ve düzgün yorum yaptığı sürece...

Bicfilvia gelmedi mi daha, ne oluyor? Problem mi cikti acaba? Bicfilvia gelmez ise kim gelecek, veya kim gelmeyecek :D Bicfilvia gelmeyince ne kadar kar edecez ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt