- 30 Temmuz 2009
- 26.731
- 3.691
- 2.023
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!
Tek sevindiğim taraf Kewell ve Neill'ın takıma dönmesi. Başka birşey yok..
Tek sevindiğim taraf Kewell ve Neill'ın takıma dönmesi. Başka birşey yok..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortadaki muhabir..Irmak kazuk
![]()
Transfer bitti mi simdi
Ne oldu ki renktaş..
Transfer bitti mi simdi
Ortadaki muhabir..Irmak kazuk
![]()
Ultraslan´da Ozan diye biri 14-16 arasi transfer aciklamasi olacak ve Misi affedilebilir demis. Arkadas mesaj cekti. Dedikleri de cogu zaman tutuyormus dedi. O yüzden sordum.
Yanılıyor olabilirim, ama kanal çok iyi ya, Fener'e antu üyesi, tribün lideri gibi muhabir veriyorlar, bize basketbolla daha çok ilgilenmiş muhabir.
Zaten öyle bir ekipleri var ki, herkes herşeyi sunup, herşeyi biliyor. Manken gibi olması gerekiyor bayanların falan. Müthiş ya.(!)
Ultraslan´da Ozan diye biri 14-16 arasi transfer aciklamasi olacak ve Misi affedilebilir demis. Arkadas mesaj cekti. Dedikleri de cogu zaman tutuyormus dedi. O yüzden sordum.
La Irmak diyince güzel bir kizi muhabir yaptilar sandim![]()
Cumartesi geceden beri bitmişti zaten Adnan sezgin bu saatten sonra zor demişt ya..
Yanılıyor olabilirim, ama kanal çok iyi ya, Fener'e antu üyesi, tribün lideri gibi muhabir veriyorlar, bize basketbolla daha çok ilgilenmiş muhabir.
Zaten öyle bir ekipleri var ki, herkes herşeyi sunup, herşeyi biliyor. Manken gibi olması gerekiyor bayanların falan. Müthiş ya.(!)