Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Fener de Cristianın sözleşmesini fesh etmedi daha ama transfer yapacaklar

Sanmiyorum yapacaklarini. 1 kisi üstünde yogunlasmislardi ama o futbolcuda son anda prüz cikti. Trabzonspor galibiyeti de bir hava getirdi. Gerek yok transfere diyorlardir.

Değerli renktaşlar bugün alacakları bir futbolcu açıktır ki Antep maçında oynayamayacak. Bu maçı 2-0 kaybettiğimizi düşünün zaten bu sene dükkan kapanır. Hagi desen önümüzdeki yıl olmayacağı aşikar. Onun istediği bir yabancı ile daha kadroyu şişirip, yabancı hakkını harcayıp önümüzdeki yıl için manevra alanı bırakmamak çok mantıklı değil. Yarım sezon için ödenecek para da cabası. Ha derlerse ki Arda'nın durumu belirsiz Volkan Şen'i alalım hem geleceğe yaıtım olur hem de bu yıl katkı sağlar ona eyvallah. Ama Yekta'nın 4 milyon euro ettiği piyasada Volkan'ı en az 8'e verirler bize ki o parayı verecek olsalar öncelikle ihtiyaç olan ön liberoya adam alırlardı. Beşiktaş Ernst gibi bir adamı hem de devre arası hem de uygun fiyata alırken, Almeida gibi bir yıldızı Stancu'dan çok daha uygun bir paraya alırken bizim transferin son 2 saatini umutla takip etmemiz saçmalık bence. Ha biz Almeida'yı alsak nolacaktı ki? Adam ya sakız çiğniyordur ya da yeterince kazma olmadığı için ilk 11'de yer bulamayacaktır.

Formanı Al, Eskişehirspor Maçında TT Arena’da Yerini Al

Galatasaray Store 6 Şubat Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanacak olan Eskişehirspor maçı için bilet hediye ediyor.

29 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında Mecidiyeköy, Profilo, Capitol, Florya, Suadiye, Metrocity, Yeni Sahra, Zeytinburnu, 212 AVM, Bayrampaşa Forum, Starcity AVM, Güneşli, Sirkeci, Bakırköy, Haramidere, Beyazıt, Metroport AVM, Kayseri, Karum, Ankamall, Antares, Pendik, Gaziosmanpaşa, Fındıkzade, Maltepe, İzmit ve Almanya Galatasaray Store’lardan 2289 Mercan forma ya da Arslan Forma alan taraftarlarımız kasada kendilerine verecek kuponla bilet sahibi olmaya hak kazanacaklardır.

Siz de en yakın Galatasaray Store’a uğrayın, bu fırsatı kaçırmayın.

Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Amaç forma satmaktan öte, Arena'nın dolmayacağı korkusu mu acaba? Formaya bedava bilet veriyorlar.. Kendilerini ne hale düşürdüler.. Ve hala da memnuniyet demeçleri veriyorlar...

sa renkdşalar.

transferin son gününü sessiz geçiriyoruz galiba..

Acikcasi ben bu transfer döneminde de büyük hayalkirikligina ugradim. Kazim, Culio, Stancu filan aciklandiginda icimde hep daha iyi futbolcular mutlaka gelecektir diye bir düsünce vardi ve bu transfer edilenler Hagi´nin tanidigi askerleridir demistim. Yerli transferini sadece Yekta ile noktalamazlar diye düsünmüstüm. Ama yanilmisim. Bu dönem de benim fikrime göre fiyasko ile sonuclandi. Bizim kadar rezil bir durumda olmayanlar bile daha kaliteli transferler yaptilar. Resmen Galatasaray´in icine ettiler.

:yenieek:

Galatasaray Store 6 Şubat Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanacak olan Eskişehirspor maçı için bilet hediye ediyor.

29 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında Mecidiyeköy, Profilo, Capitol, Florya, Suadiye, Metrocity, Yeni Sahra, Zeytinburnu, 212 AVM, Bayrampaşa Forum, Starcity AVM, Güneşli, Sirkeci, Bakırköy, Haramidere, Beyazıt, Metroport AVM, Kayseri, Karum, Ankamall, Antares, Pendik, Gaziosmanpaşa, Fındıkzade, Maltepe, İzmit ve Almanya Galatasaray Store’lardan 2289 Mercan forma ya da Arslan Forma alan taraftarlarımız kasada kendilerine verecek kuponla bilet sahibi olmaya hak kazanacaklardır.

Amaç forma satmaktan öte, Arena'nın dolmayacağı korkusu mu acaba? Formaya bedava bilet veriyorlar.. Kendilerini ne hale düşürdüler.. Ve hala da memnuniyet demeçleri veriyorlar...

Kombineler, davetliler, bu şekilde kampanyalar, stadı görmek isteyenler, şehir dışından gelenler bir şekilde dolduruyor o stadı. Ama dediğin gibi bir korku var tabi, takımın kötü gidişi, stad çıkışı yaşanan metro rahatsızlığı gibi nedenler...

Şu durumda kimsenin forma falan satın alacağını da düşünmüyorlardır, 2'sini beraber verelim anca öyle alırlar diyorlardır.

Adidas ile anlaşmamız feshedildi. Formaları elden çıkarma kampanyaları olabilir.

Bu hisleri unutmusum ya. Resmen unutmusum.

[video=youtube;GIbVtB2jvLo]https://www.youtube.com/watch?v=GIbVtB2jvLo&feature=related[/video]

sa renkdşalar.

transferin son gününü sessiz geçiriyoruz galiba..

aleykum selam renkdaş..

bir kısmımız misinin affını,

bi kısmımız bi ümit adam gibi bi transferi,

bi kısmımız ise saat 17.30 da kopacak cıngarı bekliyor :) ben dahil,transfer olmadan kapanacak..aynı zamanda bu topik de kapanacak:D insanlar sövecek topik arayacaklar :D

Benim anlamadığım..Hem bu kadar kötüyüz..Taraftar sinirden geberiyor..Niye Adnan Polat böle açıklamalar yapıyor..

bizim sayemizde tv ye çıkıyor raiting peşinde artık. ben size söyleyeim bu hafta maç sonunda istifa sesleri daha iyi duyulur biraz ürkekleşirler ama iş işten geçtiii...

yapsan şöyle bir transfer takım için en azından parayı bastırıp (gelen paraları adın sanı duyulmamış adama verceğine)

-------- yerli bi kaleci/ufuk--------

---sabri neilll cana çağlar-----

-------yekta-bradley-biglia-----

------kewell--------arda----

--------stancu/baros-------

yedek kadro: culio,pino,emre çolak,ufuk,hakan balta,servet,sezer öztürk serkan kurtuluş,cenk tosun, teknik adam: fatih terim,tugay,taffarel vsss

devre arasında en kötü böyle yapsaydınn. hem geleceğini hem adam gibi oynacak kadro yapardın. seneyede 1 forvet-1 sol bek-1 sol açık-- tamamdır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt