Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Başkan parasızlıktan, 2012 'den falan yakınacağına son yıllarda sayısız biçimde gelen giden transferlere, hoca kovmayla verilen tazminatlara bir baksın önce.

17:00 da bitti diye bir şey yok

2010-2011 Sezonu İlan Edilmesi Gereken Hususlar

2010-2011 futbol sezonunda uygulanmak ve I. Transfer ve Tescil dönemi başlangıcından itibaren geçerli olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından görüşülüp karara bağlanan hususlar aşağıda belirtilmiştir.

1- Transfer Dönemleri

2010-2011 futbol sezonunun I. Transfer ve Tescil döneminin 10 Haziran 2010 tarihinde başlayıp 01 Eylül 2010 tarihinde ve II. Transfer ve Tescil Döneminin 05 Ocak 2011 tarihinde başlayıp 01 Şubat 2011 tarihinde sona ermesine,

Taraftarlarımız Yataş’la birlikte gerçekleşen ortak çalışma ile sınırlı sayıda üretilen bu özel ürüne, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Adnan Polat’ın imzasını taşıyan özel sertifikası ile 105 TL’ye sahip olabilirler.

B_f66664530a2a963d324e027f0e9f9d61.jpg

YUhhh diyorum 105 tl :D Mactan sonra goturunler koseyi dondu :D

Hikmet karaman çakma Fatih terim

valahi kume yolluna emin adimlarla basliyan takimi adam aldi ucurdu bizide yendi :)

hatta kimi derim biliyormusun renktas. SKIBBE tamam belki basari gelmedi ama maci izlerken insan en azindan insan biraz zevk aliyordu bugune bakiyoruz ne basari nede heycan resmen zombieleri macini izliyoruz, hele mustafa sarpin bursaspor macinda oyuna girip resmen yuruyerek oynamasi insani cileden cikariyor.

acısıyla tatlısıyla bir nöbet daha bitti burda çok şey paylaştık beyler kızdık üzüldük sevindik yine bi önlibero alamadık ((: ama hepinize herşey için teşekkürler kardeşlerim...sürçü lisan ettikse affola ....

Ya forumun rengi mavi-beyaza dondu...

Cok kotu oldu...Nasıl eski haline getirecegim??

Sistem geri yüklemesi yap. Olmazsa kasayı yan yatır baktın gene yok format at sonra antuya gir karşına yeni transferiniz kimi skijonlansen çıkacak orda Galatasaraya 6s de sıonra gel buraya bunları yaptım de devamını ondan sonra anlatacağım

yakinda aslantepe tribunlerinde hagi go home diye tezahurat yaparlar buyuk ihtimalle.

Beyler, Sezgin transfer yapmistik ama fax aleti son dakikada bir anda bozulmus, imzalar okunmuyor dese, ne yaparsiniz. :D

Saat 12ye kadar burdayız beyler bi yere gitme yok

Birinci transfer dönemi 1 Eylül'de sona eriyor 23.07.2008

Paylaş |

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu 26.04.2008 tarihindeki toplantısında birinci transfer döneminin 9 Haziran-1 Eylül 2008, ikinci transfer döneminin ise 5 Ocak-2 Şubat 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştı.

Sistem geri yüklemesi yap. Olmazsa kasayı yan yatır baktın gene yok format at sonra antuya gir karşına yeni transferiniz kimi skijonlansen çıkacak orda Galatasaraya 6s de sıonra gel buraya bunları yaptım de devamını ondan sonra anlatacağım

Bu arkadaşı not edin.

Nöbete devam hemen vazgeçmeyin ya transfer olursa :D:D

Behzat Ç: Ne transferi laaa...:sopa:

Adnan Polat: -GS'de transfer bitmez...:coffee:

Artist Amca: -Artist mi ne artisti artis ne ara la bazarda...:hı':

Adnan Sezgin: -(Adnan Polat'a) Aga ben Afrika'dan zenci orta saha arıyordum, ormanlarında kayboldum,herşeyi çaldırdım... ıhıııhıııhıııhıııhıııı yardım et Adnan :sgr:

Sabri: Biz takım olarak iyiyiz, özeleştiri yapacak olursam, transferde benim gibi nokta atışı yapmalı, hedefi 12'den vurmalısınız...:queen:

Nihat Doğan: Nihat doğanizim felsefesi demek, transferin son dakikasında hala transfer yapamamaktır....:Z18:

kimin içine sindi şimdi bu yapılan transferler,

zapata,cluio,kazım,stancu,yekta, liderden bilmem ne kadar fark yemiş,doğru dzgün op çeviremeyen takımı bunlarmı kurtaracak,bunlar gerçekten bu takımın ihtiyacı olan adamlarmıydı,hagi ye gelde kızma aldırdığoı adamlara bak ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt