Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

2. lig takımı Rizespor bile amerikalı Adu ve Ankaragücü'nden Weeks'i almış şaka gibi:)

Bizim taraftarda yabancı hayranlığı hat safhada...Emre Euroğlu gibi biri lazım bize...Cana-Culıo gibilerle olmaz bu iş(BAM ı kaale bile almıyorum.)

Servetin niye gitmesini istiyonuz ki .. bırakalım Beşiktaş alsın orda gümbür gümbür oynasın onumu istiyonuz?

Bak zaten sıkıntı burada. Planlı olmayan bir politikamız oldugu çok bariz. İki sezondur bedelsiz ve bonservis parası verip aldıklarımızı hesaplasak 35-40 milyon € yapar ( futbolcu yıllık aldığı para dahil ). Bu paralara 4-5 tane sağlam oyuncu alsaydın şimdi taş gibi kadron ve herdurumda arkanda duran bir taraftarın olurdu. Ben tekstil işiyle uğraşırım ve bizim bir lafımız vardır " Ucuz mal alacak kadar zengin değilim "

ne anlatacan laf boşver takımda o kadar boş yüreksiz adam var hala canaya sallıyorlar. cana ruhumuzdur.

Boş olan adamları konuşmam bile takımda...Meşhur elemanları geçtik onlar demirbaş bari alınanlar çok üst düzey olsun...Standart adamlarla gitmez bu iş..Orta saaha o kadar kotuku gelene Xavi diyosunuz..

Bizim taraftarda yabancı hayranlığı hat safhada...Emre Euroğlu gibi biri lazım bize...Cana-Culıo gibilerle olmaz bu iş(BAM ı kaale bile almıyorum.)

yıllardır yabancı al gönder bıktık artık yerlilere dokunulmuyor ondan yabancı sempatimiz var evet!

Transfer dönemi uzamaz insallah

sene başında elano milan da diye yazmıştım forumda ama ceza almıştım.gercekten klüpte sekreterli yapandan almıştım bu haberi ve 7 milyon euro ya anlaşılmıştı.o tarnsfer neden sonuçlanmamıştı cok merak ediyorum.sonra 2.5 a sattık adamı

bir transfer sezonu daha böyle biter , devre arası yine en acil mevkimize transfer yapılmadan ve neredeyse 12 milyon euro bonservis ödenerek transfer kapatıldı , alınan oyuncuların alayı sene sonu gönderilmeye calışılır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt