Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!
Baptista gelecekti tanburacıya göre
Baptista gelecekti tanburacıya göre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
formica yi premier ligde izleyecegiz,cok iyi oynarsa sezgin kufur yagmuruna tutulur
Son kez söylüyorum
Transfer olmayacak
osman tanburaci galatasaray da 1 transfer daha olacak demis dun beyaz tv de
eminim hagi yi cogu taraftar istemedi..ama dogal olarak yeni bir TD gelince umutlara kapiliyorsun...üstelik daha 8. hafta idi...ama hagi batirdi herseyi bunu herkes kabullenmek zorunda...yönetim ve hagi bu sezonu da berbat etti...
kalli geldi = revizyon
skibbe geldi=revizyon
FR geldi=revizyon...
simdi meslegi olan insanlar ile revizyon yapamazsan...sokaktaki bir insan kadar TD ligi bilmeyen bir hagi ile mi yapacaksin ?? peh...
formica yi premier ligde izleyecegiz,cok iyi oynarsa sezgin kufur yagmuruna tutulur
Geri dönmek istemiyorum ama Sezon başında Keita ve M.Topal satılmayıp doğru düzgün bi forvet alınmış olsaydı hiç olmasa 3.ydük.Rijkaard ona rağmen 4 Galibiyet serisi yakalamıştı.Baros gidince umutlarımız gene havada kalmıştı.Ama en azından birseyler yapmaya çalışıyordu.
Hagi Rijkaard'dan da başarısız.11 maçta 5M 2B aldı.Yazıktır günahtır yaw.Hiç mi futbol felsefen yok kardeşim.5M koymuyor bana.10 dk bile futbol oynadığımızı görmedim.Şansa kazanılan maçlardı çoğu.Düzgün bi T.D. gelsin artık.Mümkünse eski ve ünlü bir futbolcuda olmasın.Bi tarzı olsun.
Keşke David Moyes gelse.![]()
Yalnız Aykut Kocaman 'ı da transfer yapacağız diye kandırmışlar. Sezon sonu gidicidir Aykut.
osman tanburaci galatasaray da 1 transfer daha olacak demis dun beyaz tv de
Gelen SON dakika bilgilerine göre transfer kesin olarak bitmiştir.(olmayacak)![]()

10/11 Transfer
Mehmet Batdal - Serdar Ozkan - Caglar Birinci - Ali Turan - Musa Cagiran
Zvejdan Misimovic - Juan Pablo Pino - Emiliano Insua - Lorik Cana
Kazım - Culio - Stancu - Zapata - Yekta
Adnan Sezgin senin eserindir , Galatasaray taraftarına armagan olsun !
Geri dönmek istemiyorum ama Sezon başında Keita ve M.Topal satılmayıp doğru düzgün bi forvet alınmış olsaydı hiç olmasa 3.ydük.Rijkaard ona rağmen 4 Galibiyet serisi yakalamıştı.Baros gidince umutlarımız gene havada kalmıştı.Ama en azından birseyler yapmaya çalışıyordu.
Hagi Rijkaard'dan da başarısız.11 maçta 5M 2B aldı.Yazıktır günahtır yaw.Hiç mi futbol felsefen yok kardeşim.5M koymuyor bana.10 dk bile futbol oynadığımızı görmedim.Şansa kazanılan maçlardı çoğu.Düzgün bi T.D. gelsin artık.Mümkünse eski ve ünlü bir futbolcuda olmasın.Bi tarzı olsun.
Keşke David Moyes gelse.![]()
Abdullah Avcı !!!
Son kez söylüyorum
Transfer olacak