Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Baptista gelecekti tanburacıya göre

Geri dönmek istemiyorum ama Sezon başında Keita ve M.Topal satılmayıp doğru düzgün bi forvet alınmış olsaydı hiç olmasa 3.ydük.Rijkaard ona rağmen 4 Galibiyet serisi yakalamıştı.Baros gidince umutlarımız gene havada kalmıştı.Ama en azından birseyler yapmaya çalışıyordu.

Hagi Rijkaard'dan da başarısız.11 maçta 5M 2B aldı.Yazıktır günahtır yaw.Hiç mi futbol felsefen yok kardeşim.5M koymuyor bana.10 dk bile futbol oynadığımızı görmedim.Şansa kazanılan maçlardı çoğu.Düzgün bi T.D. gelsin artık.Mümkünse eski ve ünlü bir futbolcuda olmasın.Bi tarzı olsun.

Keşke David Moyes gelse.:)

Tranfer olur mu blmıyorum ama hagi gelen adamı kenarda tutacaksa kımseyı getirmenin bır anlamı yok

eminim hagi yi cogu taraftar istemedi..ama dogal olarak yeni bir TD gelince umutlara kapiliyorsun...üstelik daha 8. hafta idi...ama hagi batirdi herseyi bunu herkes kabullenmek zorunda...yönetim ve hagi bu sezonu da berbat etti...

kalli geldi = revizyon

skibbe geldi=revizyon

FR geldi=revizyon...

simdi meslegi olan insanlar ile revizyon yapamazsan...sokaktaki bir insan kadar TD ligi bilmeyen bir hagi ile mi yapacaksin ?? peh...

futbolculuk kariyerinin hatrına Hagi'ye tanınan tolerans X bir kişiye tanınanla aynı olmayacaktır ben hocalığını tartışmıyorum zaten .Mesele kredisiydi ,Bülent Korkmaz transferinde olduğu gibi.Sen istemeyebilirsin Hagi'yi ama taraftar gruplarında isteyen çok hala statlarda 'i love you Hagi' sesleri yankılanıyor.Dediğim gibi sezon başı olsa onaylamam ama sezon başlamış olduğu için anlayabilirim bu hamleyi.

10/11 Transfer

Mehmet Batdal - Serdar Ozkan - Caglar Birinci - Ali Turan - Musa Cagiran

Zvejdan Misimovic - Juan Pablo Pino - Emiliano Insua - Lorik Cana

Kazım - Culio - Stancu - Zapata - Yekta

Adnan Sezgin senin eserindir , Galatasaray taraftarına armagan olsun !

Yalnız Aykut Kocaman 'ı da transfer yapacağız diye kandırmışlar. Sezon sonu gidicidir Aykut.

M.Topal kendi ısrar etti gitmek için nasıl tutacaksın gitmek isteyeni. Keita olayına girmiyorum o ciddi bir skandal

Geri dönmek istemiyorum ama Sezon başında Keita ve M.Topal satılmayıp doğru düzgün bi forvet alınmış olsaydı hiç olmasa 3.ydük.Rijkaard ona rağmen 4 Galibiyet serisi yakalamıştı.Baros gidince umutlarımız gene havada kalmıştı.Ama en azından birseyler yapmaya çalışıyordu.

Hagi Rijkaard'dan da başarısız.11 maçta 5M 2B aldı.Yazıktır günahtır yaw.Hiç mi futbol felsefen yok kardeşim.5M koymuyor bana.10 dk bile futbol oynadığımızı görmedim.Şansa kazanılan maçlardı çoğu.Düzgün bi T.D. gelsin artık.Mümkünse eski ve ünlü bir futbolcuda olmasın.Bi tarzı olsun.

osman tanburaci galatasaray da 1 transfer daha olacak demis dun beyaz tv de

bu klübün başkanı öle olacak böle olacak diyo ama olmuyo.Osman tanburacı işine baksın.Scoutgs deki kovboylarda, hala yönetimi savunanlarda.Statla ilgili hiçbirşey yapmadı ki adnan polat.Birleşmeyide o yapmadı.hem yapsa ne olur ki....

10 senedir bursa deplasmanlarında ultraaslanın yanında yerimi alırım.Artık 1 tane yedik mi ne diye bağırıyoruz biliyomusunuz???????

başarılar gelir geçer asaletin bize yeter.......

ezik yaptılar bizi sindirdiler kırdılar.Eskiden 2 hatta 3 tanede yesek umutluyduk bağırırdık yılmazdık.

ey herkesin önünde eğilen ADNAN POLAT bu taaraftar bu yaptıklarını(zı) unutmayacak.......

10/11 Transfer

Mehmet Batdal - Serdar Ozkan - Caglar Birinci - Ali Turan - Musa Cagiran

Zvejdan Misimovic - Juan Pablo Pino - Emiliano Insua - Lorik Cana

Kazım - Culio - Stancu - Zapata - Yekta

Adnan Sezgin senin eserindir , Galatasaray taraftarına armagan olsun !

Cana'ya eser demek ilginç.

1. hikmet karaman

2. lucescu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt