Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Tek sevindiğim taraf Kewell ve Neill'ın takıma dönmesi. Başka birşey yok..

Ortadaki muhabir..Irmak kazuk :)

IRMAKB%C3%9CY%C3%9CK_WX5WF.jpg

saol renktaş..

Yanılıyor olabilirim, ama kanal çok iyi ya, Fener'e antu üyesi, tribün lideri gibi muhabir veriyorlar, bize basketbolla daha çok ilgilenmiş muhabir.

Zaten öyle bir ekipleri var ki, herkes herşeyi sunup, herşeyi biliyor. Manken gibi olması gerekiyor bayanların falan. Müthiş ya.(!)

La Irmak diyince güzel bir kizi muhabir yaptilar sandim :D

Yanılıyor olabilirim, ama kanal çok iyi ya, Fener'e antu üyesi, tribün lideri gibi muhabir veriyorlar, bize basketbolla daha çok ilgilenmiş muhabir.

Zaten öyle bir ekipleri var ki, herkes herşeyi sunup, herşeyi biliyor. Manken gibi olması gerekiyor bayanların falan. Müthiş ya.(!)

Aynen ki bu Irmak Kazuk'da fenerlidir.Net biliyorum.

Ultraslan´da Ozan diye biri 14-16 arasi transfer aciklamasi olacak ve Misi affedilebilir demis. Arkadas mesaj cekti. Dedikleri de cogu zaman tutuyormus dedi. O yüzden sordum.

2 olasılığıda söylemiş Onur, bunu bende söylerdim :D

Pazar günü Sergen Yalçın, Hakan Şükür ve Ersin Düzen'in Trt 1'de yaptığı programı izliyordum.

Sergen Yalçın birden sinirlendi ve " Kimse kusura bakmasın, ben herşeyi olduğu gibi söylerim. Kimseyi şakşaklamam " dedi, herkes şaşırdı. :)

Sanki bana Rıdvan Dilmen'e küçük bir " gider yaptı " gibi geldi. :)

ırmak kazuk sempatik bir adamdı basket turnuvasında çok sevmiştim. bakalım iyi yapar işini umarım.

ultarslan ozan şu bizim foruma küfreden adam mıydı? yoksa okan mıydı o? okan arslan mıydı, ozan arslan mı? hani mutu-formica-biglia kesin diyen.

burcu esmersoy ayrıldı yerine habertürk teki simge fıstıkoğlu nu aldı ntvspor şahsen bu kadınıda çok beğeniyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt