- 20 Haziran 2009
- 14.961
- 0
- 1.531
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!
Bir ihtimal belki
Hala transfer umudu olan var mi?![]()
Bir ihtimal belki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala transfer umudu olan var mi?![]()
Aurelio mu...Sesli güldüm...O türk yabancı olacak keseceği adam..
Boş olan adamları konuşmam bile takımda...Meşhur elemanları geçtik onlar demirbaş bari alınanlar çok üst düzey olsun...Standart adamlarla gitmez bu iş..Orta saaha o kadar kotuku gelene Xavi diyosunuz..
hazırlıklı olun....... beklediğimiz biri ............. son 1.30 saat
Transfer dönemi uzamaz insallah
Yönetici arkadaşları göreve çağırıyorum. Adamın mesaj attığı saate bakın. BIrakın soon saatlerini yaşasın, bu kaynaksız duyum vermek, transfer var demektir. Ve ceza almak zorundadır. Ceza almazsa, bizim gibilerde bol bol sallamaya başlayacak ve bizede ceza veremeyeceksiniz. Bekliyorum ceza almasını emrah'ın. yeter ya, bu ne saçmalıktır ? dalgamı geçiyor aklı sıra bizle_?

canaya kim xavi dedi? cana ofans gücü yok evet ama bu galatasarayda oynamasına engel olmaz çünkü müthiş bir defansif yönü ve kocaman bir yüreği var.
Aurelio mu...Sesli güldüm...O türk yabancı olacak keseceği adam..
Veloso febe'ye giderse üzülürüm ya. Öteki yandan bir haber görmüstüm onunla ilgili; baskanlari sahada 2 tane essegi Veloso'ya tercih ederim demisti.![]()
Veloso febe'ye giderse üzülürüm ya. Öteki yandan bir haber görmüstüm onunla ilgili; baskanlari sahada 2 tane essegi Veloso'ya tercih ederim demisti.![]()
son maçlara 5'er yabancıyla çıktılar hep ,ayrıca Ernst dediğin adam Selçuk İnan dediğin adam yardım gelmezse ofansif kadrolarda perişan oluyor .Bu oyuncular çift yönlü olunca hem Cana kadar kadar defans yapıp hem de hücum mu yapıyorlar zannediyorsunuz.Cana defansif yönü en kuvvetli adam ligimizde ve onun yanına Ernst'Fernandes +Guti yaparsın taş gibi orta üçlü olur .Dersen ki Schuster 2 orta saha ile oynuyor , o zaman yakında Beşiktaş yüz kızartıcı bir sonuç mutlaka alır.
![]()
gelmedi mi?
eeeee saat 15:00 transfer olacak diyenler kaçtı mı şimdi ses yok hani ?